Dr Hussein Labib Dental Clinic

Dr. Hussein Labib Kliniek voor tandheelkunde Dubai kliniek 1

Dr. Hussein Labib Dental Clinic is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze in 1998 opgerichte, ISO 9001:2008 gecertificeerde kliniek is gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Dr. Hussein Labib Dental Clinic, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Dr. Hussein Labib Dental Clinic is opgericht in 1998 en biedt ultramoderne tandheelkundige behandelingen met de nieuwste technologie in een warme en comfortabele omgeving. Ze bieden hun klanten bijna elke tandheelkundige service die ze nodig hebben.

Het personeel bestaat uit een groep hooggekwalificeerde professionals die zich inzetten om al hun patiënten een pijnloze behandeling van de hoogste kwaliteit te bieden.

Ter ondersteuning van de missie van de kliniek om moderne en innovatieve tandheelkundige behandelingen te bieden, nemen alle gezondheidsprofessionals actief deel aan seminars, conferenties en workshops over de hele wereld, waar de nieuwste trends in de tandheelkunde worden belicht.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Röntgenfoto’s
Tandvulling
Extractie
Gebitsreiniging
Corono-radiculaire reconstructie
Verstandskiezen trekken
Tandextractie
Wortelkanaalbehandeling
Apicoectomie
Facings
Bleken van tanden
Kronen
Tandheelkundig implantaat
Bottransplantatie
Consult cosmetische tandheelkunde
Tandheelkundige check-up
Tandheelkundig consult

Diensten

Gratis Wi-Fi
Telefoon op de kamer
TV in kamer


Stad: Dubai – Land: Verenigde Arabische Emiraten – Opgericht in 1998
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken taal/talen: Arabisch, Engels, Turks


Beoordelingen van Dr. Hussein Labib Dental Clinic

Mona Khatab
Mona Khatab
22:59 19 Mar 24
Dank u, Dr. Hussein Labib. Ik heb mijn zelfvertrouwen en de hoeveelheid psychologisch comfort vergroot door de behandeling en het respect voor afspraken en werk. Als God het wil, moge God u zegenen. Ik heb veel problemen gehad met mijn tanden. Mijn vertrouwen in mijn ziel is weer naar mij teruggekeerd. Ik luister, als God het wil, naar zijn medewerking, de netheid van de plaats en uw respect voor alles. Eerlijkheid gaat elke beschrijving te boven. Moge God u vermeerderen en zegenen. Ik zal het zeker aanbevelen mensen. Het draait allemaal om het omgaan met jullie, want ik zag dat de resultaten echt verbazingwekkend waren. Bedankt voor dit leuke werk, zonder enige pijn. Zelfs als je een probleem voelde, reageerde je midden in de nacht op berichten. Dit is Natuurlijk de eerste keer dat ik hem zie met een gerespecteerde dokter zoals jij. Zijn eerlijkheid, netheid en psychologisch comfort zijn niet te beschrijven. Hartelijk dank voor je moeite. Moge God je belonen. Het allerbeste 🥰
Nouman Khalid
Nouman Khalid
13:22 19 Jul 22
Zeer aardige dokter, hij begeleidde me over verstandskiezen en ik voel me erg ontspannen na een bezoek aan deze dokter.Ik raad het ten zeerste aan voor elke tandheelkundige behandeling
inas hussein
inas hussein
07:15 04 Nov 23
Ik wil graag mijn ervaring met iedereen delen, zodat iedereen kan profiteren van dit geweldige en vertrouwde werkDr. Hussein is een, zo niet de beste in de stad, hij is al meer dan 20 jaar mijn huisartsHij is een professionele dictator met een zeer gereputeerd profiel bij mijn kleine. Jongen, hij was geweldig, overtuigde haar gewoon binnen een minuut en ze vroeg om haar tand te verwijderen. We zijn altijd blij met de ervaring, bedankt dokter en bedankt voor het team, ik hou van je
Hala Abdelkhalek
Hala Abdelkhalek
17:33 18 Jul 23
Beste tandarts ooit bestaan! Mijn ga naar, altijd. Ik word daar al bijna 15 jaar behandeld. Dr. Hussien is echt uniek in zijn soort. Hij is niet alleen mijn tandarts, maar hij is ongetwijfeld een vriend die ik bij elke zaak in vertrouwen kan nemen. Als u onzeker bent of bang bent om iets aan uw tanden te laten doen, is Dr. Hussien de juiste keuze. Ik wens hem het allerbeste en toekomstig succes!
Kalashnikov
Kalashnikov
12:02 14 Aug 23
Ik heb de afgelopen jaren pijn in mijn tand gevoeld, veroorzaakt door het eten van iets zoets. na een bezoek aan deze kliniek en tijdens de eerste afspraak verdween de pijn :D. Nu kan ik genieten van snoep zonder me zorgen te maken over de pijn.Ontzettend bedankt.
Himaz
Himaz
16:17 12 Jul 23
Ik heb onlangs het genoegen gehad om de tandheelkundige kliniek van Dr. Hussien Labib te bezoeken die al mijn verwachtingen overtrof. Vanaf het moment dat ik door de deur liep, wist ik dat ik in goede handen was. De algehele ervaring was uitstekend en ik vertrok met een mooie glimlach en een hernieuwde waardering voor tandheelkundige zorg.De kliniek gebruikte geavanceerde technologie en de klantenservice was uitzonderlijk. Ik kan deze kliniek ten zeerste aanbevelen voor uitstekende tandheelkundige zorg in een gastvrije omgeving.
Totty Fr
Totty Fr
12:00 01 Oct 23
Dit is veruit de beste tandheelkundige kliniek in de VAE. Het is snel, modern en de moeite waard. Ik wil Dr. Hussien bedanken voor zijn harde werk en toewijding. Hij deed het absoluut geweldig en heeft zachte handen. Ik voelde nauwelijks pijn. Geweldige dokter, geweldige kliniek. Je moet het zeker eens proberen!
Sabeel Khan
Sabeel Khan
10:43 04 Sep 23
Zeer professionele tandartspraktijkGeweldige dokterDe kliniek bevindt zich in het winkelcentrum en er is voldoende parkeergelegenheidMakkelijke toegangGeweldige hygiëneProfessioneel personeel
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️