Antiaging Group Barcelona

Antiaging Group kliniek Barcelona 1

Antiaging Group Barcelona is gespecialiseerd in esthetische chirurgie. Deze in 1989 opgerichte, door de American Society for Aesthetic Plastic Surgery gecertificeerde kliniek is gevestigd in Barcelona, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Antiaging Group Barcelona, Barcelona, Spanje

Antiaging Group Barcelona: Dr. Benito is een wereldautoriteit op het gebied van plastische, esthetische en regeneratieve chirurgie, met uitgebreid onderzoek en publicaties in medische tijdschriften. Hij introduceerde de subfasciale axillaire benadering in Spanje en ontving de McGhan Award voor deze vooruitgang. Hij is medeoprichter van de Spaanse National Society for Fat Transfer Applications. Hij is ook een pionier op het gebied van plastische chirurgie bij mannen.

Het is een geaccrediteerd ziekenhuis, volledig uitgerust met de nieuwste technologie, een intensive care unit, moderne operatiekamers en gecertificeerde anesthesisten. Onze prijzen zijn naar Europese maatstaven zeer concurrerend en zijn inclusief medische kosten, de kliniek, implantaten en/of kleding indien nodig en pre-operatieve tests.

Als u overweegt om cosmetische chirurgie bij ons te ondergaan, moet u er rekening mee houden dat wij een minimumverblijf in de kliniek bieden voor een bepaalde ingreep. Dit is de gegarandeerde tijd die u nodig hebt om veilig naar huis terug te keren. Na deze periode kunt u naar huis gaan of nog een tijdje in Barcelona blijven, tussen de 4 en 10 dagen afhankelijk van de ingreep.

Als u besluit om na de ingreep in Barcelona te blijven, kunnen wij u helpen om een hotel in de buurt van onze kliniek te boeken. Er wordt te allen tijde voor u gezorgd, zowel in het ziekenhuis als in het hotel, omdat u 24 uur per dag contact met ons kunt opnemen. In het ziekenhuis Clínica Tres Torres wordt u in een privékamer ondergebracht en kan een familielid u gratis vergezellen.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Behandeling van spataderen
Vullen van de huid
Lipvergroting
Behandeling van rimpels
Wenkbrauw lift
Lipverkleining
Blepharoplastie
Otoplastie
Genioplastiek
Holle wangen – Bichectomie
Liposuctie
Brachioplastie
Gynaecomastie
Kuitimplantaten
Rhinoplastie
Borstimplantaten
Borstverkleining
Lipectomie
Bilvergroting
Bilimplantaten
Heupvergroting
Dijbeenlift
Borstlift
Borstimplantaten
Billenlift
Baarmoederhalslift
Postnatale chirurgie
Borstreconstructie
Borstvergroting
Braziliaanse lift
Borstkapselotomie
Vetverplaatsing
Vetreductie
Halslift
Tepelverkleining
Consult plastische chirurgie
Buikwandcorrectie

Antiaging Group Barcelona biedt u :

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Vlucht boeken
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Overdracht van medische dossiers
Internet raadplegen
Telefoon op de kamer
Privékamers
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaling
TV in kamer


Stad: Barcelona – Land: Spanje – Opgericht: 1989
Erkenning: The American Society for Aesthetic Plastic Surgery – Gesproken taal/talen: Engels, Frans, Italiaans, Spaans

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️