All-On-4 en Hongrie

all on 4 hongarije 1
Geschreven door Émilie

De All-On-4 tandheelkundige ingreep heeft aan populariteit gewonnen omdat er een maximaal aantal tanden op een minimaal aantal implantaten geplaatst kan worden. Dit zijn titanium implantaten die zorgen voor een compleet permanent kunstgebit.

BesteKlinieken.com informeert u over All-On-4 in Hongarije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een All-On-4 in Hongarije

De gemiddelde kosten van een All-On-4 in Hongarije, in Boedapest, zijn €2.500. Afhankelijk van uw behoeften is de minimumprijs €2.300 en de maximumprijs €2.700.

ProcedureKosten Hongarije
Alles-op-42500 €

Wat is een All-On-4?

De All-On-4 tandheelkundige ingreep in Hongarije heeft aan populariteit gewonnen omdat er een maximaal aantal tanden op een minimaal aantal implantaten geplaatst kan worden. Dit zijn titanium implantaten die zorgen voor een compleet permanent kunstgebit.

In tegenstelling tot een traditionele reconstructie, waarbij 6 tot 8 implantaten nodig zijn om een volledige tandboog te ondersteunen, zijn er met het“All-On-4” systeem slechts vier implantaten in de bovenkaak en vier in de onderkaak nodig om uw ontbrekende tanden te vervangen.

Volledige vervanging van uw gebit

Implantaatgedragen prothesen besparen de patiënt tijd en geld. Nieuwe tanden met een implantaat-ondersteunde brug maken een volledige reconstructie van uw gebit mogelijk tegen kosten die 60% lager liggen in Boedapest, Hongarije.

Maar hoe verschilt de All-on-4 tandheelkundige implantaatprocedure in Hongarije van een traditioneel implantaat? Wat zijn de voor- en nadelen van All-on-4 implantaten?

Bottransplantatie kan vermeden worden met All-On-4

Met All-On-4 is het mogelijk om een compleet gebit te krijgen zonder de noodzaak van bottransplantaties, sinuslifts en andere aanvullende procedures die in veel gevallen nodig zijn voor conventionele implantaten. Dit betekent dat All-on-4 tandheelkundige implantaten minder invasief zijn en u een natuurlijk uiterlijk kunnen geven op dezelfde dag dat de tanden worden getrokken. All-on-4 implantaten bieden stabiliteit en ondersteuning voor uw tanden.

Genezingstijd

De All-on-4 tandheelkundige implantaatprocedure vereist minder genezingstijd dan traditionele tandheelkundige implantaten. Met de All-on-4 procedure kunnen de implantaten en tijdelijke tanden op dezelfde dag geplaatst worden als waarop de tanden getrokken worden. Dit betekent dat het esthetische uiterlijk in één enkele operatie kan worden bereikt, in tegenstelling tot traditionele tandheelkundige implantaten, waarvoor meerdere operaties nodig zijn.

Na een genezingsperiode van 6 maanden worden de tijdelijke tanden vervangen door permanente, vaste tanden. Bij een traditionele implantaatprocedure kunnen patiënten tot 1 of zelfs 2 jaar wachten voordat ze hun volledige set kunsttanden krijgen.

Duur van de ingreep

Zoals hierboven vermeld, kunt u met één bezoek aan de tandarts een volledig gebit krijgen als u kiest voor het “All-On-4” systeem. Traditionele tandheelkundige implantaten vereisen meerdere bezoeken aan de tandarts en meerdere operaties.

Voordelen van All-On-4

Omdat er minder implantaten en minder operaties nodig zijn voor All-On-4 implantatie, is het een voordeligere optie dan traditionele tandheelkundige implantaten. De “All-On-4” procedure heeft vele voordelen: hoog slagingspercentage, lagere kosten, minder botatrofie, kortere genezingstijd, onmiddellijk resultaat, minder chirurgische ingrepen.

Zie ook: All-on-4 behandeling in Turkije

Conclusie

Als u moeite heeft met het maken van een keuze, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen lagere kosten.

1

Coordinatrice

Laat uw contactgegevens achter via het formulier. Onze coördinator zal per bericht via Whatsapp of per e-mail contact met u opnemen voor een gratis pre-diagnose.

Zij zal u om voor- en zijfoto’s vragen, evenals om uw doelstellingen, omde mening van de plastischchirurg te verkrijgen.

2

Chirurgien

Als de chirurg aan uw doelstellingen kan voldoen en ons groen licht geeft voor uw all-on-4, dan sturen wij u gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte.

En als u akkoord gaat, organiseren wij alles voor u:
Vlucht, Taxi, Hotel, All-on-4, Medicijnen en vooral een geweldige rondleiding door Boedapest.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️