Vettransplantatie in Turkije

vetoverdrachtprijs Turkije 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over vettransplantatie in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle vettransplantatie in Turkije.

BesteKlinieken.com biedt informatie over vettransplantatie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een vettransplantatie in Turkije?

De gemiddelde kosten van een vettransplantatie in Turkije in Istanbul zijn €2.800. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 1850 euro tot 4700 euro.

ProceduresKosten Turkije
Vet overdracht2800 €

Wat is vettransplantatie?

Vettransplantatiechirurgie, ook bekend als vettransplantatie ofvetinjecties, of lipofilling, is een soort plastische chirurgische procedure waarbij vetweefsel van gebieden met overtollig vet wordt overgebracht naar gebieden met te weinig volume. Mannen en vrouwen over de hele wereld ondergaan dit soort ingrepen om hun esthetische uiterlijk te verbeteren. Het is ook een veilige, relatief ongecompliceerde en minimaal invasieve techniek die gebruikt kan worden om een breed scala aan misvormingen van het gezicht, de romp en de ledematen te corrigeren.

Voor vetoverdrachtchirurgie in Turkije moet het vetvolume in het donorgebied voldoende zijn. Het vet wordt over het algemeen uit de buik, dijen en billen gehaald. Het wordt dan opnieuw in het lichaam geïnjecteerd in een proces dat bekend staat als vetinjectie. Het vet wordt meestal geïnjecteerd in gebieden zoals de borsten, het gezicht, de handen of de billen.

Er zijn verschillende soorten autologe vetoverdracht of vettransplantatiechirurgie, afhankelijk van de gebieden waar het vet in het lichaam geïnjecteerd wordt:

 • Gezichtsvetoverdracht – Lipofilling is een goede keuze voor patiënten met lachrimpels, lachrimpels, gezichtsplooien, acnelittekens, onder de ogen, wangen, diepe lijnen tussen neus en mond, voorhoofdsrimpels of andere huiddepressies.
 • Borstvergroting door vettransplantatie of vetoverdracht naar de borsten – Deze techniek wordt aanbevolen voor patiënten die een kleine vergroting van hun borsten willen.
 • Borstreconstructie door middel van vettransplantatie – Chirurgie met vettransplantatie is nuttig voor patiënten die lijden aan borstafwijkingen of misvormingen. Het kan ook gebruikt worden voor een totale borstreconstructie na een mastectomie.
 • Vetoverdracht van de bil – Deze techniek staat ook bekend als een Braziliaanse bil lift.
 • Handverjonging met vetoverdrachtchirurgie – Patiënten kunnen het uiterlijk van hun handen verbeteren, waardoor ze er veel jonger uitzien, dankzij de vetoverdrachttechniek.
 • Vetoverdracht naar de lippen – Geoogst vet kan in de lippen van de patiënt worden geïnjecteerd om ze op natuurlijke wijze voller te maken.
 • Vetoverdracht naar de benen of kuiten – deze operatie kan gebruikt worden om dijen, knieën en kuiten vormvoller te maken.

Patiënten met plooien of afwijkingen in de billen, het gezicht, de buste of de handen kunnen baat hebben bij een vetoverdrachtoperatie in Turkije.

Niet aanbevolen voor vettransplantatie

Esthetische vettransplantatie, of vettransplantatie, wordt niet aanbevolen voor patiënten met ondergewicht, omdat zij mogelijk niet voldoende vetweefsel hebben om het vet te oogsten. Daarom moeten patiënten over het algemeen licht overgewicht hebben voor deze operatie. Patiënten moeten ook in goede gezondheid verkeren en stoppen met roken voordat ze de operatie ondergaan.

Het ziekenhuis verlaten

Een overnachting in het ziekenhuis kan nodig zijn.

Duur van de operatie

1 tot 2 uur

Minimaal verblijf

1 week

Voorbereiding

Zware rokers moeten minstens een maand voor de vetoverdrachtoperatie stoppen met roken, omdat dit een negatief effect kan hebben op het resultaat van de operatie. Anticoagulantia zoals aspirine, voedingssupplementen en ontstekingsremmers zijn ook minstens twee weken voor de operatie verboden.

Hoe werkt de operatie?

Voor een vetoverdrachtoperatie in Istanbul is een plaatselijke of algehele verdoving nodig. Zodra de verdoving is toegediend, begint de chirurg met liposuctie het overtollige vet van het lichaam van de patiënt te verwijderen. Het geoogste vet wordt dan opnieuw geïnjecteerd in het behandelde gebied van de patiënt, zoals het gezicht, de handen, de billen of de buste, volgens een vooraf bepaald doel. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, is de operatie voorbij en kan de herstelperiode van de vettransplantatie beginnen.

Herstel

De herstelperiode van een vettransplantatie is afhankelijk van waar het vet vandaan gehaald is, het gebied waar het opnieuw ingespoten is en de hoeveelheid vet die gebruikt is. Het behandelde gebied zal waarschijnlijk gedurende een week of twee blauwe plekken en zwellingen vertonen. Het kan zijn dat patiënten een paar weken vrij moeten nemen van hun werk.

Risico’s

Risico’s en complicaties van een vettransplantatie kunnen zijn:

 • Een negatieve reactie op de verdoving.
 • Infectie in het gebied waar het vet is verwijderd.
 • Veranderingen in het gevoel.
 • Littekenvorming.
 • Weefselbeschadiging in het liposuctiegebied.
 • Revisiechirurgie als gevolg van onbevredigende resultaten.

Bijwerkingen

Na de eerste week zullen deze postoperatieve bijwerkingen, zoals zwellingen en blauwe plekken, geleidelijk afnemen. In sommige gevallen kan er in de tweede week echter nog zwelling optreden. Sporten en inspannende activiteiten moeten twee weken na de operatie vermeden worden, en roken is strikt verboden tot minstens een maand na de operatie.

Succespercentages

Volgens een onderzoek onder 309 patiënten die een vettransplantatie hebben ondergaan, is 84% van de patiënten tevreden.

Voor en na

Vettransplantatie is een veilige en bevredigende procedure die patiënten langdurige resultaten geeft. Het is belangrijk om te weten dat patiënten hun gewicht stabiel moeten houden om de resultaten van de operatie te behouden.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️