Heupprothese in Turkije

heupprothese Turkije prijs 1
Geschreven door Erika

Een totale heupprothese is een chirurgische ingreep waarbij ziek kraakbeen en bot in het heupgewricht chirurgisch worden vervangen door kunstmateriaal.

BesteKlinieken.com biedt informatie over heupprothesechirurgie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een heupprothese in Turkije?

De gemiddelde kosten van een heupprothese in Turkije in Istanbul zijn €6.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €6.000 tot €10.000.

ProcedureKosten Turkije
Heupprothese6500 €

Wat is een totale heupprothese?

Een totale heupprothese in Turkije in Istanbul is een chirurgische ingreep waarbij ziek kraakbeen en bot in het heupgewricht chirurgisch worden vervangen door kunstmateriaal.

Waarom heeft u een heupprothese nodig?

Het doel van een heupprothese in Istanbul is om de pijn te verlichten en de heupfunctie te verbeteren. Een heupprothese wordt meestal pas overwogen nadat andere therapieën, zoals pijnmedicatie en fysiotherapie, hebben gefaald.

Welke aandoeningen worden vaak behandeld met een heupprothese?

Een totale heupprothese wordt vaak gebruikt voor de behandeling van :

 • Gewrichtsfalen veroorzaakt door artrose.
 • Reumatoïde artritis
 • Traumatische artritis
 • Heupfracturen
 • Avasculaire necrose
 • Goedaardige en kwaadaardige bottumoren en andere minder vaak voorkomende aandoeningen

Hoe lang gaat het nieuwe heupgewricht mee?

Naar verwachting zal het nieuwe heupgewricht bij 90% van de patiënten meer dan tien jaar meegaan. Er is een kans van 80% dat de heupprothese 20 jaar of langer meegaat.

Welke andere soorten heupprothesen zijn er?

 • Gedeeltelijke heupprothese
  De heup is een kogelgewricht. Het kan beschadigd raken door ziekte of slijtage. Als slechts een deel van het gewricht beschadigd is, kan een gedeeltelijke heupprothese overwogen worden.
  Bij een gedeeltelijke heupprotheseoperatie wordt de heupkom meestal intact gelaten. De kop van het dijbeen wordt vervangen door een kunstmatige component die lijkt op de componenten die gebruikt worden bij een volledige heupprothese. Soms wordt er een hulpmiddel op het bot geplaatst zodat de bovenkant van het dijbeen niet hoeft te worden afgesneden.
 • Minimaal invasieve heupprothese
  Bij een minimaal invasieve heupprothese kan de chirurg de heupprothese via één of twee kleine incisies uitvoeren. Vergeleken met traditionele heupprothesechirurgie kan deze techniek de pijn verminderen en de genezing versnellen.
  Minimaal invasieve heupprothesen worden nog niet zo lang uitgevoerd, dus er zijn geen betrouwbare onderzoeken die het vergelijken met de traditionele methode.
 • Revisie heupprothese
  Kunstmatige implantaten slijten na verloop van tijd en moeten mogelijk worden vervangen. Een heuprevisieoperatie is een procedure om een versleten implantaat te vervangen.
  Heuprevisies zijn gecompliceerder dan de eerste en de resultaten zijn minder goed. Het risico op complicaties neemt bij elke revisie toe.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️