360 carrosserielift in Turkije

prijs body lift 360 Turkije 1
Geschreven door Émilie

De 360° bodylift operatie in Turkije omvat liposuctie, waarmee hardnekkig vet wordt verwijderd. Hierdoor wordt uw taille rondom verbeterd.

BesteKlinieken.com geeft informatie over de 360 bodylift in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een 360-lichaamslift in Turkije

De gemiddelde prijs van een 360 body lift in Turkije in Istanbul is €1.600. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 1400 euro tot 1800 euro.

ProcedureKosten Turkije
360° lichaamslift1600 €

Wat is een 360° bodylift?

De taille is een van de meest hardnekkige gebieden als het gaat om gewichtsverlies. Na het 25e levensjaar neemt de hoeveelheid collageen in het lichaam aanzienlijk af. Als u voordat u afviel geen vervorming van de huid had, werkt dat niet zo.

Overtollige huid rond de buik voegt volume toe. Crèmes helpen helaas niet. Vooral als u een gewichtsverliesoperatie zoals een sleeve of gastric bypass hebt ondergaan en veel losse huid hebt, is de beste oplossing de 360 body lift in Turkije.

Terwijl een buikwandcorrectie alleen de voorkant van de onderbuik verbetert, verbetert de 360 body lift ook de onderrug.

Deze operatie verwijdert vet en losse huid rond uw buik. Uw zijkanten, onderrug (taille) en bovenbillen worden ook verbeterd. De 360° bodylift omvat liposuctie, waarmee hardnekkig vet wordt verwijderd.

Hierdoor wordt uw taille aan alle kanten verbeterd. De 360° bodylift operatie in Istanbul omvat ook het herstel van de buikspier, waardoor ook het volume van uw taille vermindert.

Kosten van een 360° bodylift in Turkije

Het belangrijkste dat u moet weten is dat elke jonge arts deze operatie kan uitvoeren. Het kan niet zomaar. U moet zowel een goede arts als een goede kliniek kiezen.

Uw verblijf in de kliniek zal ongeveer 2 of 3 nachten duren, wat invloed heeft op de totale prijs van het pakket. Het hotel moet ook comfortabel zijn en niet ver liggen van het ziekenhuis waar u geopereerd wordt.

Goede kandidaten voor de 360° Bodylift

Mensen die veel zijn afgevallen en losse huid op hun buik, zij en billen hebben, zijn zeer goede kandidaten. Soms, zelfs als u niet veel bent afgevallen maar wel verslapte huid en vet op deze plekken hebt, kunt u ook baat hebben bij deze operatie.

De resultaten van uw bloedonderzoek moeten goed zijn. Bij deze operatie wordt veel weefsel verwijderd. Samen met dit weefsel verliest u ook een bepaalde hoeveelheid bloed. Zwakte en duizeligheid onmiddellijk na de operatie zijn volkomen normaal.

Als uw ijzer-, hemoglobine-, ferritine- en vitamine D3-spiegels echter erg laag zijn, moet u de operatie pas ondergaan als uw resultaten een acceptabel niveau hebben bereikt. De kleur van de huid wordt minder goed en de huid verliest zijn elasticiteit.

Zoals bij alle operaties die onder algehele narcose worden uitgevoerd, moet u 3 tot 4 weken voor de operatie stoppen met het innemen van de anticonceptiepil en geen voedingssupplementen of voedsel met een antistollende werking innemen.

Herstel na een 360° bodylift

Het herstelproces is ongeveer hetzelfde als na een buikwandcorrectie, maar het kan iets langer duren omdat de operatie uitgebreider is. Na de operatie moet u alle aanbevelingen van de arts strikt opvolgen.

Bijna 90% van het succes van de operatie hangt hiervan af. Omdat u na de operatie twee maanden lang niet normaal kunt sporten, moet u een zeer gezond, suikerarm dieet volgen. U kunt 3 weken na de operatie beginnen met werken, maar alleen als het een kantoorbaan is.

Vermijd zware lichamelijke activiteit gedurende minstens twee maanden! U kunt het beste 4 tot 6 weken rusten. Deze periode kan echter veranderen afhankelijk van de toestand van uw lichaam.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️