Medicana International Istanbul Hospital

Medicana International Ziekenhuis Istanbul kliniek 1

Medicana International Istanbul Hospital is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg, cosmetische chirurgie, PMA / IVF en haarimplantaten. Deze in 1992 opgerichte, JCI-geaccrediteerde kliniek bevindt zich in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Medicana Internationaal Ziekenhuis Istanbul, Istanbul, Turkije

Medicana International Istanbul Hospital maakt deel uit van de Medicana Groep en behaalde in 2010 de JCI-accreditatie, waardoor patiënten verzekerd zijn van de hoogste zorgnormen. Het ziekenhuis is gespecialiseerd in beenmerg- en levertransplantaties, capillaire implantaten, oncologie en IVF.

Met bijna 30.000 vierkante meter aan ruimte heeft het ziekenhuis meer dan 100 bedden en 8 operatiekamers, allemaal uitgerust met de nieuwste technologie. Medicana verwelkomt elk jaar duizenden medische toeristen, velen uit Europa en het Midden-Oosten.


Specialiteiten :

Tandheelkundige zorg
Bottransplantatie
Brug
Invisalign

Cosmetische chirurgie
Genioplastiek
Brachioplastie
Lichaamslift
Braziliaanse lift
Borstimplantaten
Borstlift
Borstreconstructie
Borstverkleining
Wenkbrauwlift
Bilimplantaten
Huid opvullen
Cervico-faciale lift
Haarlijn verlagen
Liposuctie
Gynaecomastie
Halslift
Otoplastie
Consult plastische chirurgie
Traditionele neuscorrectie
Ultrasone neuscorrectie (ultrasone piëzochirurgie)
Behandeling van littekens
Dijbeen liften
Behandeling van spataderen
Behandeling van rimpels
Buikwandcorrectie
Lipofilling van het gezicht
Mastopexie
Laserliposuctie
Maagband Sleeve
Maagband
Maag-Botox
Maagbypass
Secundaire neuscorrectie
Beenverlenging

MAP / IVF
ROPA-methode
In-vitrofertilisatie

Haar implantaat
Baardtransplantatie
Wenkbrauw transplantatie
Haaruitval consultatie
Haartransplantatie
DHI haartransplantatie
FUE haartransplantatie
FUE Gouden haartransplantatie
FUT haartransplantatie
BHT haartransplantatie

Diensten

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Wasserij
Overdracht medisch dossier
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadplegen
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Revalidatie
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
TV in kamer


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht: 1992
Accreditatie: JCI Geaccrediteerd – Gesproken talen: Arabisch, Engels, Russisch, Turks


Meningen over Medicana International Istanbul

Hilal Narin
Hilal Narin
08:56 15 Dec 23
We gaan naar dit ziekenhuis voor mijn baby, de neonatale artsen zijn goed. Op al onze vragen hebben wij antwoord kunnen krijgen. Je hoeft alleen maar te wachten op de kinderafdeling, die is een beetje druk. Het ziekenhuis en het personeel zijn erg begripvol en behulpzaam. Netheid en hygiëne zijn ook erg goed, ik heb momenteel geen problemen, ik kan mijn commentaar in de toekomst opnieuw bijwerken.
Huseyin Ozservet
Huseyin Ozservet
16:23 02 Jul 23
De belangstelling van de Spoedeisende Kinderarts was zeer groot. Vanaf het registratieproces, het inspectieproces, werden de tests allemaal met grote belangstelling gedaan. Ik adviseer altijd.
Murat Keles
Murat Keles
04:28 14 Feb 24
Wees voorzichtig als u een operatie moet ondergaan. Plan uw operatie indien mogelijk zo vroeg mogelijk. U wordt vóór de operatie naar het ziekenhuis gebeld, maar het is zo druk in het ziekenhuis dat u met uw koffer in de hand ongeveer een uur aan de bloed- en longlijn moet wachten. Er bestaat geen speciale behandeling voor operatiepatiënten. Tegen de artsen heb ik niets te zeggen, ze zijn toch allemaal experts op hun vakgebied. Mijn 2 sterren zijn voor de artsen. De kamers zijn zeer slecht onderhouden en er is een scheidingswand, dat wil zeggen een houten deur scheidt je kamer en de volgende kamer, waardoor het geluid van de volgende kamer in je kamer klinkt. Het gebouw is erg klein in vergelijking met het volume van dit ziekenhuis, dus nieuwbouw of capaciteitsvermindering is noodzakelijk.
Şeyma Özkan Charyyev
Şeyma Özkan Charyyev
21:20 12 Apr 24
Het was een ziekenhuis waar ik de voorkeur aan gaf omdat het dichtbij mijn huis was. Deze keer heb ik het gekozen voor mijn pasgeboren baby. Allereerst, als we de kinderafdeling binnenkomen, is de afdeling klein en erg druk. Een kind dat in goede gezondheid naar het ziekenhuis komt, kan ziek worden door de verweven overtuigingen daar. Dokterskamers zijn vrij smal; Als twee ouders hadden we moeite om in de kamer te passen. We hadden een afspraak met dokter Okan Yılmaz. De dokter verwelkomde mij heel goed en gaf informatie over veel onderwerpen. Mijn baby was 26 dagen oud en had zijn geboortegewicht nog niet bereikt. In feite was zijn gewicht vrij laag. Hij adviseerde ons alleen kunstvoeding, zei dat we ons gewicht moesten controleren bij de huisarts en stuurde ons weg. Wij voelden ons niet op ons gemak en brachten hem naar een andere dokter. De dokter waar we hem naartoe brachten vroeg om wat testen en zijn leverenzymen waren hoog, dus verwees hij ons naar een andere specialist. Ik wou dat de heer Okan Yilmaz beter voor ons kind had gezorgd, dat zijn geboortegewicht al een maand niet had bereikt, en ons had geïnformeerd zodat we niet zo laat zouden zijn geweest voor de gezondheid van onze baby.
Gamze Bilakaya
Gamze Bilakaya
15:19 25 Dec 23
Op 12.12.2023 gingen we naar het Beylikdüzü Medicana-ziekenhuis voor mijn 44 dagen oude baby. Allereerst wil ik zeggen dat we mijn hele zwangerschaps-, geboorte- en postpartumcontroles naar dit ziekenhuis zijn geweest. In het Medicana-ziekenhuis waar we naartoe gingen voor de hoest en zwakte van mijn baby, werd een viervoudige test aangevraagd en uitgevoerd, en het testresultaat was RSV-POSITIEF. En de dokter vertelde ons dat onze baby heel klein was en dat thuisbehandeling riskant was en dat ziekenhuisopname noodzakelijk was. Toen we naar het ziekenhuis gingen/ontslagen, vertelden ze ons dat er geen kamer beschikbaar was in het ziekenhuis en dat we zelf op zoek moesten gaan naar een ander ziekenhuis. Het ziekenhuis, dat vestigingen heeft op veel verschillende locaties, voelde niet de behoefte om een ​​plek voor ons te zoeken in hun eigen vestigingen, en ze boden niet eens een behandeling die mijn baby zou troosten totdat we in welk ziekenhuis dan ook een plek hadden gevonden. Ik begrijp werkelijk niet wat voor onverschilligheid dit is. Ze konden de behandeling niet starten door een bed voor de kleine baby te regelen in een enorm ziekenhuis, omdat ze dachten dat dit een levensbedreigend risico was. In goede tijden voeren we voor iedereen routinecontroles uit. We hebben een ziekenhuis nodig dat geen commerciële instelling is geworden om voor ons te zorgen in slechte tijden. Daarom zal ik ze niet opnieuw kiezen.
duygu genç
duygu genç
06:36 27 Dec 23
Ik weet niet waar ik mijn woorden moet beginnen, allereerst ben ik een metgezel, vrienden, mijn zus is in dit ziekenhuis geopereerd, we zijn 2 dagen gebleven en het waren precies 2 dagen, kijk ernaar, ik zeg het je oprecht, het was als een nachtmerrie, de patiënt, de operatie, geef het toe, de meisjes zijn ongelooflijk arrogant, ze helpen nooit als je onbeschofte vragen stelt, echt, allereerst: verwijder de internationale titel, gooi hem weg. een titel en ik ben eerlijk, vertrouw je geld en gezondheid niet toe aan het slechte systeem van deze plek. Ze gaven ons een vieze kamer. Kijk, ik overdrijf niet. Het is een smerige kamer. Toen we dat wilden hebben het werd schoongemaakt, ze hebben alleen desinfectiemiddel op het toilet gespoten en het schoongeveegd. De vuilnisbak zat onder het bloed. Er zaten haren in de gootsteen. We moesten de hele dag wachten. Ik begrijp dat mijn zus geopereerd gaat worden, maar ik Ik ben een verzorger van een privéziekenhuis. Mijn vrienden hebben eten, kussens en lakens, maar geen van allen. We aten onze maaltijden elke avond en ochtend van buitenaf, en de patiënt die de operatie onderging, kreeg geen eten. Kijk, ik ben Ik wil je serieus vertellen dat ik denk dat het een ziekenhuis is met ernstige managementproblemen. Artsen zijn bescheiden, zorgverleners en balies. Hoe komt het dat het personeel arrogant en arrogant is? Iemand legt echt uit hoe dit gebeurt, omdat we de eerste hulp gaan verlaten in een heel slecht ziekenhuis. Ik heb mijn zus alleen meegenomen, omdat ik zag dat ik het moeilijk had, en geen enkele menselijke bediende hielp me. Kijk, dit is een privéziekenhuis. Je betaalt tonnen geld voor onderzoeken en operaties in privéziekenhuizen. Wij "Ik lig in een privéziekenhuis te verhongeren. Ik zeg het je serieus: toen we probeerden onze reacties op een respectvolle manier aan je over te brengen, werden we uitgescholden. Als je om je geld, je psychologie en je gezondheid geeft, kom dan niet naar deze situatie." ziekenhuis, vrienden.
Mustafa Can
Mustafa Can
10:38 20 Nov 23
Het duurste ziekenhuis in de regio, maar wel één die je niet geeft waar je voor betaalt! Toen ik op controle kwam voor de MRI-uitslag die ik 4 dagen geleden had gemaakt, hoorde ik dat de uitslag nog niet was gezien, gemeld of goedgekeurd door de arts, dus ik zal op deze procedure een extra uur moeten wachten. ... Ze voeren geen van de procedures zelf uit zonder uw aansporing, en als u erom vraagt, beweren ze dat ze hun werk heel goed kennen en zich ongemakkelijk voelen bij uw inmenging. ... Kies nooit tenzij het moet!
seher Özer
seher Özer
14:10 25 Sep 23
In februari 2023 ging ik naar de gynaecoloog en werd onderzocht. We gingen omdat we een baby wilden. Hij vertelde me dat er geen probleem is, je bent gezond. Hij vroeg ook om veel tests. We keerden terug naar huis en checkten twee dagen later in bij de eerste hulp. Ik had inwendige bloedingen. Mijn eigen dokter kwam nooit, een andere gynaecoloog werd boos op de andere dokter en belde de dokter naar boven. Ze zeiden: hoe kon je niet merken dat er een buitenbaarmoederlijke zwangerschap was en ze brachten me naar een spoedoperatie. Ik had een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en ik kon overlijden aan inwendige bloedingen. De gynaecoloog heeft de buitenbaarmoederlijke zwangerschap van twee maanden nooit opgemerkt. De baby scheurde de buis en een van mijn buizen werd verwijderd. Ik zal klachten indienen op de nodige plaatsen. Denk aan de rest en ga.
nihal kurtulus
nihal kurtulus
05:56 17 Oct 23
We kwamen rond 6 uur het ziekenhuis binnen met klachten over hoge koorts en een tweede aanval. De noodsituatie stuurde ons rechtstreeks naar de kinderafdeling spoedeisende hulp. We hebben geen ziektekostenverzekering vanwege onze geschiedenis van aanvallen. Ze blijven geld in rekening brengen voor elke medicijnen tijdens de eerste ziekenhuisopname. Hoeveel dringender kunnen we hebben? We betalen voortdurend geld. Momenteel bevinden we ons nog steeds op de kinderafdeling. We liggen en blijven geld geven, ik wacht op een reactie van de autoriteiten , Ik kwam met spoed, de ambulance zei: ga zelf, waarom zijn we niet behandeld op de eerste hulp, maar het kind wordt doorverwezen naar de eerste hulp, we blijven de hele tijd geld geven, dit is geen simpele verkoudheid, dit is de tweede aanval en we hebben hoge koorts, wat is er nodig om dit urgenter te maken?
fatoş madendere
fatoş madendere
21:15 06 Sep 23
Ik ben op 1 september bevallen in het Beylikdüzü Medicana-ziekenhuis.We accepteerden het omdat mijn dokter van buitenaf kwam en de voorkeur gaf aan deze plek en het personeel op de werkvloer prees, maar het was een verschrikkelijke ervaring. Ik heb er veel spijt van. ŞEYMA ERGÜN, een van de verpleegsters op de geboorteverdieping, had ruzie met deze verpleegster, die kortaf en bevelend sprak en geen respect had voor haar beroep, in mijn meest recent geopereerde toestand. Mijn baby stikt en hij komt nooit tussenbeide, integendeel, hij probeert ons naar onze kamer te sturen door ons te vervloeken. Ik hoorde ook dat zijn collega's net zo verontrust waren door deze persoon. En er zijn nog een paar andere verpleegsters, die ontevreden zijn met hun beroep of met de instelling, en dat reflecteren ze helaas op de patiënten. We hebben de situatie gemeld aan de managers die ons 's nachts kwamen bezoeken. Ik hoop dat ze de mensen die ontevreden zijn over deze baan, vooral deze onzekere persoon genaamd ŞEYMA ERGÜN, zo snel mogelijk zullen veranderen.Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze onze pasgeboren baby naar de babykamer brachten, het gordijn dichttrokken en ons niet lieten zien wat ze daar deden.Hoe kunt u het zo druk hebben en zoveel ongeschoolde mensen van slechte kwaliteit in dienst hebben? De mensen van Beylikdüzü zijn fatsoenlijke mensen, wij verwachten van uw instelling een betere dienstverlening.
Murat Sirin
Murat Sirin
13:02 06 Apr 24
Mijn vrouw en ik werden op 2 april 2024 in het ziekenhuis opgenomen en 2 dagen na de operatie werden we ontslagen.- Allereerst werkt het ventilatie- en airconditioningsysteem van het ziekenhuis niet. We waren ziek van de stank en de hitte, en hoewel we het vaak zeiden, werd er geen oplossing gevonden. De kamers en toiletten waren smerig.- Niemand waarschuwt degenen die luid praten in de ziekenhuisgangen; er is geen sprake van een veiligheidsprobleem.- Tijdens het wachten in de rij voor de lift stappen medewerkers vanaf de voorkant in in plaats van patiënten en hun familieleden in de rij te zetten.- Ten slotte was het ziekenhuis als een bouwplaats. Medewerkers lopen met vieze kleding rond, je wordt blootgesteld aan stof, grond en vieze omgeving.Ik rechtvaardig de prijs die ik heb betaald zeker niet, en ik raad het ziekenhuis en zijn medewerkers aan niemand aan.
MUTLU YILMAZ
MUTLU YILMAZ
08:01 05 Apr 24
We zijn op 02.04.2024 en 03.04.2024 naar het Beylikdüzü-ziekenhuis geweest voor de behandeling van mijn zoon in twee verschillende afdelingen. Het was een complete teleurstelling. Wij hebben een zorgverzekering. We kwamen op de afdeling kindergeneeskunde. Wij gaven aan dat wij allergiemedicatie gebruikten en vroegen om een ​​rapport. Specialist Dr. Osman Hacıhasanoğlu verklaarde dat hij het systeem zal controleren en een diagnose zal stellen als er een diagnose in deze richting is. Ook al controleerde en bevestigde hij het via e-pulse, hij zei: breng me documenten van het ziekenhuis waar je het hebt laten doen. Toen zei ik dat ze onze inschrijving moesten annuleren, omdat we deze hadden geopend met deze voorwaarde en als deze niet was geschreven, kwamen we met de voorwaarde dat ze deze zouden annuleren. De dame die zijn secretaresse was, stuurde mij twee keer naar de apotheek om medicijnen voor te schrijven en die te gaan halen. In beide gevallen verliep het proces niet zoals ze zeiden. Toen ik ze later vroeg om het te annuleren, omzeilden ze me en zeiden dat we het niet konden doen. Ze maakten mij het slachtoffer met de 'wegkomen'-mentaliteit. Specialist dr.Wat Osman Hacıhasanoğlu en zijn secretaris niet konden doen, deed mevrouw Aleyna in de patiënteningang wel en rapporteerde. Ik vertelde hem dat als ik naar dit ziekenhuis zou komen, ik vanwege zijn oplossingsgerichte werk zou komen en dat ik hem opnieuw zou blijven aanbevelen. Op weg naar buiten gingen we naar de oogafdeling en maakten een afspraak voor de volgende dag om 14.05 uur. De volgende dag gingen we vóór 14.05 uur naar de rij. Ze zeiden dat de dokter ergens heen was. Ze zeiden dat we 15 minuten zullen wachten. De tijd was 25 minuten en toen hij niet kwam opdagen, zeiden we dat we zouden vertrekken. Zowel mijn tijd als de les van mijn zoon, waar ik met toestemming van zijn school naartoe kwam, waren verspild. HET ZIEKENHUIS IS EEN VOLLEDIGE TELEURSTELLING. Het is de belichaming van het gezegde "Je bent te schande gemaakt met je geld". Als schoolbeheerder met 800 leerlingen zal ik niet meer gaan of sturen.Oh, en stuur geen bericht onder deze reactie dat je ons op dit nummer kunt bereiken. Bel en ontdek het.
Selen Karataş Arslan
Selen Karataş Arslan
07:07 27 Mar 24
Het team van DR. YAHYA EKİCİ en Medicana Beylikdüzü verloor de draad rond de tumor gemarkeerd met draad tijdens de operatie om de tumor in de borst van mijn moeder te verwijderen. Halverwege de operatie kwamen ze naar buiten en zeiden dat ze de draad niet konden vinden. dat ze een grotere massa zouden verwijderen. Toen ze aan het einde van de operatie werd gevraagd, kregen ze van haar te horen dat ze de draad hadden gevonden en de borst hadden gesloten. Maanden later had ze pijn. Toen we hem naar de spoedeisende hulp van het staatsziekenhuis brachten "We zagen dat de draad binnenin vastzat en probeerde eruit te komen. Gedurende dit hele proces zat mijn moeder ook in die draad tijdens de radiotherapiesessies. We moesten de draad laten verwijderen met een nieuwe chirurgische ingreep, maanden na de operatie. Natuurlijk is er geen bericht van hen en het Medicana-team, ik hoop dat niemand anders dan wij dit zal moeten meemaken.
ALC3474
ALC3474
15:09 17 Mar 24
Het is geen ziekenhuis dat is opgericht in naam van de gezondheidszorg, hun prioriteit ligt bij commerciële winst. Hoewel het verboden is om vergoedingen in rekening te brengen op de parkeerplaatsen van ziekenhuizen, brengen ze geen vergoeding in rekening en geven ze geen betalingsbewijs. Op 17.03.2024, op 00:20, terwijl wij met ons voertuig met kenteken 34pk3780 een plekje zochten op de parkeerplaats, hoe weet ik dat de medewerker die zich heeft voorgesteld als valet en om de sleutels van het voertuig heeft gevraagd, uw ziekenhuis is? hij had een krik?? Vervolgens behandelde hij me grof als een parkeerwachter op straat, en zei hem dat hij niet op de parkeerplaats moest ronddwalen en hier weg moest gaan. Hij koos niet voor de aanpak om ons een mensachtig document enz. te laten zien, waaruit bleek dat hij een bediende was. We hebben het familielid van onze patiënt en de directie gebeld. Ja, nadat we antwoord hadden gekregen van de parkeerservice, verlieten we het voertuig en haalden het voertuig rond 07.00 uur 's ochtends op. We kwamen thuis. Ik wilde de parkeerplaats oprijden. Ik heb geen afstandsbediening.De afstandsbediening die al 5 jaar op dezelfde plek ligt (de pookknop zit er wel) is weg.Kortom spijtig voor Medicana.
Fikriye Özkal
Fikriye Özkal
23:13 21 Mar 24
Ik werd op 27 februari onderzocht door prof. Barış Yılmaz.Endoscopie werd uitgevoerd op 4 maart. Na de endoscopie heb ik de doktersassistente aan de telefoon gesproken en hem verteld dat ik hevige pijn had. Ik vroeg wanneer ik hem kon ontmoeten. Toen de uitslag van de biopsie bekend werd, kreeg ik te horen dat vorige week de uitslag van de biopsie bekend was. Ik heb vaak naar het ziekenhuis gebeld, maar kon de assistente niet bereiken. Ik liet mijn telefoon achter en vroeg of ze wilden bellen, maar er kwam niemand terug!!! Woensdag ging ik voor het laatst naar het ziekenhuis, vond de assistent en vertelde hem dat ik de pijn in mijn buik niet kon verdragen en dat ik onmiddellijk naar de dokter moest. Ik kreeg te horen dat ik een afspraak moest maken en moest komen!!! Ik werd boos, nee, ik moet afspreken, ik heb vaak gebeld en gezegd: waarom heb je me niet één keer gebeld en gezegd dat ik een afspraak moest maken en moest komen!! Wacht tijdens de procedure, de dokter zei: "Laat me je in het midden zien". Toen sprak ik met de dokter. Hij zei dat hij je niet in het midden kon ontmoeten, we nemen contact met je op via WhatsApp en evalueren je Het is nu 3 dagen geleden en niemand is teruggekomen of gebeld!!! Trouwens, woensdag ging ik naar de PR-afdeling om te klagen, ik wachtte 15 minuten, het kwam niet, ik vroeg, er werd mij verteld dat ik op de eerste hulp moest wachten, het zal een tijdje duren!! Kortom, tegen wie en wat klaag ik!!! Ik kan de pijn niet meer verdragen, ik ga naar een ander ziekenhuis!! Ik zal nooit meer langs uw ziekenhuis komen!!!!
Yunus Ağyürek
Yunus Ağyürek
09:27 07 Mar 24
Wordt een ziekenhuis met de dag zoveel slechter, het is een complete business geworden. Patiënten worden behandeld als klanten, als het druk is op het werk kijken ze niet naar je, als het werk langzaam gaat bellen ze elke dag voor controle, als ik zaken zeg, zijn het patiënten. Als je in ongenade wilt worden genomen en je geld wilt verspillen, dan is de eerste plaats waar ik naartoe ga al jaren omdat het dicht bij mijn huis is, maar het is beter om naar het gezondheidscentrum te gaan.
Sıradan Biri
Sıradan Biri
10:29 18 May 23
We hebben hier vier dagen een patiënt, de kantine is extreem duur, ze zetten mensen letterlijk af. Het toilet is smerig. Er is niet genoeg zitruimte, we moeten overal staand wachten. De artsen kijken op ons neer omdat we met 112 kwamen, we krijgen amper één keer per dag informatie. Ze hebben ook een piano geplaatst en er is livemuziek, wat voor mij handig is, maar er is geen wifi. dienst nul
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️