Fox Ooglift in Turkije

vossenogen Turkije 1
Geschreven door Laurence

Maar er is een trend die u misschien nog niet kent: een look die beschreven wordt als “vossenogen” of “amandelogen” wint aan populariteit in de cosmetica-industrie in Turkije, en het heet Fox Eyes.

BesteKlinieken.com geeft informatie over de Fox Ooglift in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een Fox Eye in Istanbul, Turkije

In Turkije bedragen de gemiddelde kosten van een Fox Eye procedure €1.200. Deze prijs varieert afhankelijk van de gebruikte techniek en de complexiteit van de patiënt, en is inclusief anesthesie, de operatie en medicatie. Onder plaatselijke verdoving duurt de operatie tussen de 15 en 40 minuten. Het minimale verblijf in Istanbul is 3 dagen. Het uiteindelijke resultaat is binnen 1 maand zichtbaar.

Ooglift Fox1200 €
Ooglift1400 €
Temporale lift2200 €
Blepharoplastie1400 €

Wat is een vossenogenlift?

Er is een trend waar u zich misschien nog niet bewust van bent: een look die beschreven wordt als “vossenogen”, “kattenogen” of “Bella Hadid bruine lift” wint aan populariteit in de cosmetica-industrie in Turkije, en het heet “Fox Eyes”. Deze procedure is gericht op zowel mannen als vrouwen.

Dankzij beroemde modellen als Kendall Jenner en Bella Hadid zijn amandelvormige ogen en rologen helemaal in. Op TikTok scheren mensen zelfs hun wenkbrauwen om een stralende blik te krijgen, bekend als de “foxeyes challenge” (#foxeye).

Beïnvloeders op sociale media en lifestyle-media zijn de belangrijkste aanjagers van esthetische trends. Met name de populariteit van Kendall, Bella en de Kardashians zijn de meest gevraagde “look” waar veel patiënten naar streven.

Photo avant et après d'un Fox Eyes
Voor en na foto van Fox Eyes

Hoewel maar weinig mensen met zo’n unieke oogvorm geboren worden (er gaan geruchten dat Bella’s oogvorm niet eens echt is), zijn er verschillende manieren om deze look te creëren met chirurgische en niet-chirurgische technieken in Turkije.

Bij dit type cosmetische behandeling, medisch bekend als canthopexie, wordt de buitenste hoek van het bovenste ooglid opgetild en iets naar de slapen toe getrokken. Het onderste ooglid wordt iets opgetild door het gebied rond de slapen op te tillen.

Hoewel de populariteit van dit type cosmetische oogbehandeling toeneemt, kan het uiterlijk erg problematisch zijn – het gaat niet alleen om naar een schoonheidskliniek gaan voor een snelle oogbehandeling. Hij zegt dat er een paar dingen zijn die mensen over het hoofd kunnen zien voordat ze zo’n transformerende procedure ondergaan, waaronder de complicaties en risico’s die gepaard gaan met gespecialiseerd oogwerk.

Hier is alles wat u moet weten over de populaire Fox Eyes Lifting behandeling in Turkije en wat de cosmetische procedure inhoudt.

Patiente avant un fox eyes
Patiënt voor een vossenoogbehandeling

Wat houdt de Fox Eyes behandeling in?

Als u de vorm van uw ogen wilt veranderen door rimpels weg te werken, kunnen er twee verschillende benaderingen worden gebruikt: een niet-invasieve optie en een invasieve (chirurgische) optie.

Bij de niet-invasieve methode worden vullers en vet in de buitenste rand geïnjecteerd om het voorhoofd te liften. Het gebruik van fillers is een populaire optie geworden omdat het een tijdelijke esthetische verandering teweegbrengt die tot twee jaar kan duren.

Aan de andere kant van het spectrum staan chirurgische opties. Blepharoplastie is de officiële naam voor plastische oogchirurgie. Hierbij wordt overtollige huid of vet verwijderd om de vorm van de ogen te verjongen of te corrigeren. Voor sommige patiënten is een facelift in Turkije de beste optie.

Video over vosogen

In de leeftijdscategorie van 25 tot 40 jaar willen sommige vrouwen een tijdelijke voorhoofdslift (voor mensen met een “zwaar voorhoofd”), maar hiervoor is een chirurgische ingreep in Turkije nodig. U moet dus heel voorzichtig zijn, want dit is een permanente optie. Patiënten wordt altijd aangeraden dat trends tijdelijk zijn, dus het is ideaal om een look te kiezen die u persoonlijk voor lange tijd zal staan.

Voor wie is de Fox ooglift geschikt?

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit type ingreep niet helemaal voor iedereen geschikt is, en dat het type benadering dat gebruikt wordt om een bepaald esthetisch uiterlijk van de ogen te bereiken afhangt van de individuele patiënt.

Bij vrouwen zoals de Kardashian/Jenner-meisjes is hun etnische achtergrond Armeens en dus hebben ze vaak ingevallen ogen, met een vrij natuurlijk laag middenvoorhoofd en een hoog, gewelfd lateraal voorhoofd om mee te beginnen. Ze hebben weinig vet in hun oogkassen. En hun huid heeft meestal een hoger collageengehalte, waardoor ze ideale kandidaten zijn voor opvulling.

Europese vrouwen hebben echter een huid die de neiging heeft om eerder collageen te verliezen, waardoor de vullingsoptie niet altijd dezelfde uniforme afwerking oplevert. Chirurgische opties zijn voor hen het meest geschikt.

Kylie Jenner après un Fox Eyes
Kylie Jenner na Fox Eyes

Patiënten die voor een chirurgische ingreep kiezen, moeten een grondig consult ondergaan en de Turkse patiënt en chirurg moeten het eens zijn over het gewenste resultaat.

Ieders anatomie is anders en ieders gezicht is anders gevormd, dus (net als de lippen van Kylie Jenner) zal de ‘vossenooglook’ niet bij iedereen passen.

Sommige mensen laten een foto zien van hoe ze willen dat hun ogen eruit zien, maar ze hebben niet de gezichtskenmerken om van die look te profiteren. Bovendien komen mensen met HIV ook in aanmerking.

Lifting des yeux sur une personne âgée
Ooglift bij een oudere persoon

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s zijn tijdens een Fox Eyes procedure:

  • Roodheid in de oogkas ;
  • Ecchymose onder het oog;
  • Langdurige en vertraagde zwelling;
  • Blauwachtige verkleuring;
  • Nodules en overgevoeligheid

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van uw chirurg in Istanbul en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

Merk op dat in de islamitische religie Fox Eyes niet haram is. Het is halal en wordt geaccepteerd als het bedoeld is om een defect te verwijderen.

Résultat avant et après d'un Fox Eyes
Voor en na resultaten van Fox Eyes

Er zijn aangepaste faciliteiten beschikbaar voor mensen met een handicap, zodat zij optimaal van hun verblijf kunnen genieten.

Ons advies?

Als u een cosmetische Fox Eye of “Amandeloog” operatie wilt ondergaan, zorg er dan voor dat u een chirurg in Turkije, in Istanbul, raadpleegt die zeer gekwalificeerd en ervaren is.

Sommige Turkse chirurgen zijn erg goed in het repareren van neuzen, het uitvoeren van facelifts of borstvergrotingen, maar voor het oog heeft u iemand nodig die zeer ervaren is, met veel operatie-uren, omdat de huid, weefsels en spieren een specialist vereisen die de anatomie van het oog volledig begrijpt.

Coordinatrice avec une patiente
Coördinator met een patiënt

Hoeveel kost een Fox Eye in Turkije?

In Turkije is de laagste prijs die klinieken u bieden voor een Fox Eyes of Cat Eyes oogliftoperatie €800, en de hoogste prijs is €2.500. Dit hangt af van het aantal draden dat de ooglift heeft. Dit hangt af van het aantal draadjes dat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.


Als u het moeilijk vindt om een keuze te maken, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een Fox Eyes?

De levensduur van Fox Eyes hangt af van de gebruikte techniek. Het kan 4 tot 6 maanden duren met Botoxinjecties, 6 maanden tot 1 jaar met absorbeerbare tensordraden, 1 tot 2 jaar met hyaluronzuurinjecties, 5 tot 6 jaar met permanente suspensiedraden en 7 tot 8 jaar met een temporalift.

Een operatie bij Fox Eyes is pijnloos, ongeacht de gekozen techniek. De patiënt kan echter wel wat ongemak ervaren na de operatie, vooral als de chirurg tensordraden of suspensiedraden gebruikt. Dit is ook het geval bij een tijdelijke lift.

Er is geen minimumleeftijd voor oogchirurgie zoals Fox Eyes. Natuurlijk moet u ouder dan 18 jaar zijn om dit type operatie te ondergaan. Een oogoperatie wordt echter niet aanbevolen voor de leeftijd van 35 of 40 jaar.

De duur van een Fox Eyes operatie in Turkije varieert tussen 15 en 40 minuten, afhankelijk van de techniek die de patiënt kiest. De patiënt heeft een herstelperiode nodig om van de operatie te herstellen. Daarom is de minimale verblijfsduur in Turkije voor dit type operatie 3 dagen.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️