Clinichair Hair Transplant Clinic

KliniekHaartransplantatie kliniek Izmir kliniek 1

ClinicHair Haartransplantatiekliniek is gespecialiseerd in haarimplantaten. Deze in 2001 opgerichte, ISO 9001:2008 gecertificeerde kliniek is gevestigd in Izmir, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

KliniekHaar Haartransplantatie, Izmir, Turkije

ClinicHair, de haartransplantatiekliniek werd in 2001 opgericht in Izmir. Met 19 jaar ervaring op het gebied van haartransplantatie biedt ClinicHair de hoogste internationale kwaliteitsnormen en gegarandeerde behandelingen voor patiënten van over de hele wereld. ClinicHair voert jaarlijks meer dan 1000 haartransplantaties uit. Naast ISO- en kwaliteitscertificaten heeft ClinicHair een tevredenheidspercentage van meer dan 90% behaald in internationale beoordelingsinstituten dankzij haar serviceconcept waarbij klanttevredenheid op de eerste plaats komt.

In de 19 jaar van haar bestaan heeft ClinicHair talloze prestigieuze prijzen gewonnen, zoals de “Best Medical Practice” van de European Medical Association, de “Best Business Licence” en de “European Quality Award” van de European Business Assembly en de “Inspiring Business Award” van de World Confederation of Enterprises, om er maar een paar te noemen! ClinicHair heeft een team van meer dan 40 ervaren mensen die Engels, Duits, Frans, Russisch en Arabisch spreken. ClinicHair biedt all-inclusive pakketten voor internationale patiënten.

Als onderdeel van deze pakketten worden alle reisdetails gedekt, zoals luchthaventransfer, accommodatie in een 4-sterrenhotel, de diensten van een vertaler en medische behandeling.ClinicHair biedt een gratis consult voor elke patiënt.ClinicHair is gevestigd in Izmir, de op twee na grootste stad van Turkije, gelegen in het westen van het land aan de oevers van de Egeïsche Zee.

Izmir is de thuishaven geweest van vele grote beschavingen, met een geschiedenis die 8.500 jaar omspant. Met 692 km kust, een warm klimaat, een natuurlijke omgeving, een prachtige geschiedenis en een heerlijke keuken is Izmir de parel van de Egeïsche Zee. 300 zonnige dagen per jaar, een zee waar u de verschillende tinten blauw kunt zien en het erfgoed van 32 beschavingen, wat wilt u nog meer?

All-inclusive pakketten voor internationale patiënten omvatten: een VIP-transferservice van de luchthaven naar het hotel en de kliniek, accommodatie in een 4-sterrenhotel (Hilton Garden Inn, Four Points by Sheraton) en een vertaler die hun taal spreekt.


Specialiteit van de kliniek :

Haarimplantatie
Haartransplantaties
DHI haartransplantatie
FUE haartransplantatie
FUE Gouden haartransplantatie
FUT haartransplantatie
BHT haartransplantatie

Diensten

Luchthaven transfer
Vlucht boeken
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Internationale kranten
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveringen
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Vertaaldiensten


Stad: Izmir – Land: Turkije – Opgericht in 2001
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken talen: Arabisch, Engels, Frans, Duits, Russisch, Turks


Beoordelingen van Clinichair Haartransplantatie Centrum

Timur Altun
Timur Altun
13:34 06 Jul 23
De operatie van vandaag was erg leuk en succesvol, pijnloos, heel erg bedankt aan mevrouw bur en wens, ze zijn echt heel vriendelijk, je voelt je thuis op je gemak, ik raad je ten zeerste aan voor haartransplantatie, je zult er geen spijt van krijgen..
Osman Üyal
Osman Üyal
09:38 26 Aug 23
Hallo allemaal, In 25-26 augustus 2022 had ik Clinichair 2 haartransplantatiesessies. Voordat ik deze plek koos, heb ik veel onderzoek gedaan met mijn familie en de plaatsen gezien die we hebben onderzocht en uiteindelijk hebben we hier besloten. Ik wil mevrouw Gülsüm, mevrouw Emre en mevrouw Esma en hun teamgenoten bedanken wier namen ik ben vergeten, de omgeving is erg schoon, het team is professioneel, de interesse en relevantie voor en na oktober is erg goed, en 2 meer van mijn vrienden gingen hierheen en lieten hun planten doen. Ik zou het aanbevelen aan mijn vrienden die een transplantatie willen ondergaan, je kunt met een gerust hart gaan. Hartelijk dank voor uw hand, inzet en team, ik ben blij dat u Clinichair heeft
Andrea Franco
Andrea Franco
12:56 02 Sep 23
Deze ZEER GOEDE recensie beschrijft de algehele ervaring bij Clinichair.Zeer goede en duidelijke communicatie via WhatsApp en e-mail gaf mij alle informatie, adviezen en implicaties die mij hielpen bij het nemen van de beslissing voor mijn haartransplantatie. Hun transparantie en verantwoording over de volledige procedure, verwachtingen en gevolgen hebben ervoor gezorgd dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Bovendien zijn ze erg flexibel geweest om de data in de kliniek aan te passen op basis van mijn behoeften en planning.Vóór de operatiedag gaven de vertalers mij alle informatie en instructies die ik moest weten en alles werd heel goed en duidelijk uitgelegd.De operatie is heel goed verlopen, dankzij Esra en de andere teamleden die mij tijdens de volledige procedure hebben verzorgd. Ik bedank haar/hen vooral om heel aardig en delicaat tegen mij te zijn (ik voelde me in slaap tijdens het extractieproces, het was erg kil), om me gezelschap te houden (veel Turkse popmuziek uit de jaren 90!) en om aan al mijn verzoeken te voldoen ( korte pauzes, toilet enz...). De lunchpauze was perfect, goed en overvloedig, ze vragen je naar je voorkeuren.De transplantatieresultaten komen zeker overeen met mijn verwachtingen, ze begrepen mijn verzoek en mijn behoeften echt, tot op het punt dat ze nog een paar grafieken maakten om alle hiaten te dichten (wat ik, gezien de zeer lange en vermoeiende dag voor Esra, erg op prijs stel).De dag van de afwas controleerde Esra mijn toestand en samen met de vertalers gaven ze mij alle producten en nauwkeurige instructies voor de nazorg.Ik heb nog steeds contact met het personeel van de kliniek om mijn genezingsproces en toekomstige haargroei te volgen, zij zijn ook beschikbaar om advies te geven en alle vragen te beantwoorden.Definitieve resultaten zien we verderop...maar het ziet er veelbelovend uit 😉
Reis Izmir
Reis Izmir
14:49 23 Oct 23
Hallo vrienden, mijn haartransplantatie vond plaats op 10 en 11 oktober 2023. Ik wil graag de Emre-leraar, Macit Bey, Sude Hanım en het personeel van Clinichair bedanken. Laat mij u iets schrijven over wat ik tijdens dit proces heb ervaren. Ik ging op 10 oktober om 09.00 uur naar Clinichair.Na het drinken van mijn koffie en het betalen van de kosten bij de boekhouding werd er bloed afgenomen voor een bloedonderzoek. Er werd een foto gemaakt en toen de bloedresultaten terugkwamen, hebben ze hem geschoren en meegenomen naar de kamer waar de transplantatie zou plaatsvinden. We droegen onze operatiejassen in een hygiënische omgeving en de bloeddruk werd gemeten terwijl ik naar mijn favoriete muziek luisterde, de bloeddruk wordt ongeveer elke twee uur gemeten. Vervolgens werden er medicijnen in mijn hoofd geïnjecteerd om het gevoelloos te maken. Eerst vond de verwijdering van de haarzakjes plaats, wat ongeveer 3 uur duurde. Nadat het oogsten van de wortels was voltooid, vond de transplantatie plaats na een lunchpauze. Gedurende deze tijd keek ik een film op Netflix en praatte. De tweede dag van oktober was dezelfde manier.Vrienden, ik voelde geen overmatige pijn tijdens de transplantatie. Maar als de transplantatie voorbij is en je naar huis gaat, voel je je zwaar alsof je hoofd in een betonnen mal is geplaatst. Het moeilijkste na de transplantatie is om op te liggen uw rug, als dat mogelijk is. Mijn advies hier is om een ​​reiskussen en een ijskompres te gebruiken. Het maakt niet uit hoeveel u op uw rug ligt. Het medicijn dat ze gebruiken om uw gezicht te verdoven en veroorzaakt oedeem. Dit verdwijnt binnen 2 of 4 uur. 4 dagen. Ik denk dat iemand een week na de transplantatie, nadat het korstje is verwijderd, weer normaal kan leven. Dus ik denk dat degenen die een haartransplantatie gaan ondergaan, de pijn een week moeten verdragen. Het personeel van Clinichair was voorheen zeer attent, tijdens en na de transplantatie ben ik zeer tevreden.Laten we tot het resultaat komen, ik ontving 6400 gram in oktober. Vandaag is het de 12e dag na oktober.Ik leef mijn normale leven. Het getransplanteerde gebied ziet er erg mooi uit. Ik hoop dat het stand houdt, ik ben voorlopig erg blij met het resultaat. Ik raad CLİNİCHAIR İZMİR aan aan degenen die een haartransplantatie willen ondergaan. Tot over 6 maanden of 1 jaar om het volledige resultaat te schrijven...
Levent Koese
Levent Koese
12:41 24 Oct 23
Een serieuze en professionele kliniek die prioriteit geeft aan klantverzoeken en tevredenheid. Er werden 5620 transplantaten getransplanteerd in twee sessies op 13.10 en 14.10.2023, en het operatieproces was comfortabeler dan ik had verwacht, pijnloos en terwijl ik naar muziek luisterde. De operatie is eigenlijk niet te overdrijven, aangezien het over het algemeen een zeer bloedige gebeurtenis is, alleen ziet je hoofd er slecht uit na oktober. Ik wil de Emre-leraar, vooral mevrouw Burcu en Seher, bedanken voor hun succesvolle oktober en hun interesse. Na de operatie moet u op uw rug gaan liggen met een handdoek om te voorkomen dat uw gezicht opzwelt en om het getransplanteerde haar te beschermen. U moet 7 dagen geduld hebben, omdat het een moeilijk proces is na de operatie. Zolang je je aan de regels houdt, is er geen probleem. Ik ben nu heel blij en als ik in de spiegel kijk, zeg ik dat ik blij ben dat ik de transplantatie heb ondergaan. Als God het wil, zullen ze na zes maanden weer net zo dik groeien. Neem 10 dagen de tijd voor uzelf en laat zonder aarzeling uw haartransplantatie hier uitvoeren voordat het te laat is. Ik wil graag alle medewerkers van Clinichair bedanken.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️