Bangkok International Dental Center

Bangkok International Dental Center Bangkok kliniek 1

Bangkok International Dental Center is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze in 2004 opgerichte, JCI-geaccrediteerde, ISO 9001:2008-gecertificeerde kliniek is gevestigd in Bangkok, Thailand. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Internationaal Tandheelkundig Centrum Bangkok, Bangkok, Thailand

Bangkok International Dental Center is opgericht in 2004 en heeft de accreditatie van Joint Commission International (JCI) ontvangen, evenals ISO 9001:2008, ISO9001:2015, Thailand Trustmark en DBD Verified certificeringen. Sinds de oprichting is de kliniek uitgegroeid tot een van de grootste particuliere tandheelkundige centra in Bangkok en Phuket.

De kliniek biedt een scala aan behandelingen, van tandvullingen tot tandheelkundige implantaten, en is gespecialiseerd in restauratieve en cosmetische tandheelkunde. Het tandheelkundig centrum staat bekend om de behandeling van patiënten van over de hele wereld en biedt behandelingspakketten inclusief accommodatie voor medische toeristen.

Het Bangkok International Dental Centre is gevestigd in een gebouw van zeven verdiepingen, met meer dan 20 behandelkamers en meer dan 100 tandartsen. Met state-of-the-art tandheelkundige technologie, on-site tandheelkundige laboratoria en strenge tandheelkundige sterilisatie, is de kliniek er trots op een uniek centrum te zijn met strenge hygiënepraktijken. De kliniek hanteert ook gestandaardiseerde prijzen voor behandeltarieven. Dit betekent dat patiënten de beste behandeling tegen de beste prijs kunnen krijgen.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Röntgenfoto’s
Tandvulling
Extractie
Scannen van gebitselementen
Tandheelkundige ringen
Tand extractie
Corono-radiculaire reconstructie
Tanden
Bleken van tanden
Wortelkanaalbehandeling
Tandheelkundige facings
Tandkroon
Tandheelkundige brug
Tandheelkundig implantaat
Beugel
Invisalign
Linguale orthodontie
Alles-op-4
Consult cosmetische tandheelkunde
Tandheelkundige check-up
Tandheelkundige consulten

Aangeboden diensten

Gratis wifi
Ziektekostenverzekering
Hotel reserveringen
Toeristische gids
Overdracht van medische dossiers
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Restaurant


Stad: Bangkok – Land: Thailand – Opgericht in 2004
Accreditatie: JCI Geaccrediteerd, ISO 9001:2008 – Gesproken taal/talen: Chinees, Engels, Japans, Thai


Beoordelingen van Bangkok International Dental Center

鹏辉史
鹏辉史
04:40 19 Sep 22
Al het personeel is erg aardig en vriendelijk, zelfs voor niet-Thaise staatsburgers. En de tandarts is heel gemakkelijk in de omgang en hij spreekt vloeiend en begrijpelijk Engels. Goede service tegen een redelijke prijs!Iedere medewerker is erg vriendelijk, ongeacht nationaliteit! De tandarts is een heel jonge man die vloeiend en gemakkelijk te begrijpen Engels spreekt! Heel beleefd! De algehele service is erg goed en de prijs is goed.Ten slotte leert de broer van de tandarts u hoe u uw tanden beter kunt poetsen~
Saif Al Hinai (SAH)
Saif Al Hinai (SAH)
21:19 11 Jul 19
In alle opzichten zeer professioneel. Het respect en de efficiëntie van het personeel overtrof mijn verwachtingen. Ik en mijn vrouw kwamen uit het Midden-Oosten naar deze tandarts op aanraden van mijn vrienden en ik heb er geen spijt van. We werden gecontroleerd door een adviserende arts in de kliniek en kregen ons behandelplan en bespraken vooraf de timing en kosten van uitvoering. De prijs is redelijk en de plaats is extreem schoon. Sterk aanbevolen
Dustin Williams
Dustin Williams
23:43 18 Sep 23
Ik had drie verstandskiezen die verwijderd moesten worden. Eén was gebroken, een andere was vergaan en een derde was getroffen. In de VS wachtte ik 6 maanden op een consult, waarna ze me vertelden dat ik nog langer moest wachten! Ik kon het niet verdragen om nog langer te wachten en ik kon op mijn derde dag van een reis naar Thailand naar BIDC komen. Ze hebben dezelfde dag alle 3 de tanden verwijderd en ik voelde onmiddellijk verlichting. Ik ben daarna zelfs met de metro naar huis gereden. Er werd verwacht dat de getroffen tand me pijn zou doen, maar vandaag is het de tweede dag en ik voel me prima. Mijn chirurg was zo aardig en zelfs grappig. Dit was de beste tandheelkundige ervaring van mijn leven en nu kan ik pijnvrij van mijn reis genieten! Als u aarzelt om een ​​tandheelkundige behandeling in het buitenland te ondergaan, hoeft u zich geen zorgen te maken. Mijn totale kosten waren in totaal ongeveer $ 400 voor 3 extracties van verstandskiezen, pijnstillers en antibiotica. Ik ga terugkomen voor een schoonmaakbeurt voordat ik ga!
ปกิตตา แสนบุดดี
ปกิตตา แสนบุดดี
10:06 01 Sep 23
De kliniek is erg schoon, de dokter is vriendelijk en geeft uitstekend advies. Het servicepersoneel kan vragen snel beantwoorden. De servicegeest is heel schattig. Ik kom terug om je weer van dienst te zijn.
Batjin Boldbat
Batjin Boldbat
09:55 05 Apr 23
Absoluut vreselijke plek. De doktoren zijn verschrikkelijk. Ze controleerden niet eens mijn tanden en voerden meteen een röntgencontrole en implantatie uit. Geen overleg niets. Er werd mij letterlijk gevraagd of ik een expert ben wat ik wilde doen. De reden dat ik daarheen ga is om advies en advies van hen te krijgen, en niet andersom.De plaats is vervallen. Leeg. Het lijkt erop dat de doktoren 0% geven aan de zorgen van de patiënten. Een tandarts is geen waterpark waar de patiënten gewoon kiezen wat ze willen.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️