Dental Group Hospitadent Fatih

Tandheelkundige groep Dental Group Hospitadent Fatih Istanbul kliniek 1

Dental Group Dental Group Hospitadent Fatih is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2008 en gevestigd in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Dental Group Dental Group Hospitadent Fatih, Istanbul, Turkije

Met vele jaren ervaring en ondersteund door een enorme groep Turkse tandheelkundige ziekenhuizen, is Dental Group Dental Group Hospitadent Fatih uw referentie tandheelkundig ziekenhuis voor al uw tandheelkundige zorgbehoeften.

Dental Group Hospitadent Fatih maakt deel uit van een Turkse groep die ook zes andere tandheelkundige ziekenhuizen beheert (vijf in Istanbul en één in Duitsland). Uitgerust met de nieuwste technologie en technieken op het gebied van tandheelkundige zorg, is dit tandheelkundige ziekenhuis volledig uitgerust om een volledig scala aan tandheelkundige diensten te bieden: van onderzoeken tot cosmetische ingrepen.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Alles-op-4
Alles-op-6
Bottransplantatie
Beugel
Consultatie in cosmetische tandheelkunde
Op maat gemaakte gebitsbeschermers
Tandheelkundige brug
Tandheelkundige controle
Tandkroon
Tandheelkundige scan
Tandheelkundig implantaat
Corono-radiculaire reconstructie
Röntgenfoto’s
Tandheelkundig consult

Diensten

Luchthaven transfer
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Restaurant
TV in kamer


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht in 2008
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Engels, Duits, Turks


Beoordelingen van Special Hospitaldent

Sevim Sezgin
Sevim Sezgin
09:58 05 Dec 21
Als u om uw gezondheid en hygiëne geeft, moet u deze plek kiezen voor uw tandheelkundige behandelingen. Ik raad het iedereen aan, een plek waar ik zeer tevreden ben met zijn succesvolle artsen en personeel.
Gulseren Nantin
Gulseren Nantin
13:55 20 Jun 23
We gingen op dezelfde dag naar de Hospitadent Fatih-vestiging voor de gebitsproblemen van mijn moeder en mijn zoon. We waren erg blij met de belangstelling en belangstelling van dr. Neslihan en haar tandartsassistente, Selma. Met hun ervaring en geduld namen ze ons de hele dag mee en eindigden met een uitstekend resultaat.Wij danken hen hartelijk
Halil Sat
Halil Sat
21:51 27 Jun 23
Hallo,Ich war letzten Monat dort und bin mehr als zufrieden, es lief alles super und schnell. Die Praxis war sehr professionell und modern! Dr. Neslihan war freundlich und hat mich echt gut beraten. Falls ihr eure Zähne in der Türkei machen wollt würde ich euch diese Praxis empfehlen! Einer der wenigen Praxen die ehrlich sind und nur das beste für die Kunden möchten
Mustafa Kemal Ekşioğlu
Mustafa Kemal Ekşioğlu
16:03 27 Sep 23
Wij komen bij kindertandarts mevrouw Damla en worden altijd uitstekend geholpen. Hij behandelde de tanden van mijn dochter onder algemene verdoving. Wij laten het kind iedere keer weer blij achter, zonder het kind te traumatiseren. De medewerkers van de instelling zijn ook vriendelijk. Gezonde dagen allemaal
AYŞENUR GÜNEŞ
AYŞENUR GÜNEŞ
23:00 30 Aug 23
Ik ben daar op 19 juni geweest vanwege mijn uitgevallen kroontand. Het was gelijmd. Na 2 maanden liet mijn fineer er weer los. Ik ging op 30 augustus. Het werd opnieuw gelijmd en er moest 440₺ in rekening worden gebracht. De reden is dat de bindingsperiode langer dan 1 maand is. Ze moesten betaald krijgen. Dat was het voor de grap, vrienden. Ze zeggen dat de reden voor de vallende kroon te wijten is aan de structuur van de tand; deze houdt niet vast. Ik heb het echter in 2014 door hen laten doen. Oneerlijke winst, ontevreden klant. Ik zal nooit meer gaan. Ik zou het ook niet aanraden!
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️