Brachioplastie in Turkije

prijs brachioplastie in Turkije 1
Geschreven door Manuella

Alles wat u moet weten over brachioplastie in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle brachioplastie in Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over brachioplastiek in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een brachioplastie in Turkije?

De gemiddelde kosten van een brachioplastie in Turkije in Istanbul zijn €2.300. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.200 tot €2.400.

ProceduresKosten Turkije
Brachioplastie (armlift)2300 €

Watis een brachioplastie?

Een brachioplastie, ook wel bovenarmlift genoemd, hervormt de vorm van de bovenarm om losse huid aan te spannen en vet te verwijderen dat vaak voor een “vleermuisvleugel” onder de arm zorgt. Het verwijderen van overtollige huid als gevolg van gewichtsverlies of natuurlijke veroudering kan losse huid die zich uitstrekt van de oksels tot de elleboog strakker maken.

Liposuctie wordt soms gecombineerd gebruikt om de beste resultaten te behalen. Elk jaar ondergaan duizenden mensen een succesvolle armliftoperatie en zijn ze tevreden met de resultaten.

Tijdens een armlift worden extra huid en vet tussen de oksel en de elleboog verwijderd. Doordat overtollige huid van de arm wordt verwijderd en vet wordt weggesneden, behouden de bovenarmen een goede contour.

Brachioplastie technieken in Turkije

 • Liposuctie van de bovenarm: Dit wordt over het algemeen uitgevoerd bij patiënten die geen extra huid hebben, maar wel vet op de bovenarm. De patiënt zal daarom geen litteken van de armlift hebben.
 • Armlift met minimale incisie: Deze procedure wordt over het algemeen uitgevoerd voor patiënten die een huidoverschot hebben dat als minimaal beschouwd kan worden, de patiënt zal incisies nodig hebben, maar minimaal.
 • Verlengde armlift: Deze techniek wordt gebruikt voor patiënten met overgewicht, waardoor er veel extra huid is. De incisie zal daarom lang zijn, over het algemeen beginnen bij de elleboog, door de oksel gaan en naar de zijkant van de borst gaan.

Armchirurgie in Turkije

Istanbul is de ultieme bestemming voor cosmetische chirurgie. Het lijdt geen twijfel dat Turkse cosmetisch chirurgen dankzij hun enorme expertise natuurlijke resultaten behalen bij brachioplastie in Turkije. Na een armlift vinden veel patiënten het ook leuk om Istanbul te verkennen omdat de prijzen zo betaalbaar zijn.

Een armlift in Turkije duurt meestal tussen de 1 en 3 uur, maar kan ook langer duren en wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Onze uitgebreide nazorgservice is beschikbaar tijdens uw verblijf in Turkije, voor het geval u pijn ervaart na de operatie.

Voordelen van brachioplastie in Turkije

Wanneer u naar Istanbul komt, profiteert u van de beste prijsgarantie:

 • Armoperatie bij een van de beste chirurgen in Istanbul
 • Verblijf in een 4-sterrenhotel voor 4 nachten
 • Overnachting in een van de beste ziekenhuizen van Istanbul
 • Vervoer van het hotel naar de luchthaven met een privéauto
 • Persoonlijke assistent
 • Speciale korting voor groepen
 • Gratis controle en periodieke follow-up

Vertrouw op ons voor succesvolle cosmetische chirurgie in Turkije.

Postoperatieve follow-up van brachioplastie in Istanbul

Na een armlift worden de incisies in een verband gewikkeld. U kunt drains krijgen om overtollig bloed of vocht af te voeren. Het is een goed idee voor de patiënt om een vriend of familielid mee te nemen om te helpen. Gedurende een paar weken is het normaal om wat pijn en zwelling te voelen.

De arts zal het verband een paar dagen na de operatie verwijderen.

Do’s en don’ts:

 • Til uw armengedurende 3-4 weken na het heffen niet boven schouderhoogte.
 • Doegedurende 4 tot 8 weken na een armlift geen fysieke of sportieve activiteiten met uw armen die de incisies kunnen uitrekken.
 • Neem de medicijnen/crèmes in die uw arts u heeft voorgeschreven
 • Patiënten mogen direct na de operatie lopen.
 • Ga minstens zes weken niet joggen en beoefen geen contactsporten.
 • Een maand later kunnen patiënten beginnen met fietsen.
 • Gedurende 1 tot 2 weken na de operatie moeten patiënten met hun armen omhoog op twee of drie kussens slapen.
 • Patiënten mogen pas douchen als hun arts toestemming heeft gegeven.

Vraag de chirurg of de hechtingen verwijderd zullen worden. Sommige hechtingen zijn resorbeerbaar, dus er hoeft niets gedaan te worden. Maar als de arts hechtingen heeft gebruikt die niet oplossen, zal de chirurg ze moeten verwijderen.

RESULTATEN

Als de patiënt niet drastisch in gewicht toeneemt of afvalt, zouden de resultaten vele jaren moeten aanhouden. Het menselijk lichaam blijft verouderen, ook de huid. Dit kan betekenen dat een patiënt die een armlift heeft gehad, in de toekomst losse huid kan hebben.

Als patiënten na de armliftoperatie veel aankomen en weer afvallen, zal de losse huid weer terugkomen. In beide gevallen zal de resulterende laxiteit van de arm veel minder zijn dan voor de operatie.

Door losse huid van de arm te verwijderen met een armlift in Istanbul, zullen patiënten een arm hebben die er strakker uitziet. Zolang patiënten een gezond gewicht houden en gezond eten, zijn de resultaten van hun armlift meestal langdurig.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️