Vaginoplastie in Turkije

prijs vaginoplastie Turkije goedkoop 1
Geschreven door Manuella

Vaginoplastiek in Turkije is een procedure om de vagina te verjongen en strakker te maken. De vraag naar vaginoplastie groeit dagelijks op het gebied van cosmetische chirurgie.

BesteKlinieken.com geeft informatie over vaginoplastiek in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een vaginoplastiek in Turkije?

De gemiddelde kosten van een vaginoplastiek in Turkije in Istanbul zijn €2.300. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van €2.000 tot €2.600.

ProcedureKosten Turkije
Vaginoplastie2300 €

Wat is een vaginoplastiek?

Vaginoplastiek in Turkije is een procedure om de vagina te verjongen en strakker te maken. De vraag naar vaginoplastiek groeit dagelijks op het gebied van cosmetische chirurgie.

De vagina is functioneel gezien een primair voortplantingsorgaan. Omdat de vagina echter het fundamentele symbool van seksualiteit voor vrouwen is, wordt verwacht dat het uiterlijk ervan in alle levensfasen hetzelfde is als tijdens de jeugd van het meisje.

Het uiterlijk van de vagina varieert afhankelijk van geografische regio’s en genetische factoren, maar er is een ideaal uiterlijk dat veel mensen hebben geaccepteerd. Het ideale uiterlijk van de vagina is een gesloten structuur waarbij de binnenste lippen door de buitenste worden bedekt.

 • Zwangerschap,
 • Bevalling,
 • Hormonale veranderingen,
 • Zwak vaginaal weefsel,
 • Genetische factoren of leeftijdgerelateerde veranderingen

Misvormingen van de buitenste lippen van de vagina verstoren de esthetiek van de vagina en zorgen ervoor dat de binnenste lippen van buitenaf zichtbaar worden.

De binnenkant van de schaamlippen kan na verloop van tijd groter worden en van kleur veranderen. De vergrote binnenste schaamlippen worden vochtig, wat de hygiëne van vrouwen beïnvloedt en ook kan leiden tot een slecht esthetisch uiterlijk. Vooral na een natuurlijke bevalling en geslachtsgemeenschap kunnen de structuur van de vagina en de vaginale spieren groter worden. Na verloop van tijd kan deze vergroting een negatieve invloed hebben op het plezier tijdens het vrijen.

Vaginoplastie chirurgie in Turkije

Vaginoplastie operaties in Turkije worden over het algemeen onder algehele narcose uitgevoerd. Als de patiënt dit verkiest, kan het ook onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd.

Bij vaginoplastie operaties worden de vagina, binnenste schaamlippen en buitenste schaamlippen samen beoordeeld, en wordt het probleemgebied geïdentificeerd en vervolgens geopereerd. Vaak is het nodig om in alle drie de gebieden in te grijpen.

Voor het succes en de planning is het praktischer om de operatie van binnen naar buiten uit te voeren.

 • Het vaginale slijmvlies wordt verwijderd tijdens de vaginale vernauwing. De onderliggende spieren worden hersteld, overtollig slijmvlies wordt verwijderd en de ideale vorm en spanning van de vagina wordt gecreëerd.
 • Het teveel aan de binnenste lippen wordt vervolgens verwijderd. Het belangrijkste punt hierbij is dat de verwijdering van weefsel in het gebied van de clitoris zeer zorgvuldig wordt berekend. Als er te veel weefsel wordt verwijderd, zal de clitoris zich volledig openen en kan de clitoris zelfs lingerie raken, waardoor de patiënt zich ongemakkelijk kan voelen. Te weinig weghalen kan opwindingsproblemen veroorzaken omdat het weefsel de clitoris afsluit.
 • Tot slot worden de buitenste schaamlippen verwijderd. Het doel is om de buitenste schaamlippen een vollere vorm te geven. Door zowel de binnenste schaamlippen als de vaginale opening te bedekken, worden zowel esthetische als hygiënische omstandigheden bereikt. De buitenste schaamlippen vervormen meestal door volumeverlies. Om dit volumeverlies te herstellen, wordt de vorm verkregen met behulp van het eigen vet van de patiënt of met fillers op basis van hyaluronzuur.

Postoperatieve follow-up

De patiënt blijft de nacht van de operatie in het ziekenhuis en wordt de volgende dag na alle postoperatieve controles ontslagen. Vaginoplastiek is niet zo’n pijnlijke operatie als veel mensen denken.

Als er tijdens de operatie een vaginale vernauwing is opgetreden, moet geslachtsgemeenschap gedurende 3 weken worden vermeden. Als er tijdens de operatie geen vaginale vernauwing is opgetreden, moet geslachtsgemeenschap twee weken vermeden worden.

De patiënt mag twee dagen na de operatie douchen. Korte wandelingen worden aanbevolen om oedeem te verminderen.

Afhankelijk van de gebruikte methoden en de omvang van de operatie, kan de patiënt 3 tot 5 dagen na de operatie weer aan het werk.

Over het algemeen worden absorbeerbare hechtingen gebruikt bij cosmetische ingrepen in Turkije, dus het is niet nodig om ze te verwijderen.

Labiaplastie

De vagina heeft een flexibele en rekbare structuur en om verschillende redenen kunnen er problemen van verzakking, verslapping en verkleuring optreden in de vaginale lippen en het inwendige gebied.

Als de binnenste lippen bij de ingang van de vagina en de buitenste lippen net buiten de vagina verslappen, asymmetrisch of groter dan normaal zijn, wordt de operatie die wordt uitgevoerd om misvormingen van de vaginale lippen te herstellen labiaplastie genoemd.

Waarom vervormen de vaginale lippen?

Bij sommige vrouwen kunnen de snelle hormonale veranderingen van de adolescentie leiden tot vervormingen van de vaginale schaamlippen.

Chronische vaginale infecties kunnen leiden tot een kleurverandering en een structurele afwijking van de vaginale lippen.

Asymmetrie van de vaginale lippen is meestal duidelijk vanaf de geboorte, maar na de puberteit kan deze asymmetrie meer uitgesproken worden en kan het individu ook beginnen te storen.

Labiaplastie operatie

Een labiaplastie operatie duurt gemiddeld een half uur.

De operatie wordt meestal onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Op verzoek van de patiënt kan ook algehele anesthesie worden gebruikt.

Na de labiaplastie operatie

 • Patiënten kunnen direct na de operatie hun normale leven weer oppakken.
 • Na een schaamlipcorrectie moet geslachtsgemeenschap gemiddeld 3 weken vermeden worden.
 • Het wordt aanbevolen om de eerste twee dagen na de operatie niet te douchen.
 • De arts zal de persoonlijke hygiëne en reinigingsmethoden in detail uitleggen.
 • Over het algemeen worden bij een labiaplastie operatie geabsorbeerde naden gebruikt, dus het is niet nodig om deze te verwijderen.
 • Na het genezingsproces zal er geen litteken van de operatie overblijven en, tenzij de patiënt het zegt, zal niemand begrijpen dat hij of zij geopereerd is.

Vaginoplastie chirurgie in Turkije wordt uitgevoerd door de meest ervaren artsen. Plastische chirurgie in Turkije heeft vele voordelen. Goedkope prijzen, internationaal gerenommeerde artsen, grote ziekenhuizen en toeristische attracties zijn slechts enkele voorbeelden. Als u plastische chirurgie in Turkije wilt ondergaan, neem dan contact met ons op.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️