Ramat Aviv Medical Center

Ramat Aviv Medical Center Tel Aviv kliniek 1

Ramat Aviv Medical Center is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1999 en bevindt zich in Tel Aviv, Israël. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Ramat Aviv Medical Center, Tel Aviv, Israël

Ramat Aviv Medical Center werd opgericht in 1999. Het is een moderne en geavanceerde particuliere medische instelling die gespecialiseerd is in medische diagnostiek, multidisciplinaire chirurgie en cosmetologie. Het ziekenhuis maakt gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van chirurgie, cosmetologie en radio-isotopenonderzoek.

De verschillende afdelingen van het centrum omvatten een beeldvormingsinstituut, een isotopeninstituut, een afdeling gastro-enterologie, een pijnkliniek en een afdeling plastische chirurgie.

Het is vooral bekend om zijn pijnkliniek, een multidisciplinaire eenheid die wordt geleid door artsen met een specialistische opleiding in pijnbestrijding. Ze zetten zich in om hun patiënten de veiligste zorg van de hoogste kwaliteit te bieden en verwelkomen zowel lokale als internationale patiënten.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Labiaplastiek
Lipofilling
Perineoplastie
Tepelcorrectie
Verwijderen van borstimplantaten
Huidtransplantatie
Reparatie van gespleten lip en gehemelte
Wenkbrauw lift
Enkele wenkbrauw behandeling
Dijbeenlift
Rhinoplastie
Liposuctie
Genioplastiek
Borstverkleining
Halslift
Brachioplastie
Gynaecomastie
Borstimplantaten
Borstlift
Microtia
Baarmoederhalslift
Borstreconstructie

Aangeboden diensten

Privékamers


Stad: Tel Aviv – Land: Israël – Opgericht: 1999
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Engels, Hebreeuws, Russisch


Recensies van Ramat Aviv Medical Center

אסף שאשא
אסף שאשא
05:41 05 Oct 23
Ziekenhuis, operatiekamers en consultatiecentrum met gespecialiseerde artsen - privé.Hoge kwaliteit, schoon, steriel, stil.De dood van de publieke geneeskunde staat voor de deur.
אברהם אברמוב
אברהם אברמוב
11:27 04 Jul 23
Afspraken worden geannuleerd. Het wachten is erg lang in de test zelf, die steeds langer wordt. Verspilling van een hele dag aan hun wanbeheer
An Lal
An Lal
16:07 23 May 23
Computergebruik in de samenleving van de vorige eeuw. En ook op secretarieel niveau.Wees bereid om fysiek naar hen toe te reizen om het ongelukkige stuk papier op te halen.
Vova Chepurnih
Vova Chepurnih
13:51 29 May 23
Er is geen onmenselijke reactie en niets! De commandant pakt de telefoon en hangt op. Er is geen manierCommuniceer met hen en stuur ook geen e-mails terugpure schaamteAanraden om weg te blijven van deze plek!
Buzi Ambawo
Buzi Ambawo
10:25 21 Sep 23
Maak je klaar om je dag op deze plek door te brengenWe waren opgelucht totdat het onze beurt was en dat allemaal dankzij de "glorieuze secretaresses die namens haar werken"Ik raad aan om niet te komen, kies indien mogelijk een andere plaats.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️