Afro haartransplantatie in Turkije

afro haartransplantatie Turkije 1
Geschreven door Melissa

Focus op afro haartransplantaties in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle kroeshaartransplantatie in Turkije.

BesteKlinieken.com informeert u over Afro haartransplantatie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een afro haartransplantatie in Turkije

Deskundige haartransplantatieteams in Turkije bieden zeer aantrekkelijke prijzen in vergelijking met klinieken in Europa. De kosten van een Afro haartransplantatie met 3500 graft in Istanbul liggen over het algemeen tussen €1.700 en €2.000. De prijs varieert afhankelijk van het aantal grafts en de gebruikte methode (FUE of DHI).

Afro haartransplantatie1700 €
Vrouwelijke haartransplantatie2200 €
DHI haartransplantatie1900 €
FUE haartransplantatie1800 €

Wat is een Afro haartransplantatie?

Ten eerste worden Afro haartransplantaties steeds populairder.Haartransplantatie in Turkije is een eenvoudig proces waarbij haar van een donorgebied naar een ontvangstgebied getransplanteerd wordt. De gebruikte methoden zijn FUT (follicular unit transplantatie) en FUE (follicular unit extraction). Afro mannen en vrouwen met kroeshaar kunnen een haartransplantatie ondergaan.

Bilan capillaire pour cheveux afro
Haartransplantatie voor Afro haar

Afro haartransplantatie is een oplossing voor diegenen die lijden aan haarverlies als gevolg van tractie alopecia. Afro haarzakjes worden geoogst uit donorgebieden, meestal aan de achterkant van de hoofdhuid, en vervolgens zorgvuldig geïmplanteerd in het ontvangende gebied om de haarlijn te herstellen.

Deze techniek herstelt een dichte, natuurlijke haarlijn, herstelt het zelfvertrouwen en verbetert het esthetische uiterlijk.

FUT of FUE afro haartransplantatie?

Allereerst zijn er twee opties voor afro haartransplantaties – FUE en FUT. Niet alle gevallen zijn echter geschikt voor de FUE procedure. Waarom zeg ik dit? Ten eerste, denk aan de vorm van uw haar.

Afro haar is erg krullend boven de huid. Het is ook net zo waarschijnlijk dat het onder de huid krult. De FUE procedure maakt gebruik van een recht extractieapparaat dat de huid binnendringt en de haarfollikelunit losmaakt.

implantation de cheveux crépus
implantatie van kroeshaar

Krullend haar wordt waarschijnlijk beschadigd tijdens de FUE procedure. Dit is echter niet altijd het geval. FUE en FUT zijn beide opties voor velen.

Elke patiënt is anders en we weten pas welke optie het beste voor u is als we u persoonlijk zien. Dus bel ons op voor een gratis consult. We kunnen ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op een moment dat het u schikt.

Informatie over FUE en FUT

Folliculaire Unit Transplantatie (FUT) kan uw beste optie zijn. Misschien wilt u de volgende punten in overweging nemen:

 1. Alleen een gekwalificeerde chirurg kan de FUT procedure uitvoeren. Elke gekwalificeerde arts (bijvoorbeeld huisarts) kan de FUE procedure uitvoeren.
 2. Sommige klinieken “nemen het risico”, wetende dat u ondertekend hebt om aan te geven dat u zich ervan bewust bent dat de grafts misschien niet groeien.
 3. Bij de FUE procedure moeten we het donorgebied volledig scheren. Met andere woorden, de hele achterkant van het hoofd.
 4. Lineaire littekens bij FUT
 5. De hersteltijd is meestal langer.
 6. FUE laat weinig zichtbare littekens achter en is minder traumatisch voor de patiënt.
Un homme devant un miroir
Een man voor de spiegel

Aan de slag

U komt aan in de kliniek. Vergeet niet om een week voor de operatie geen alcohol te drinken. Er is u geadviseerd om ervoor te zorgen dat u iets als ontbijt heeft gehad. Zo niet, dan gaan we iets voor u halen.

Daarna hebben we een laatste medische controle, bespreken we de procedure en beantwoorden we eventuele vragen. Dit gebeurt samen met de arts. Als alles klaar is, kunnen we beginnen. Dit is dus een FUT-procedure. Mensen met HIV komen in aanmerking.

Lees ook: Prijs van een DHI haartransplantatie

Het donorgebied voorbereiden

Allereerst moeten we de grootte van de donorstrook bepalen. Dit is het stukje huid dat van de hoofdhuid wordt gehaald. De chirurg zal bepalen hoeveel grafts er ongeveer nodig zijn en vervolgens de dichtheid onderzoeken. Zodra dit stadium is afgerond, kan de grootte van de strook nauwkeurig worden geschat.

Bovendien moet het gebied na het scheren gewassen worden. Een kroeshaartransplantatie in Turkije is een zogenaamde schone en niet-steriele procedure. Dit betekent dat u niet verdoofd maar onder plaatselijke verdoving wordt gebracht. Het is een beetje zoals naar de tandarts gaan, maar dan bent u er een paar uur.

De kliniek wordt grondig gereinigd en alle instrumenten zijn steriel en voor eenmalig gebruik. Nadat het gebied is gereinigd met een sterilisatieoplossing, bent u klaar voor de injecties.

Afro haartransplantatie video

Plaatselijke verdoving

Ik weet zeker dat u zich, net als de meeste mensen, zorgen maakt over de injecties en of ze pijn zullen doen. Ik ga niet tegen u liegen en u vertellen dat u niets zult voelen. De meeste patiënten zitten gewoon en hebben er geen last van.

Sommigen voelen ze meer dan anderen, maar ik wil er wel aan toevoegen dat ze snel voorbij zijn. En als de procedure eenmaal voorbij is, voelt u de rest van de procedure niets meer.

Hoeveel injecties zijn er nodig? Dat hangt af van de grootte van de strip of het donorgebied en het ontvangende gebied. Elke injectie duurt maar een paar seconden.

Sommige patiënten zijn erg angstig voor de injecties. De arts kan u iets geven om u te ontspannen.

De strip verwijderen

Allereerst kan en mag het verwijderen van de strip alleen worden uitgevoerd door een gekwalificeerde chirurg. Een arts (geen chirurg) kan dus een FUE (folliculaire haarwinning) procedure uitvoeren, maar geen FUT (folliculaire haartransplantatie) procedure.

Bovendien hebt u een chirurg met veel ervaring in Afro haartransplantatie nodig om het risico op littekenvorming te verkleinen.

Het nemen van de strip duurt slechts een paar minuten. Het hechten dat volgt duurt langer. Tijdens de hele operatie voelt u geen pijn. Hoewel u wel kunt horen wat er gebeurt.

Une personne d'origine africaine inspectant ses cheveux
Een persoon van Afrikaanse afkomst inspecteert haar haar

Hechten van het donorgebied

Het hechten van het donorgebied vereist zorgvuldigheid en precisie. Eerst wordt de binnenbekleding gehecht, daarna wordt de oppervlakkigste epidermale laag gesloten om een schoon uiterlijk te garanderen en het risico op keloïde littekens te minimaliseren. Dit proces neemt tijd in beslag om een afgewerkt uiterlijk te garanderen. De naden vereisen een deskundige hand om ervoor te zorgen dat ze niet losraken.

Het belangrijkste is dat de hechtingen door de chirurg worden uitgevoerd.

Er is geen pijn tijdens deze procedure. U kunt een lichte “ruk” aan de huid voelen. Zodra het hechten klaar is, gaat de chirurg verder met de incisies.

Lees ook: Prijs van haartransplantaties voor vrouwen in Turkije

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s zijn tijdens een afro haartransplantatie:

 • Zwelling ;
 • Bloeden;
 • Gevoelloosheid;
 • Littekenvorming door keloïd;
 • Uitdunnen van het haar;
 • Jeuk.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen de juiste chirurg in Istanbul te kiezen en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

In het islamitische geloof worden afro haartransplantaties niet als haram beschouwd. Het is halal en aanvaardbaar als het gebruikt wordt om een defect te verwijderen.

Wij hebben speciale regelingen getroffen om een zorgeloze ervaring te garanderen voor mensen met beperkte mobiliteit.

Hoeveel kost een afro haartransplantatie in Turkije?

Als u geïnteresseerd bent in een haartransplantatie, maar niet veel geld wilt uitgeven, kunt u een haartransplantatie in Afrikaanse stijl in Istanbul, Turkije overwegen. De kosten van een Afro haartransplantatie in Turkije liggen tussen €1.700 en €2.000.


Als u moeite heeft met beslissen, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een afro haartransplantatie in Istanbul?

Een Afro haartransplantatie in Turkije is net zo duurzaam als een conventionele haartransplantatie. In principe zijn de resultaten permanent en heeft het geïmplanteerde haar dezelfde levensduur als dat van het donorgebied. Na het 50e levensjaar is haaruitval van ongeveer 10% echter normaal.

Een curly haartransplantatie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De operatie is in feite niet pijnlijk. Alleen het toedienen van de verdoving kan een beetje ongemakkelijk zijn. Na de transplantatie is het ongemak minimaal, of zelfs onbestaande.

Ja, het resultaat van een kroeshaartransplantatie is definitief. Dit definitieve resultaat is al 12 maanden na de operatie zichtbaar. Het getransplanteerde haar zal groeien zoals zijn tegenhanger. Bovendien worden ze niet beïnvloed door het hormoon dat verantwoordelijk is voor haaruitval.

In de meeste gevallen maakt de chirurg microincisies om het haar te verwijderen dat opnieuw geïmplanteerd moet worden. Aan het einde van de operatie wordt een helende crème aangebracht. De littekens zijn minimaal en onzichtbaar in het haar. De FUE techniek laat geen littekens achter.

Afro haar dat geïmplanteerd wordt tijdens een haartransplantatie begint na ongeveer 4 maanden terug te groeien. Het duurt 12 tot 18 maanden voordat ze hun definitieve uiterlijk hebben bereikt en het gebied volledig bedekken. Ze hebben dan hun optimale dichtheid bereikt.

Voor een krullend haar transplantatie in Turkije moet u een verblijf van 4 tot 6 dagen plannen. Hoewel de procedure snel is, kan de operatie dankzij deze tijd onder de best mogelijke omstandigheden worden uitgevoerd, inclusief de nodige onderzoeken en de juiste follow-up.

Over de auteur

Melissa

Mijn naam is Mélissa en sinds 2014 werk ik als medisch en wetenschappelijk schrijver. Ik heb uitgebreide ervaring in het schrijven van regelgevende en medico-marketingdocumenten over een breed scala aan therapeutische gebieden.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️