Forme Clinic

Forme Clinic Praag kliniek 1

Forme Clinic is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2013 en gevestigd in Praag, Tsjechië. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag prijzen aan voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Forme Clinic, Praag, Tsjechië

Forme Clinic werd opgericht in 2013 en is een kliniek voor plastische chirurgie. De kliniek is gespecialiseerd in de meest uitgebreide reeks chirurgische en niet-chirurgische cosmetische procedures en kan met trots zeggen dat het toegang biedt tot de beste behandelingen, normen en praktijken.

De kliniek is een populaire keuze bij internationale patiënten die op zoek zijn naar betaalbare cosmetische ingrepen van hoge kwaliteit, zoals facelifts, blepharoplastie, neuscorrecties, borstoperaties, kuitimplantaten, buikwandcorrecties, liposuctie, botox, bilimplantaten, kaalheidsmiddelen en kin- en wangoperaties.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, krijgt elke bezoeker tijdens zijn behandeling optimale zorg van zijn chirurg en verpleegkundige.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Rimpelbehandeling
Otoplastiek
Lipvergroting
Tepelverkleining
Areola verkleining
Liposuctie
Tepelcorrectie
Labiaplastiek
Verwijderen van borstimplantaten
Halslift
Vet overdracht
Holle wangen – Bichectomie
Gynaecomastie
Cervico-faciale lift
Rhinoplastie
Billenlift
Borstverkleining
Borstvergroting
Kuitimplantaten
Bilimplantaten
Brachioplastie
Dijbeenlift
Buikwandcorrectie

Diensten

Luchthaven transfer
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Internationale kranten
Tolkdiensten
Privé kamers
Vertaaldiensten
TV op de kamer


Stad: Praag – Land: Tsjechië – Opgericht: 2013
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Tsjechisch, Engels, Duits, Russisch


Mening van Formé Kliniek

K p
K p
04:27 20 Dec 23
Ik heb heel lang nagedacht en gezocht welke kliniek ik moest kiezen en welke arts ik moest kiezen.Na lang zoeken en nadenken kwam ik Dr. MUDr tegen. Jiří Bayera.Ik moet je zeggen dat alles vanaf het begin perfect is verlopen, de telefonische overeenkomst, de e-mailovereenkomst via de prijs en wat er nodig zal zijn (ik zie ook een groot voordeel in het feit dat de kliniek je alle tests zal bezorgen als je zijn het waardEen week geleden heb ik alle testen gedaan en dat bleek prima, toen kwam de D-day.Ik heb voor het eerst kennis moeten maken met de dokter, ik moet zeggen dat ik de keuze heel groot vind, een zeer sympathieke en begripvolle dokter die het heel goed begrijpt en waarvan ik vanaf het eerste moment geloofde dat hij wist wat hij deed. Ondanks het feit dat ik tot gisteren niet graag in de spiegel keek, en zelfs de dokter het voelde, moet ik zeggen dat de 30 minuten lijden de moeite waard waren. Hoewel ik nog in de kliniek ben, ben ik tot nu toe volledig pijnvrij. En ook waar je heel goed wordt verzorgd, de verpleegsters zijn heel aardig, er is een ruim aanbod aan eten, als je pijnmedicatie nodig hebt en nog veel meer.Ik zou niet anders hebben gekozen, een geweldige ervaring zelfs op de operatiekamer met een geweldige anesthesist (die zich vlak voor de operatie aan je voorstelt en zoveel mogelijk informatie over je te weten komt), met een aardige dame met rendieroren en een aardige 3 verpleegsters en hoofdarts J. Bayer.Een onvergetelijke ervaring voor mij en, zoals de dokter zei: "Ik geloof dat we het samen kunnen" en ik weet nu al dat ik iets heb om naar uit te kijken en na 3 weken zal ik eindelijk het ongelooflijke verschil zien. Ze zijn eindelijk gestopt omdat ze ga er serieus geen spijt van krijgen.Hartelijk dank aan al het personeel zoals ze tegenwoordig zijn, want het is niet langer overal de gewoonte.❤En zus Kristýnka, die echt geweldig is, en andere geweldige zussen zijn ook het vermelden waard.Bedankt Forme Clinic en ik wens u vele even tevreden klanten.En grote dank gaat ook uit naar de dames aan de receptie, zulke lachende dames kom je niet vaak tegen 💖Met vriendelijke groet, K.P
M. D.
M. D.
12:43 25 Feb 24
Mijn indrukken van de kliniek 🫶🏼 de dokter Dr. Baran, de uiterst vriendelijke, behulpzame zussen 🫶🏼 Jana Andrea Gabriela Denissa die dag en nacht altijd voor mij klaar stonden, je kunt niet in woorden beschrijven hoe verzorgd je je voelt 🥰 in deze moderne kliniek 💯 niets op aan te merken 👌🏽 het overheerst een hartelijkheid, een warmte, een geborgenheid die begint bij de knappe dames bij de inschrijving 👆🏼En niet te vergeten mijn lieve “Hana” die altijd een open oor had voor, tijdens en na mijn operatie 🫶🏼 nog een extra “DANKJEWEL” aan jou 🙏🏼Ik zou deze kliniek voor 💯 procent aan iedereen aanbevelen 👍🏼 Ik geef het ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ sterren 😂Culinair 😋😋😋😋 5 sterren hotel…. Zie foto's
Lucie Hudec
Lucie Hudec
10:11 15 Feb 24
Ik werd geopereerd door een uitwendige chirurg in de Forme Kliniek. Ik kan daarom alleen de kliniek en het verplegend personeel beoordelen.Omdat ik bang en behoorlijk nerveus was, heeft de kalme, gewillige en vriendelijke houding van de verpleegsters en de gezondheidszorgbroeder mij enorm geholpen en gekalmeerd.De kamer is mooi, schoon, praktisch. Uitstekend ontbijt, precies aangepast aan de wensen van de patiënt.Hele fijne kliniek en vriendelijk personeel!
Tereza Svobodová
Tereza Svobodová
11:14 06 Mar 24
Ik koos voor Dr. Jiří Bayer en het was de beste beslissing. De dokter is een ongelooflijke dokter en een heel aardig persoon die de mooiste borsten voor je zal maken. Verder is het, van de vrouwen aan de receptie tot aan de verpleegsters die voor je zorgen, een absolute knaller. Ze zijn allemaal zo aardig dat je niet meer naar huis wilt. Ik wil ook de anesthesioloog Alan Svoboda bedanken, omdat de ontmoeting met hem me ongelooflijk kalmeerde en ik prachtig wakker werd in een goed humeur. Het is absoluut top. De hele kliniek is ongelooflijk. Ik dank u allen hartelijk voor uw vriendelijke houding. Ik zal u allen alleen op de beste manier herinneren.
Olivia Murray
Olivia Murray
15:11 31 Jul 23
Vorige maand een neuscorrectie gehad door Dr. Vasek, het was een absoluut geweldige ervaring. Ik was erg nerveus omdat ik nog nooit eerder een operatie had ondergaan, maar zodra ik met Dr. Vasek sprak, wist ik dat ik in goede handen was. Al het personeel in de kliniek was geweldig, zo aardig en super professioneel waardoor ik me heel veilig voelde, alleen vanuit het buitenland gereisd. Het herstel van een neuscorrectie is een lang proces, maar ik was zo verrast door hoe geweldig mijn resultaat er meteen uitzag zodra het gips eraf ging. Het ziet er nu een maand later nog beter uit en zal de komende maanden blijven genezen. De nazorg was ook erg goed, de kliniek reageerde super op een vraag die ik een paar dagen na de operatie had. Absoluut een aanrader!
Clair Burke
Clair Burke
20:03 13 Sep 23
Vorig jaar april heb ik een facelift ondergaan en ik ben zo blij met het resultaat. De kliniek is geweldig - schoon en rustig. Het eten was geweldig en de artsen, verpleegsters en al het andere personeel waren allemaal geweldig. Zeker aan te raden.
Ivanka Jankovicova
Ivanka Jankovicova
15:34 07 Sep 23
Hallo, ik heb 14 dagen geleden een borstverkleining ondergaan en ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de aanpak van de kliniek, het verblijf en het resultaat van de operatie.Verstandig. Dychus heeft gouden handen en een geweldige benadering van patiënten, hij legt alles goed uit en beantwoordt alle vragen.Ook het overige personeel van de FORMÉ-kliniek is aardig en professioneel.Ik word elke dag gewoon wakker met een heerlijk gevoel en heb alleen spijt dat ik niet eerder voor de ingreep ben gegaan. Bedankt en veel succes met je mooie werk.
Pavlína Mosiurczáková
Pavlína Mosiurczáková
11:18 21 Apr 23
Ik wil graag mijn enthousiasme delen over mijn borstoperatie bij de Formé Kliniek in Praag. Het kostte me jaren om onder de knie te krijgen waar ik de augmentatie kon krijgen. Na het bestuderen van vele recensies en ervaringen van andere klanten, heb ik een consultatie bij MUDr geboekt. Lhotský, met wie ik al ervaring had met polsoperaties in Vysoké na Jizerou. Ik moet zeggen dat ik de beste beslissing in mijn leven heb genomen - zowel bij het kiezen van een kliniek als bij het kiezen van een operator. Het personeel vanaf de receptie, via de opnameafdeling tot aan de operatiekamer is uiterst professioneel. De vriendelijke benadering, uitzonderlijke service en luxueuze sfeer van de kliniek zullen gevoelens van volledige rust en sereniteit in u opwekken - u zult al uw zorgen direct buiten de poorten van de kliniek "weggooien". De heer MUDr. Lhotský is erg zorgzaam en nauwgezet, en zelfs de dagen na de operatie blijven we contact met elkaar houden en houden we mijn toestand na de operatie in de gaten. Twijfel je nog, kom dan zelf kijken tijdens een persoonlijk adviesgesprek ♥️P.S. het enige dat je mee moest nemen was een kleine rugzak, alles was gratis verkrijgbaar in de kliniek (inclusief het postoperatieve pakket).
S B
S B
06:20 08 Oct 23
Ik werd een week geleden gezien in de Forme Clinic door Dr. Jiri Bayer opereert. Een betere kliniek kan ik mij niet voorstellen. Hoewel het mijn eerste bezoek aan een plastische chirurgie was, kan ik wel zeggen dat als ik ooit nog eens iets plan, mijn keuze zeker weer voor Forme Clinic zal kiezen!Van de chirurg tot de anesthesioloog en de verpleegsters, alles was perfect. Het is zo professioneel en vooral liefdevol. Ik voelde me heel erg op mijn gemak!
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️