All-on-8 prijzen in Tunesië

allemaal op 8 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over all-on-8 in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Onze tips voor een geslaagde all-on-8 in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over de Alles op 8 in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van All-on-8 in Tunesië

De gemiddelde kosten van All-on-8 in Tunesië in Tunis zijn €7.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €7.000 tot €8.000.

Wat zijn All-on-8 implantaten?

Het verlies van uw natuurlijke tanden beïnvloedt uw glimlach en zorgt ervoor dat u niet kunt kauwen en duidelijk kunt spreken. Gelukkig zijn tandheelkundige implantaten de ideale oplossing voor uw probleem.

Overzicht van All on 8 tandheelkundige implantaten in Tunesië

All on 8 tandheelkundige implantaten in Tunesië zijn een soort tandheelkundige procedure waarbij acht implantaten in elke kaak worden vastgezet en dienen als ankers voor een vaste tandheelkundige brug.

All on 8 implantaten in Tunis worden voornamelijk gekozen door mensen die 80% van hun tanden hebben verloren. De gelijkmatige verdeling van de kauwkrachten op de implantaten is noodzakelijk voor een perfecte glimlach, comfort en de gezondheid van de implantaten en het bot op de lange termijn.

Omdat de belasting bij het All on 8 concept correct wordt verdeeld, is elk implantaat minder onderhevig aan occlusale stress door kauwen dan bij het All on 4 concept.

Bovendien bieden All on 8 implantaten een breder scala aan prothetische opties dan All on 4 implantaten. Omdat de afstand tussen elk tandheelkundig implantaat op een boog minimaal is, kan een tandheelkundige brug worden gemaakt van esthetische materialen zoals porselein of zirkonia. Acht implantaten ondersteunen een brug van 12 tot 14 tanden.

Wat is de procedure voor Alles op 8 tandheelkundige implantaten in Delhi?

Fase 1 – Consultatie

Voordat u aan uw All on 8 tandheelkundige implantaatbehandeling in Delhi begint, moet u naar uw kliniek voor een uitgebreid consult. Er worden diagnostische röntgenfoto’s en scans gemaakt om te controleren of uw kaakbot voldoende is voor de procedure. Als dat niet het geval is, moet u mogelijk een bottransplantatie ondergaan.

Fase 2 – Plaatsen

Een implantoloog plaatst de implantaten in uw kaak, wat ongeveer 2 tot 4 uur duurt. Er wordt dan meteen een tijdelijke prothese bevestigd.

Fase 3 – Herstel

Het duurt ongeveer drie maanden om te genezen. In die tijd veranderen het tandvlees en de botten van vorm om plaats te bieden aan de implantaten. Zodra de osseo-integratie voltooid is, nemen we digitale afdrukken om de permanente prothese te maken. Dit kan een uitneembare prothese of een tandheelkundige brug zijn, afhankelijk van uw voorkeur.

Wie kan kiezen voor All on 8 tandheelkundige implantaten?

Wij adviseren All on 8 tandheelkundige implantaten in Tunesië aan patiënten die al hun tanden in de boven- of onderkaak hebben verloren of die van plan zijn om de resterende tanden te laten trekken en te laten restaureren met implantaten. Implantaten zijn een stabiele oplossing voor de lange termijn in vergelijking met een gewoon kunstgebit.

U bent echter mogelijk geen goede kandidaat voor implantaten als u rookt of diabetes heeft.

Hoeveel kosten All on 8 implantaten?

De kosten van All on 8 tandheelkundige implantaten in Tunesië zijn redelijk. De kosten omvatten de extractie, de procedure, de tijdelijke prothese en de permanente brug.

De kosten variëren echter afhankelijk van het type permanente prothese dat u kiest en het merk implantaat dat u kiest. Bovendien kan de prijs stijgen als u bottransplantaten nodig heeft, die €100 extra kosten.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️