Kliniek Du Soleil

Kliniek Du Soleil Marrakech kliniek 1

Clinique Du Soleil is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2014 en gevestigd in Marrakech, Marokko. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag prijzen aan voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Clinique Du Soleil, Marrakech, Marokko

Clinique du Soleil werd opgericht in 2014 en was de eerste medische faciliteit gespecialiseerd in cosmetische chirurgie in Marrakech. De kliniek is eigendom van Val de Grace universitair hoofddocent Hassan El Gbouri. De kliniek heeft 4 operatiekamers, 3 haartransplantatiekamers, 1 verkoeverkamer, naast patiëntenkamers en suites.

De kliniek biedt all-inclusive pakketten en kortingen op meerdere procedures. De kliniek zet zich in om haar patiënten de veiligste zorg van de hoogste kwaliteit te bieden. De kliniek heeft een gerenommeerd team van toegewijde medische specialisten, die lokale en internationale patiënten verwelkomen.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Huidvulling
Lipvergroting
Otoplastiek
Vet overdracht
Gynaecomastie
Rhinoplastie
Borstimplantaten
Borstlift
Borstverkleining
Facelift
Lichaamslift
Wenkbrauwlift
Bilvergroting
Bilimplantaten
Liposuctie
Consult plastische chirurgie
Dijbeenlift
Buikwandcorrectie

Diensten

Luchthaven transfer
Vlucht boeken
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveringen
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
TV in kamer


Stad: Marrakech – Land: Marokko – Opgericht in 2014
Accreditatie : Geen informatie – Gesproken taal/talen: Arabisch, Engels, Frans


Beoordelingen van Clinique du Soleil Marokko

Michel Chevalier
Michel Chevalier
13:03 03 Mar 24
Ik heb twee procedures ondergaan in deze kliniek waar de ontvangst persoonlijk is, de hygiëne opmerkelijk is en het zorgteam van uitstekende kwaliteit is.Aanbevelen.Michel CHEVALIER
Zakaria ALAOUI
Zakaria ALAOUI
20:05 25 Feb 24
Ik werd in de nacht van 12 februari met spoed gezien in deze kliniek en er werd onmiddellijk voor mijn situatie gezorgd. Een geweldig, geruststellend, professioneel en efficiënt team. Geweldige kwaliteit! Ze zorgen hier goed voor ons.Ik dank de artsen en verpleegkundigen voor hun onschatbare hulp en beveel deze kliniek ten zeerste aan. Het beste in Marrakesh.
Myriem Kabbadj
Myriem Kabbadj
17:35 16 Jan 24
Geweldige ontvangst, professionele medewerkers die zeer attent en attent zijn. Ik werd geraadpleegd na een tweedegraadsbrandwond. De ondersteuning was snel en volledig.Bedankt 🙏🏼. Ik raad aan.
Kada Boukrich
Kada Boukrich
13:32 15 Nov 23
Topkliniek, op mensenmaat. Dr. ELGBOURI is voortdurend aanwezig en dat is uiterst geruststellend.
brigitte loudet
brigitte loudet
09:13 10 Nov 23
Geweldige ondersteuning vóór en na de operatie, het team is zeer professioneel en hartelijk. Ik raad 100% aan
Yahya El Iraki
Yahya El Iraki
15:32 27 Feb 23
Dr. Hassan El Gbouri is een uitstekende arts met tientallen jaren ervaring. Hij is erg vriendelijk en erg interessant op menselijk vlak. ik raad het ten sterkste aan
Rj Nora
Rj Nora
21:42 04 May 23
Grote professionaliteit van de professor en zijn team.De opvolging na de interventies, de gevoeligheid van de leraar, de verpleegsters dag en nacht en al het personeel omdat ze allemaal zo zorgzaam zijn, we denken echt dat we nergens anders soortgelijke zorg zouden hebben gevonden, en de ontvangst van Julie was geweldig Naast het geduld van FatimZara, zowel voor de zorg als voor ons comfort, voelden we ons als familie en dat is waar de professor van deze kliniek naar op zoek is.Wij zijn ook erg blij met het resultaat, de voor en na zijn duidelijk en toch natuurlijk! (wij zijn de ouders van Nora en hebben nu anderhalve maand geleden een gezichtsoperatie ondergaan).Wij raden 100% aan!!
wafaa dourasse
wafaa dourasse
21:23 30 May 23
Eindelijk heb ik je gevonden... Ik was al meer dan 15 jaar op zoek naar jou naast het Amerikaanse centrum om te zeggen dat de leraar vooral een mens is! Hij heeft een seminar afgezegd dat hij had moeten organiseren om het leven terug te geven aan mijn broer die een ongeluk had gehad... Ik dank u professor namens mijn broertje en de hele familie!
Sarah
Sarah
12:11 09 Apr 23
Zeer goede chirurg, die goed advies geeft. Zeer eerlijke prijs. Probeer niet over de rug van patiënten te verkopen. Het enige negatieve punt is de vaste lijn, die erg luid overgaat en ervoor zorgt dat patiënten niet kunnen rusten.
Redouane Dar
Redouane Dar
22:56 28 Sep 23
Een van de slechtste klinieken in Marrakech, doktoren respecteren de patiënten niet, stel je voor dat doktoren weigeren te komen opereren voor een 8-jarig kind dat gewond was aan het voorhoofd, erger nog, ze chanteerden haar moeder om 3000 te betalen ,00 dhs voor een operatie die niet door een gespecialiseerde arts wordt uitgevoerd!! (De dokter vroeg de verpleegster om een ​​foto te maken van de verwonding van het kind en deze per WhatsApp naar hem te sturen zodat hij de factuur telefonisch kon opmaken!!!)Wat voor soort artsen hebben geen respect voor patiënten, zijn enige zorg is geld en hoe je te melken als een koe, en zelfs zij nemen niet de moeite om de patiënt te komen controleren, maar in plaats daarvan controleren ze via WhatsApp alsof dat niet zo is een mens.Gelukkig zijn we meteen weggelopen naar een andere kliniek die heel snel en efficiënt reageerde en onze zaak serieus opnam bij de gespecialiseerde arts.Mijn advies: als je op zoek bent naar een kliniek waarvan de patiënt slechts een bedrijf is en graag gechanteerd of als een dier behandeld wil worden, dan is Chams Clinic de juiste plek voor een dergelijke behandeling.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️