Hadassah Medical Center

Kliniek Hadassah Medical Center Jeruzalem

Hadassah Medical Center is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie en MAP / IVF. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1934 en bevindt zich in Jeruzalem, Israël. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Hadassah Medical Center, Jeruzalem, Israël

Hadassah Medical Center werd opgericht in 1934 en is een faciliteit van wereldklasse. Het 700 bedden tellende tertiaire ziekenhuis behandelt vrijwel elk denkbaar aspect van de moderne geneeskunde en dient als nationaal verwijzingscentrum voor de meest complexe en uitdagende medische gevallen.

Met meer dan 130 afdelingen en klinieken biedt het de meest geavanceerde diagnostische en therapeutische diensten en voldoet het aan de dagelijkse behoeften van lokale en internationale patiënten.

Hadassah Medical Centre heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd voor uitmuntende zorg en genezing. Het onderscheidt zich door zijn innovatieve benadering van complexe medische problemen en de gezamenlijke inspanningen van zijn medische en onderzoeksteams om persoonlijke aandacht te geven aan individuele problemen.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Areola verkleining
Brachioplastie
Lichaamslift
Braziliaanse lift
Borstvergroting
Verwijderen van borstimplantaten
Borstimplantaten
Borstlift
Borstreconstructie
Borstverkleining
Wenkbrauwlift
Extractie van mondvet
Billenlift
Bilimplantaten
Kuitimplantaten
Kuitverkleining
Holle wangen – Bichectomie
Jukbeenverkleining
Genioplastiek
CoolSculpting
Opvullen van de huid
Kuiltje chirurgie
Creatie dubbel ooglid
Otoplastie
Blepharoplastie
Aangezichtschirurgie
Cervico-faciale lift
Vet overdracht
Gezichtsimplantaten
Maxillofaciaal trauma
Vetreductie
Contouren voorhoofd
Heupvergroting
Labiaplastiek
Lipvergroting
Lipverkleining
Liposuctie
Borstvergroting bij mannen
Gynaecomastie
Genioplastiek
Chirurgie na de bevalling
Halslift
Tepelvergroting
Tepelcorrectie
Tepelverkleining
Neuscorrectie
Otoplastiek
Pectorale implantaten
Perineoplastiek

MAP / IVF
Sperma antilichaam test
Kunstmatige inseminatie
Uitbroeden MAP
Embryo overdracht
Invriezen van eicellen
Ophalen van eicellen
Embryo invriezen
Embryo overdracht
Canule voor embryotransplantatie
Embryoscoop
Vruchtbaarheidstests voor vrouwen
Vruchtbaarheidsonderzoek
Echografie van de follikel
Hormoontest
Hysterosalpingografie
IVF – In-vitrofertilisatie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
IVF consultatie
MACS – Immunomagnetische Celselectie
Ovariële stimulatie
PCT – Test na de bevruchting
PGD – Pre-implantatiediagnose
Behandeling van retrograde ejaculatie
Spermogram
DNA-fragmentatietest van sperma
Invriezen van sperma
Tubuskatheterisatie

Aangeboden diensten

Luchthaventransfer
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Rehabilitatie


Stad: Jeruzalem – Land: Israël – Opgericht in 1934
Accreditatie : Geen informatie – Gesproken taal/talen : Engels, Hebreeuws, Russisch


Hadassah Academisch Ziekenhuis – Ein Kerem

איציק ארמוזה
איציק ארמוזה
07:57 03 Oct 23
Er werden vijf sterren toegekend aan de omstandigheden in de nieuwe ziekenhuistoren.Een zeer ruime kamer voor een stel of een alleenstaande. In de tweepersoonskamer heeft iedereen ook een onafhankelijke ruimtecabine waarin uiteraard een bed staat met alle omliggende bediening. Een persoonlijke fauteuil en een bank voor gasten die uitmondt in een bed voor een begeleider, een tv en een infuuskolom.Natuurlijk het uitzicht. Ik denk niet dat er een ander ziekenhuis in Israël is dat zo'n uitzicht heeft, vooral in de mistige ochtenduren.
Sabrina Liu
Sabrina Liu
09:14 21 May 23
Ik was hier alleen om de gebrandschilderde ramen (Chagall-ramen) in de synagoge te zien. Ze zijn zo mooi! De toegangsprijs bedraagt ​​25,- inclusief audiogids en brochure.
משה ברייטמן
משה ברייטמן
08:58 03 Oct 23
Helaas zette ik een voorsprong en was ik voor mijn beurt, alles begon vlot totdat het bij de secretaris van het examen kwam waar ik de formulieren inleverde. Ik wachtte na 4 minuten wachten. Ik kom erachter dat de secretaris voor de abortus mij niet heeft toegevoegd en mensen die daarna kwamen, krijgen opeens het recht om vóór mij binnen te komen. Het is best triest dat er zo'n puinhoop is in een ziekenhuis als dit
Y.E.S.
Y.E.S.
11:30 24 Feb 21
Een zeer professionele plek, en als ik het specifiek over het Davidson-gebouw heb, dan is de plek ook erg mooi en goed onderhouden. Ik kwam een ​​uitstekende houding tegen, een afschuwelijke houding en een gemiddelde houding. Dat wil zeggen: neem geen risico en laat uw dierbaren 's nachts met rust. Ik moest de dienstdoende broeder agressief overtuigen om de lakens te verschonen voor iemand in het bed naast mij die het bed vervuilde, en er was niemand die naar hem vroeg. Nadat hij dat had gedaan, voelde ik dat hij mij een onbeschrijfelijke vriendelijkheid had bewezen. Kortom, een aanzienlijk deel van het team daar is gewoon afval. Suri.
shirel g
shirel g
01:43 31 Aug 23
De service was beneden alle kritiek, we wachtten 5 uur op de kaak- en aangezichtsarts en nog eens 3 uur op een ontslagbrief omdat de dokter de brief nog steeds niet had geschreven en ze haar vervolgens niet op de binnenplaats konden vinden. Kortom: één groot verdriet!
מיכאל ברנשטיין
מיכאל ברנשטיין
19:32 30 Aug 23
Uitstekend personeel en uitstekend ziekenhuis!! maar helaasWe werden een week in het ziekenhuis opgenomen en ik voelde me verschillende keren midden in Gaza. Arabieren gooiden woorden naar me als "vlieg weg" en maakten duidelijke bewegingen met een duidelijke intentie. Hetzelfde geldt voor de junior Arabische staf die zich vijandig en licht gewelddadig gedroeg. Misschien vanwege mijn joodse uiterlijk, maar dat maakt niet uit. Ik voelde me vernederd in mijn eigen land, jammer.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️