Dr Molnar Clinic

Dr Molnar Clinic Boedapest kliniek 1

Dr Molnar Clinic is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1971 en gevestigd in Boedapest, Hongarije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Dr Molnar Clinic, Boedapest, Hongarije

Dr. Miklos Molnár, MD, is een gediplomeerd chirurg die gespecialiseerd is in esthetische chirurgie met behulp van geavanceerde procedures met een scherp oog voor het natuurlijke uiterlijk, gebaseerd op Braziliaanse training.

Dr. Molnár zet zich in om zijn patiënten uitzonderlijke medische zorg te bieden en biedt zijn professionele expertise aan op alle gebieden van lichaamscontouren, gezichtsverjonging en plastische chirurgie voor mannen.

De meest voorkomende procedures die in de kliniek worden uitgevoerd zijn borst make-overs en borstimplantaten, maar Dr. Molnar en zijn team zijn ervaren in alle plastische en cosmetische chirurgische procedures. Hij geeft nu leiding aan een team van 30 ervaren medewerkers in een grote, moderne kliniek in het centrum van Boedapest.

De kliniek heeft 7 spreekkamers, 2 operatiekamers en 15 patiëntenbedden. De kliniek staat bekend om haar uitstekende diensten, geavanceerde technologie, gecertificeerde plastisch chirurg en persoonlijke zorg van hoge kwaliteit voor en na de operatie.

Er zijn kortingen beschikbaar wanneer meerdere procedures tegelijkertijd worden geboekt, en deze behandelingen kunnen vaak in één bezoek worden voltooid. De meeste internationale patiënten die Dr. Molnar bezoeken profiteren van deze kortingen, die kunnen oplopen tot 40% in vergelijking met het afzonderlijk boeken van behandelingen.


Specialiteit van de kliniek:

Esthetische Chirurgie
Huidvulling
Rimpelbehandeling
Blepharoplastie
Otoplastie
Labiaplastie
Genioplastiek
Liposuctie
Gynaecomastie
Halslift
Rhinoplastie
Brachioplastie
Borstlift
Borstverkleining
Kuitimplantaten
Cervico-faciale lift
Genioplastiek
Braziliaanse lift
Billenlift
Dijbeenlift
Borstimplantaten
Bilimplantaten
Postnatale chirurgie
Lichaamslift
Consult plastische chirurgie
Buikwandcorrectie

Dr Molnar Clinic biedt u :

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Overdracht medisch dossier
Medische reisverzekering
Internet raadplegen
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Revalidatie
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaling
TV op de kamer


Stad: Boedapest – Land: Hongarije – Opgericht: 1971
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Engels, Frans, Duits, Hongaars, Italiaans, Portugees, Russisch, Spaans

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️