Miniliften in Turkije

prijs mini facelift Turkije 1 1
Geschreven door Maria

Een mini facelift in Turkije, ook wel bekend als een snelle facelift, biedt een oplossing voor de veranderingen die u in uw gezicht opmerkt naarmate u ouder wordt. Het kan de zichtbare tekenen van veroudering helpen verminderen door de wangen, kaaklijn en hals strakker en steviger te maken.

BesteKlinieken.com informeert u over miniliften in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies.

Prijs van een mini-facelift in Turkije

De gemiddelde kosten van een mini-facelift in Turkije in Istanbul zijn €2350. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.300 tot €5.500.

ProcedureKosten Turkije
Mini-facelift2350 €

Wat is een mini facelift?

Een mini facelift in Turkije, ook wel bekend als een snelle facelift, biedt een oplossing voor de veranderingen die u in uw gezicht opmerkt naarmate u ouder wordt. Het kan de zichtbare tekenen van veroudering helpen verminderen door de wangen, kaaklijn en hals strakker en steviger te maken.

Naarmate we ouder worden, begint de huid die het vetweefsel van ons gezicht bedekt op verschillende plaatsen te verslappen en te hangen. Deze “verslapte huid” veroorzaakt rimpels en accentueert gezichtsplooien.

Daarom zijn mini-lifts over het algemeen het meest geschikt voor mensen die alleen in het midden van het gezicht tekenen van veroudering vertonen, zonder veel overtollige huid rond de kaaklijn en hals. Mini-lifts stoppen het verouderingsproces niet, ze vertragen het alleen een beetje.

Als u een mini-facelift overweegt, is het belangrijk om in gedachten te houden dat de ingreep u er jonger en frisser uit laat zien, maar dat meer geavanceerde technieken beter in staat zijn om de veranderingen die gepaard gaan met gezichtsveroudering te corrigeren (en op de lange termijn). U kunt uw doelen, budget en risicotolerantie met uw chirurg bespreken om te beslissen welk plan het beste voor u is.

In veel gevallen wordt een mini-facelift tegelijkertijd met andere ingrepen uitgevoerd, zoals een wenkbrauw- en voorhoofdslift, ooglidchirurgie, liposuctie van het gezicht, kinvergroting en neuschirurgie, voor een bevredigender algeheel uiterlijk.

Voor wie is een mini-lifting geschikt?

Eén of meer van de volgende aandoeningen kunnen erop wijzen dat u een goede kandidaat bent voor een facelift:

  • Een diepe lijn of plooi die van uw neushoek naar uw mondhoek loopt.
  • Een lichte kaaklijn, of het verlies van een goed gedefinieerde kaaklijn.
  • Wangrimpels en verzakking van de prominente jukbeenderen.

Hoe lang duurt een mini-facelift?

Hoewel het mogelijk is om een jeugdiger uiterlijk te krijgen met een mini-facelift, stopt het verouderingsproces niet. De resultaten van een mini-facelift in Turkije zijn niet zo langdurig als die van een volledige facelift. Niemand kan garanderen hoe lang een patiënt tevreden zal zijn met een mini-facelift.

Waar worden de littekens geplaatst bij een mini-facelift?

Littekens van een mini-facelift vervagen over het algemeen en vallen nauwelijks op. Een voordeel is dat de littekens soms maar half zo lang zijn als bij een traditionele facelift.

Wat is het verschil tussen een mini-facelift en een volledige facelift?

Een mini-facelift heeft een kortere en veel beperktere incisie dan een traditionele facelift. De gebruikte incisies zijn korter.

Wat is de procedure voor een mini-facelift?

De incisies beginnen over het algemeen boven de haargrens, bij de slapen; ze volgen de natuurlijke lijn voor het oor en het middenrif, waarna de huid wordt teruggetrokken en het teveel wordt verwijderd. Hechtingen zetten de weefsellagen vast en sluiten de incisies.

Duur van de operatie: 1 uur (algehele narcose)

Verblijf in het ziekenhuis : 0-1 nacht

Na de operatie

Mini-facelifts kunnen snel en met weinig risico worden uitgevoerd, maar u moet er rekening mee houden dat de mate van correctie die met deze lifts wordt bereikt ook minder is. Na een mini-facelift in Turkije wordt een verblijf van 7 nachten aanbevolen.

De meeste mensen kunnen binnen twee weken na de operatie weer aan het werk, maar de uiteindelijke resultaten zijn pas na langere tijd zichtbaar.

Het gezicht en het hoofd kunnen strak en pijnlijk aanvoelen en worden de eerste 24 tot 48 uur in verband gewikkeld om blauwe plekken en zwelling te minimaliseren.

In het begin kunt u een gespannen of koud gevoel hebben, maar dit is tijdelijk. Blauwe plekken en zwellingen komen vaak voor na chirurgie van het gezicht en de hals, maar deze gevoelens en het uiterlijk zijn van voorbijgaande aard en beginnen meestal na de eerste week te vervagen.

Hoe kan ik de tekenen van een gezichtschirurgische ingreep verbergen?

U kunt camouflerende cosmetica gebruiken, waaronder een teintcorrector, oogschaduw en kleurcorrector. Lavendel neutraliseert of doet geel verdwijnen, en groen heeft een soortgelijk effect op rood.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn normale leven weer kan oppakken?

De meeste patiënten kunnen één tot twee weken na een mini-facelift weer aan het werk. U moet echt rekening houden met vier weken voordat u grote sociale verplichtingen aangaat.

Facelift

Een facelift, of rhytidectomie, is een chirurgische ingreep die de zichtbare tekenen van veroudering in het gezicht en de hals verbetert, zoals:

  • Slappe gezichtshuid.
  • Verdieping van de plooilijnen tussen de neus en de mondhoek
  • Vet dat is weggevallen of verdwenen
  • vorming van jowls op de wangen en kaaklijn
  • Verslapte huid en overtollig vet in de nek, wat kan resulteren in een onderkin of “kalkoennek”.

Wat een facelift niet kan doen

Als reconstructieve chirurgie verandert een facelift uw fundamentele uiterlijk niet en kan het verouderingsproces niet stoppen.

Een facelift kan alleen chirurgisch worden uitgevoerd; minimaal invasieve verjongingsbehandelingen bereiken niet dezelfde resultaten, maar kunnen helpen het moment uit te stellen waarop een facelift geschikt wordt en kunnen de resultaten van een chirurgische ingreep aanvullen.

Sommige minimaal invasieve behandelingen, zoals facelifts met stamcellen, zijn nog niet bewezen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️