Clinica Cuevas Queipo

Kliniek Cuevas Queipo Málaga kliniek 1

Clinica Cuevas Queipo is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg en cosmetische chirurgie. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1992 en bevindt zich in Malaga, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Kliniek Cuevas Queipo, Malaga, Spanje

Clinica Cuevas Queipo werd opgericht in 1992 en is een toonaangevende multidisciplinaire kliniek voor tandheelkundige en kaakchirurgie. Hun expertise omvat de basis zoals controle, schoonmaken en vullingen tot de meer geavanceerde kronen, implantaten, bruggen, facings, wortelkanaalchirurgie, bleken, maxillofaciale chirurgie, tandprothetiek en parodontologie.

Hun hoge expertiseniveau garandeert u een hoge zorgstandaard, van diagnose tot behandeling. De kliniek, die een team van ervaren artsen samenbrengt, biedt alle tandheelkundige procedures aan tegen betaalbare prijzen. Hun filosofie is om uitmuntendheid te bereiken door als team te werken, de nodige tijd aan elke patiënt te besteden en kwaliteit boven kwantiteit te stellen, en ze verwelkomen zowel lokale als internationale patiënten.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Tandheelkundige radiografie
Kindertandarts
Aanbrengen van fluoride
Tandvulling
Tandheelkundige sealant
Tandreiniging
Hechting
Extractie van tanden
Scannen van gebitselementen
Corono-radiculaire reconstructie
Wortel schaven
Gebitsbeschermer op maat
Gingivectomie
Tandextractie
Wortelkanaalbehandeling
Faceer
Verstandskiezen trekken
Tandvlees laserbehandeling
Frenectomie
3D tandheelkundige afdrukken
Bottransplantatie
Tanden bleken
Gnathologische behandeling
Tandbrug
Tandkroon
Kunstgebit
Inlays / Inlays prothese
Tandheelkundig implantaat
Alineadent
Tandheelkundig apparaat
Hybride prothese op implantaten
Sinus transplantaat
Alles-op-4
Alles-op-6
Consultatie in cosmetische tandheelkunde
Tandheelkundige controle
Tandheelkundig consult
Invisalign
Zygomatisch implantaat

Cosmetische chirurgie
Extractie van buccaal vet

Diensten

Luchthaven transfer
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Overdracht van medische dossiers
Internet raadplegen
Parkeren
Vertaaldiensten


Stad: Malaga – Land: Spanje – Opgericht: 1992
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Engels, Frans, Portugees, Russisch, Spaans


Beoordelingen van Clínica Dental Cuevas Queipo

N Yarwood
N Yarwood
15:24 22 Nov 23
Absoluut fantastische ervaring. Ik had een houder nodig die als noodgeval moest worden gerepareerd. Ik ging in de ochtend en kreeg een afspraak voor later op dezelfde dag. Werd gezien door een zeer vriendelijke Engelssprekende arts die mijn probleem snel en efficiënt oploste tegen een redelijke prijs. De dames bij de receptie, vooral Sonia, waren ook erg vriendelijk en behulpzaam. Eén zeer tevreden klant. Veel dank!
Sandra Martin
Sandra Martin
23:15 15 Nov 23
Een zeer goede ervaring in deze kliniek. Om te beginnen is het prachtig en een genot om er binnen te komen en er te zijn, een hele goede organisatie en vooral een heel goed team van medewerkers. Zeer tevreden over de arts die mij heeft behandeld en ze heeft mij alles uitgelegd op een manier die laat zien wat ze weet, welke ervaring ze heeft en dat ze haar werk leuk vindt. Maar over het algemeen zijn alle mensen die mij hebben behandeld erg aardig. Sterk aanbevolen.
alejandro ruiz segalerva
alejandro ruiz segalerva
10:43 23 Nov 23
Ik wil u oneindig bedanken voor de behandeling die u in de Cuevas Queipo-kliniek heeft gekregen. Ze zijn uiterst professioneel met mij omgegaan, ze waren betrokken en ik voelde me welkom door de professionals in deze kliniek, zoals ik nog nooit eerder in vergelijkbare klinieken had ontvangen. Van de dokter die mij behandelde, die haar werk met maximale fijngevoeligheid en grote professionaliteit deed, tot de rest van het team. Aan de andere kant is het verplicht om de ontvangen aandacht, genegenheid, empathie met de patiënt en de sympathie waarmee de administrateur Alba Cámara mij heeft behandeld elke keer dat ik de kliniek bezocht, te vermelden, altijd met een glimlach, mijn meest oprechte dankbaarheid voor uw zo goed uitgevoerde werk en uw toewijding en professionele inzet!! Ik kan de kliniek alleen maar 100% aanbevelen.
Juan Antonio Jiménez garcía
Juan Antonio Jiménez garcía
14:28 26 Jan 24
Het is de beste tandartskliniek waar ik ooit ben geweest. En ik ben bij veel geweest. Meer dan 10 jaar geleden ging ik voor het eerst en sindsdien zijn noch ik, noch mijn familie naar een andere tandheelkundige kliniek geweest. De behandeling is heel dichtbij en hartelijk.Het personeel dat je bijstaat, van de receptionisten tot de laatste verpleegkundige, is geweldig. En er zijn ook de beste artsen in elk specialisme dat verband houdt met tandheelkundige gezondheid. Ze beschikken ook over de nieuwste technologie in alle soorten machines en apparaten. Artsen: Eduardo, Alberto, Santiago, Tete, Montes, Javier, Federico, Juan Antonio, . Ik weet dat ik er een paar vergeten ben. Alberto en Teresa zijn de bazen van alles. Als je vragen hebt, hoef je het alleen maar te gaan ontdekken, je zult daar zeker blijven. Ga zonder aarzeling.
Conchita Contreras Garcia
Conchita Contreras Garcia
16:31 07 Feb 24
De behandeling in de kliniek is uitstekend. Ik heb de gelegenheid gehad om Dr. Eduardo Cuevas en Dr. José Montes te ontmoeten, zeer professioneel en zeer aandachtig voor de patiënten. Sterk aanbevolen. Ook de assistentes en de meisjes bij de ingang zijn erg aardig.
Meme Meme
Meme Meme
14:09 29 May 23
Wij zijn super blij met de kliniek. Ze zijn zeer professioneel en de behandeling is onverslaanbaar.Dr. Teresa behandelde mijn zoon met orthodontie, en binnen een paar maanden kun je de verandering al zien elke keer dat hij lacht. Alles is perfect.De prijs is zeer goed. Ik raad het 100% aan.
Pfeyñ5e Jrstek
Pfeyñ5e Jrstek
18:00 17 Sep 23
Uitstekende prestatie van dokter Eduardo Cuevas Queipo de Llano en zijn team. Na een lange en moeizame interventie in verband met implantaten was het resultaat een succes. Ik breng mijn vertrouwen over aan alle mensen die erover nadenken welke professional ze moeten kiezen. Ik zal de Cuevas Queipo Dental Clinic altijd aanbevelen vanwege zijn professionaliteit en persoonlijke patiëntenzorg. Bedankt allemaal voor alles.
Chelo Gaitán López
Chelo Gaitán López
12:09 24 May 23
Ik ben er meerdere malen geweest en de behandeling van al het personeel was uitstekend en er was weinig wachttijd. Benadruk alleen de esthetische verandering van de kliniek; Ik vond de vinyldecoratie aan de muren die ze vroeger hadden veel leuker, ze creëerden een meer ontspannen sfeer. De hygiënisten, charmant.
Antonio Duarte Hens
Antonio Duarte Hens
16:07 17 Apr 24
Het bezoek was zeer bevredigend ondanks de angst die ik heb voor de tandarts. Opvallend is niet alleen hun uitmuntendheid in de tandheelkunde, maar ook hun patiëntenzorgteam, dat ernaar streeft de verwachtingen te overtreffen en een positieve en lonende tandheelkundige ervaring te bieden.
Ursula Beceiro Benitez
Ursula Beceiro Benitez
16:02 17 Nov 23
Als je dochter blij de tandarts verlaat, is dat een heerlijk gevoel!!! Dank aan het hele Cuevas Queipo-team en vooral aan Teresa en Bea, het zijn superprofessionals! Sonia bij de receptie is super aardig en vriendelijk! Over zes maanden hebben we een evaluatie en mijn dochter April vraagt ​​me al hoeveel er nog over is... jij maakt het moeilijke gemakkelijk!! Zonder twijfel aanbevolen!
Lidi PM
Lidi PM
16:32 13 Feb 24
Sensationeel. Zeer vriendelijke behandeling door al het personeel. De meiden bij de receptie staan ​​altijd klaar om je te helpen en verwelkomen je met een grote glimlach. Ik raad ze 100% aan
Amaya Eraso Melgar
Amaya Eraso Melgar
09:33 22 Aug 23
Geweldige en vriendelijke vakmensen. We werden op vakantie getroffen door een noodgeval en ze ontvingen ons zonder afspraak. Snelle diagnose door Dr. Onberispelijke verpleegsters en receptie. Het is fijn om met zulke deskundigen naar de tandarts te gaan. Mijn man, de angstige patiënt, was ook opgetogen. Bedankt.
R
R
07:01 03 Jan 24
Ik ga omdat ik een Asisa-verzekering heb voor een extractie en ze vertellen me dat het niet kan zijn omdat het de verstandskies is, wat een leugen is, elke tand is inbegrepen in mijn dekking, zozeer zelfs dat ze het in een andere kliniek voor mij hebben gedaan zonder problemen. Aan de andere kant vraag ik naar gebitsreiniging (mijn verzekering omvat één gratis per jaar) en ze vertellen me dat het beter is om een ​​​​curettage te doen (uiteraard betalend) omdat het verkeerd is... Bij de andere kliniek doen ze dat wel herhaal het opnieuw, zonder enig excuus en vertel me dat mijn mondreiniging goed is. Kortom, ik weet niet hoe ze privé werken, met verzekeringen fungeren ze als een claim en proberen ze je alles te verkopen wat ze kunnen, iets dat ik niet als ethisch of mogelijk beschouw. Natuurlijk zal ik niet terugkeren en ik raad het ook niet aan. Als u geen verzekering krijgt omdat ze u weinig betalen, hoeft u die niet te hebben, maar aangezien de patiënten voor de polis betalen, moeten we dezelfde voordelen hebben en moet de behandeling hetzelfde zijn.
carmen cuevas
carmen cuevas
17:46 20 May 24
Ze hebben als professionals veel te wensen overgelaten, elke keer als ik erheen ging, had ik een nieuwe tandarts.Elke keer als ik een afspraak maak heb ik een controle en schoonmaak, ze hebben mij alleen een zogenaamde “check-up” gegeven waarbij ik 45 minuten heb doorgebracht in het consult waarvan de controle 1 minuut was en met geluk, want ze moesten “data” invoeren.De eerste keren dat ik kwam, was de behandeling heel prettig en ze gaven me een vrij uitgebreide controle, waardoor ik deze tandarts aanbeveelde en elk jaar duurde het minder.Met een beugel waar ik bijna niet mee kan eten zodat ze mij een oplossing kunnen geven en een afspraak kunnen maken voor een andere tandarts omdat ze dat niet behandelen tijdens de controle.En dit allemaal alleen omdat ik een MAPFRE-verzekering heb, en ze zijn niet geïnteresseerd, omdat ze een dringende behoefte hebben om zoveel mogelijk geld te krijgen.De behandeling van het jonge meisje was in ieder geval heel prettig.Erg teleurgesteld.
B J
B J
15:30 28 Jun 23
Mijn ervaring is teleurstellend. Het lijkt mij dat het enige dat voor hen telt, geld is en dat ze niets van menselijkheid hebben.Ik ging voor verschillende problemen, evenals ontstekingen en pijn. Het eerste bezoek is gratis, maar ze vertellen je niets. Ze verwijzen me door naar de chirurg die me een schatting zal geven. De tests die ik in uw kliniek aflever, zijn niet zichtbaar, hoewel ik ze zelf kon openen vanaf mijn persoonlijke laptop. De chirurg vertelt me ​​dat hij me helemaal niets kan vertellen, zelfs geen antibioticum kan aanbevelen of niet als ik geen test van € 300 doe. Ik ging naar de eerste hulp van het ziekenhuis, waar ze blijkbaar op het eerste gezicht weten dat een antibioticum wordt aanbevolen.Een week lang tijd en pijn verloren in het vertrouwen dat ze me een oplossing zouden geven en zo was het niet.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️