Canadian Specialist Hospital

Canadees Specialistisch Ziekenhuis Dubai kliniek geschaald 1

Canadian Specialist Hospital is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie en MAP / IVF. Deze in 1984 opgerichte, JCI-geaccrediteerde kliniek bevindt zich in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Canadian Specialist Hospital, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Het Canadian Specialist Hospital is een van de grootste privéziekenhuizen van Dubai en het ziekenhuis bij uitstek voor verwijzingen van kleine en middelgrote medische centra die niet beschikken over een aantal van onze specialistische diagnostische en behandelingsfaciliteiten.

De missie van het ziekenhuis is om diagnostische, behandelings- en revalidatiediensten van wereldklasse te bieden, en om uitgebreide genetische en prenatale diensten aan te bieden, evenals op bewijs gebaseerde ethische gezondheidszorg, voor een gezonde en gelukkige gemeenschap. Het internationale team van het ziekenhuis is trots op de zorg voor buitenlandse patiënten en hun geliefden, zodat zij zich thuis voelen.

De service begint zodra een medisch rapport is ontvangen en wordt doorgestuurd naar de juiste specialist voor medisch advies. Dit stelt de patiënt en, indien van toepassing, de sponsor in staat om een mening te krijgen over de noodzakelijke operatie of behandeling. Als de patiënt besluit om voor behandeling naar het Canadese gespecialiseerde ziekenhuis in Dubai te reizen, zal het internationale team alle noodzakelijke regelingen treffen voor de patiënt en zijn/haar familieleden, inclusief visum, accommodatie, consultatie en/of opname, en vervoer (ambulance of luchtambulance, indien nodig).

Zodra de patiënt in het ziekenhuis is opgenomen, wordt er een volledig dienstenpakket aangeboden, inclusief vertalingen en alle dagelijkse benodigdheden tijdens het verblijf.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Rimpelbehandeling
Holle wangen – Bichectomie
Vet overdracht
Wenkbrauw lift
Blepharoplastie
Cervico-faciale lift
Labiaplastiek
Liposuctie
Penisvergroting
Brachioplastie
Gezichtsimplantaat
Otoplastie
Borstvergroting
Borst implantaten
Rhinoplastie
Behandeling van spataderen
Borstlift
Dijbeenlift
Borstverkleining
Borstreconstructie
Billenlift
Bilvergroting
Consult plastische chirurgie
Buikwandcorrectie

MAP / IVF
Echografie van de follikel
Tubuskatheterisatie

Diensten

Luchthaventransfer
Legalisatie van documenten
Gratis Wi-Fi
Ziektekostenverzekering
Hotel reserveringen
Wasservice
Toeristische gids
Taxi reserveren
Medische dossieroverdracht
Medische reisverzekering
PRM-toegankelijke kamers
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Verbouwing
Religieuze voorzieningen
Restaurant
Kluis op de kamer
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaling
TV op de kamer


Stad: Dubai – Land: Verenigde Arabische Emiraten – Opgericht in 1984
Accreditatie: JCI Geaccrediteerd – Gesproken talen: Arabisch, Engels


Recensies van Canadian Specialist Hospital

Lorly Grace Antolin
Lorly Grace Antolin
05:50 14 Dec 23
Ik was hier bijna 2 jaar patiënt vanwege mijn lymfoom. De verpleegsters, het personeel en de artsen, inclusief bewakers en klantenondersteuning, zoals Patrice, zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Om maar een paar verpleegsters Suny, Anjana en Reshma te noemen. Een van de beste dokters die ik ooit heb gehad is Dr. Abdel Laban, een zeer ondersteunende dokter en ik heb nu mijn nieuwe dokter, Dr. Ed Asthar. Ik groet ook Dr. Amal Luis, mijn cardioloog. Jullie allemaal in het Canandian Hospital maken ons op onze eigen positieve manier gelukkig.God zegene ons allemaal!
Neenu Kuzhiyani
Neenu Kuzhiyani
15:07 17 Dec 23
Dit is een zeer eerlijke recensie.Ik werd zwanger in april 2023. Na een bezoek aan twee beroemde ziekenhuizen in Dubai was ik erg teleurgesteld en hoorde ik later over het Canadian Specialist Hospital en Dr. Shanitha.Ik heb er geen spijt van dat ik voor het ziekenhuis en Dr. Shanitha heb gekozen. Ik had de meest ondersteunende omgeving tijdens mijn bevalling.Speciale vermelding voor Dr. Shanitha, Dr. Shadia, medewerkers van de Arbeidskamer Liji, Meena, Binu, Mimoza, Clara. Al het N2-personeel op de derde verdieping, het kinderdagverblijfpersoneel - Ramsy, Mary SujaIk zou het ziekenhuis en de dokter aanbevelen aan alle zwangere dames die een veilige en stressvrije bevallingservaring willen hebben.
Savera Ali khan
Savera Ali khan
22:54 06 Dec 23
Ik heb het grootste deel van mijn leven last gehad van pijn en ongemak, dat steeds erger werd. Ik kreeg 2 maanden geleden de diagnose endometriose en onderging een operatie bij Dr. Gul Rana. Vanaf het eerste consult tot de operatie en de nazorg verliep het hele proces soepel. Ze zorgde ervoor dat ik me bij elke stap op mijn gemak voelde. De chirurgische ingreep was succesvol, ik liep naar buiten met een vaste datum voor een laparoscopische operatie. Na zeven dagen operatie loop ik haar kliniek uit, maar deze keer pijnvrij, gezonder en met meer zelfvertrouwen. Bedankt, Dr. Gul e Rana en haar assistente, mevrouw Manju, voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Nogmaals bedankt voor uw uitzonderlijke zorg en ik ben nog veel dankbaarder voor de zorg die ik kreeg van CSH-personeel en speciaal verpleegkundigen. Ik kan Dr. Gul e Rana van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar eersteklas gynaecologische zorg. Als ik de mogelijkheid had, zou ik Dr. Gul e Rana een perfecte beoordeling van 10 sterren geven! Haar medeleven, begrip, kalme houding en oprechte zorg voor haar patiënten zijn werkelijk opmerkelijk. Haar uitgebreide kennis stelt haar in staat complexe zaken uit te leggen op een manier die voor iedereen gemakkelijk te begrijpen is. Zij is de beste...❤️❤️❤️
Mohammad Alqudah
Mohammad Alqudah
17:16 20 Oct 23
Beste Canadese ziekenhuisteam,Ik wilde mijn oprechte dankbaarheid uiten voor de uitzonderlijke zorg van het Candian ziekenhuis.Eerst en vooral willen we onze oprechte dank betuigen aan Dr. Rasha Rushdy. Haar professionaliteit en toewijding waren duidelijk zichtbaar tijdens mijn verblijf. Haar inspanningen om het welzijn van mijn vrouw en mijn baby te garanderen. Uw inzet voor het bieden van hoogwaardige gezondheidszorg en ondersteuning aan patiënten en hun families is werkelijk opmerkelijk.We willen ook graag onze dank uitspreken aan het medische team, de anesthesiologen. Eveneens alle lof verdienen de verpleegsters die met zoveel vaardigheid en medeleven voor mijn vrouw en baby hebben gezorgd. Hun toewijding aan het beroep en de uitstekende service die u bood, waren van onschatbare waarde gedurende onze tijd. .Nogmaals bedankt voor uw uitzonderlijke zorg en vriendelijkheid. Uw bijdragen hebben een aanzienlijk verschil gemaakt in ons leven, en we zullen uw uitzonderlijke service altijd herinneren.
fatima dilshad
fatima dilshad
18:02 17 Sep 23
Dr. SARAH Alam 💯 een endocrinoloog één op een miljoen. Ik BEN zo dankbaar dat jij mijn dokter bent en dat je mij in staat hebt gesteld de resultaten te laten zien en te geloven in wat moeilijk te geloven was. VOLG uw geweldige werk en de zorg die u aan uw patiënten betoont. Ik zou jullie ten zeerste aanbevelen bij mijn vrienden en familie.
Thea Bandojo
Thea Bandojo
11:06 29 Jun 23
Ik prijs iedereen die me heeft gecontroleerd, van de spoedeisende hulp tot de CCU-afdeling. De service was de beste. Ik moet dit doen omdat ik echt waardeerde wat ze me hebben aangedaan. Ze handelden zo snel, deden de tests zonder enige vertraging. De doktoren en verpleegsters zouden samen met mij controleren en ervoor zorgen dat alles goed komt. Inderdaad, in iets meer dan een nacht ben ik van angstig naar kalm gegaan. Het enige wat ik deed was liggen en iedereen in het ziekenhuis deed zijn deel. Ik heb gisteren uitgecheckt na bijna 2 dagen bij hen te zijn geweest en ik voelde echt de bezorgdheid en oprechtheid als de enige wetende mensen die je soms zouden helpen, je enige zorg is je gezondheid. Bedankt Canadian Specialist Hospital! 🌻
MARINER'S EPITHET.!
MARINER'S EPITHET.!
05:26 04 Oct 23
Goed uitgerust ziekenhuis met veel gastvrijheid, aangezien het personeel, de verpleegster, de schoonmaker en de artsen allemaal hun beste vaardigheden en toewijding hebben.💕Geweldig werk CANADESE SPECIALISTISCHE ZIEKENHUIS 🤗🤗🤗
Abu Hamzah Aws
Abu Hamzah Aws
13:11 02 May 23
Een uitstekend ziekenhuis met gerespecteerd personeel en artsenHun patiëntenservice is goedEr is slechts een kleine opmerking als de Arabische taal meer wordt aangebodenZe zijn in alle talen te vinden, maar de Arabische taal komt minder of minder vaak voorHet verblijf van de patiënt in het ziekenhuis is uitstekend en comfortabelDit is echt een ziekenhuis waar u op kunt vertrouwenWij danken u voor deze uitstekende service, uw goede behandeling en uw zorg voor uw patiënten.
Daniel R. Blanco Jr.
Daniel R. Blanco Jr.
08:20 24 Nov 23
Ik ben door een vriend doorverwezen naar een van uw specialisten, maar ik ondervind problemen met het boekingssysteem. Het personeel dat het proces afhandelt, mist klantenservice en marketingvaardigheden. In plaats van klanten te behouden, lijken ze ze weg te duwen. Ik stel voor om aantrekkelijkere planningsopties te implementeren om patiënten geïnteresseerd te houden.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️