Acibadem Maslak

Acibadem Maslak ziekenhuis 1

Acibadem Maslak is gespecialiseerd in MAP / IVF en onvruchtbaarheidsbehandelingen. Deze JCI-gecertificeerde kliniek is opgericht in 1996 en bevindt zich in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag prijzen op voor operaties in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Acibadem Maslak, Istanbul, Turkije

Acibadem Maslak biedt diagnostische en behandelingsdiensten op het gebied van onvruchtbaarheid met radiotherapieapparatuur.

De opname van patiënten begon in 2009, Acibadem Maslak heeft de capaciteit van 364 bedden bereikt op een binnenoppervlak van 106.000 m2 en het is nu het grootste ziekenhuis in Acıbadem als onderdeel van het uitbreidingsproject dat in 2018 werd voltooid. Het ziekenhuis heeft de internationale kwaliteitsaccreditatie JCI Accredited ontvangen.

Het Acıbadem Maslak ziekenhuis heeft 231 patiëntenkamers, waaronder 196 standaardkamers. Acıbadem Maslak heeft 16 operatiekamers voor algemene chirurgie, 2 IVF-kamers en 36 bedden voor intensieve zorg.

Het Acıbadem Maslak ziekenhuis heeft het LEED Gold certificaat gekregen. Het LEED-certificaat werd in 1998 gelanceerd. Het is een milieuvriendelijk certificeringssysteem voor gebouwen, ontwikkeld door de USGBC (U.S. Green Building Council).


Specialiteit van de kliniek :

PMA / IVF
Kunstmatige inseminatie
Invriezen van eicellen
Embryo invriezen
Vruchtbaarheidsonderzoek
Hormoontests
IVF – In-vitrofertilisatie
IVF consultatie
Consultatie in voortplantingsgeneeskunde

Aangeboden diensten

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Wasservice
Overdracht medisch dossier
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadplegen
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Revalidatie
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaling
TV op de kamer


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht: 1996
Accreditatie: JCI Geaccrediteerd – Gesproken talen: Arabisch, Engels, Frans, Duits, Italiaans


Beoordeling van Acibadem Maslak

Tuğba Özdilek
Tuğba Özdilek
20:49 28 Aug 22
Zowel de kwaliteit van de gezondheidszorg die u krijgt als de professionele aanpak en het medeleven van het personeel zijn werkelijk bewonderenswaardig. We hebben 3 dagen in het ziekenhuis gelegen voor de operatie van mijn vriend. Het leek meer op een schone hotelkamer dan op een ziekenhuis. Hun servicekwaliteit is zeer goed, zelfs voor metgezellen. Het is echt een ziekenhuis dat zijn naam eer aan doet.
Berna Tunçay
Berna Tunçay
10:05 23 Oct 23
We zijn hier voor de operatie van mijn dochter in 2015 en nu voor de operatie van mijn vrouw. Het gehele zorgteam en het vloerpersoneel zijn uiterst ervaren, deskundig, zorgzaam, schoon en gedisciplineerd. Laat geen steen iemands voeten raken.
F M
F M
11:40 22 Jan 24
Het is een betaalbaarder ziekenhuis dan zijn collega's in termen van prijs/gezondheidszorg. De afspraaktijden voor de chirurgenprofessoren en de dienst radiologie zijn wat druk.Het is een betaalbaarder ziekenhuis dan zijn collega's in termen van prijs/gezondheidszorg. De afspraaktijden voor de chirurgenprofessoren en de dienst radiologie zijn wat druk.
ayla okur
ayla okur
10:27 15 Jul 23
Wij worden behandeld op de afdeling orthopedie en traumatologie. Onze artsen zijn erg goed en relevant voor ons... We krijgen oprechte antwoorden op al onze vragen van onze Dr. Ik ben heel blij, ze glimlachen allemaal. We wachten echter in de rij voor een afspraak.
Maria Ledesma-Kap
Maria Ledesma-Kap
12:23 18 Sep 23
Hier mijn jaarlijkse controle gehad. Ze hebben een lange weg afgelegd. Plaats is schoon en goed onderhouden. Zeer systematisch en georganiseerd. De arts beheerst de Engelse taal. Het personeel is behulpzaam en behulpzaam, ook al spreken ze niet allemaal Engels. Het ziekenhuis heeft duidelijke borden in zowel het Turks als het Engels en een personeelslid zal altijd met u meelopen als u naar een ander deel van het ziekenhuis moet. Teleurgesteld dat het toilet waar ik mijn urinemonster moest geven smerig was, maar er waren andere toiletten in de buurt die erg schoon waren. Betaald parkeren op straat en valetparking beschikbaar.
yigit
yigit
14:24 24 Mar 24
De valet brengt de voertuigen en laat ze achter in het bijzijn van de mensen in de parkeergarage. Dit is het tafereel waarmee we te maken kregen toen we na de ziekenhuisopname het ziekenhuis verlieten. We moesten zelf de valet gaan zoeken voor de manoeuvre die we moesten uitstappen. ..
Ihsen MEJRI
Ihsen MEJRI
07:23 08 Apr 24
Mijn zoon moest kort nadat hij uit het ziekenhuis was ontslagen, terugkeren naar de Eerste Hulp vanwege braken en diarree. Het personeel weigerde hem een ​​kamer toe te wijzen en verzocht om een ​​voorschot van 20.000 TL, of wachtte tot 8 uur 's ochtends, ondanks dat ik een betalingsgarantie had van mijn verzekeringsmaatschappij die alle behandelingen voor mijn zoon dekte tot 5 miljoen dollar (mijn zoon had pijn en moest rust wat uit). De neuroloog en de artsen infectieziekten waren te laat bij het ontslag en hun Engelse niveau was verre van begrijpelijk. Ik zal nooit meer terugkeren en geen enkele behandeling in dit ziekenhuis aanbevelen.
Canan
Canan
11:03 28 Feb 24
De inrichting is zeer luxueus, het lijkt op een 5-sterrenhotel, maar noch de behandeling, noch de verzekering werken. Een ziekenhuis dat extreem geldgericht is. We hebben 10 jaar verzekering, we zijn een keer ziek geworden, ze lieten ons uren wachten op goedkeuring van de verzekering, de medewerkers doen slordig werk. 10 sessies fysiotherapie werkten niet; Er zijn 11 tot 12 medewerkers op de afdeling die de hele dag niets doen en gorgelen, en de arts die zij beheren is onverschillig. Artsen zijn gewoon, er is niets bijzonders aan hen. Ik zou zeggen: ga niet voor behandeling en sluit geen verzekering af. Het is een zaakgericht ziekenhuis, niet mensgericht. 👎😤
Burak Yener
Burak Yener
11:17 03 Aug 23
Je komt zonder uitzondering altijd te laat op tentamens. Ze doen onderzoeken en tests op een manier die de maximale kosten bespaart, ze vragen om een ​​MRI. Je krijgt een MRI-afspraak in je enige vrije tijd, maar ze kunnen zelfs de machine aansturen en je 1 uur laten wachten. (Ik geef aan dat zelfs als je een naald krijgt, je een MRI krijgt en de MRI-kosten exorbitante bedragen zijn, zoals 11 duizend) + De prijs van de doktersafspraak, die heet Laten we gewoon een MRI krijgen, is 2600 lira, exclusief het deel gedekt door een particuliere verzekering. (augustus 2023)Ondertussen zegt de arts op het laatste moment de onderzoeksafspraak af en kan deze uitzetten tot een telefoontje (naar eigen smaak of wat dan ook)Kom op, je leidt mensen af ​​met de leugen van een spoedpatiënt bij de doktersafspraak, maar hoe kun je een MRI-apparaat niet beheren dat een bepaalde tijd heeft en wiens afspraak ik dagen eerder heb gekozen? (Ik kan zweren dat ik een Arabische patiënt voor me heb, maar ik kan het niet bewijzen)Kortom, kies niet voor deze instelling, die uw tijd niet respecteert en ondanks deze exorbitante vergoedingen geen goede service kan krijgen, het is niet gebouwd voor Turken.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️