Liposuctie onderkin in Turkije

liposuctie onderkin Turkije 1
Geschreven door Émilie

Liposuctie van de onderkin in Turkije in Istanboel werkt door op verschillende plaatsen een klein buisje, een canule genaamd, in de kin te brengen. Met zachte zuigkracht worden kleine strategische hoeveelheden vet op elke plaats verwijderd.

BesteKlinieken.com geeft informatie over liposuctie van de onderkin in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost liposuctie van de onderkin in Turkije?

De gemiddelde kosten van liposuctie van de onderkin in Istanbul, Turkije zijn €2.100. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.700 tot €2.500.

ProceduresKosten Turkije
Liposuctie van de onderkin2100 €

Wat is liposuctie van de onderkin?

Liposuctie van de onderkin in Istanbul Turkije werkt door een klein buisje, een canule genaamd, op verschillende plaatsen in de kin te brengen. Met behulp van zachte zuigkracht worden op elke plek kleine strategische hoeveelheden vet verwijderd. Het resultaat is een gladder, gelijkmatiger profiel met minder vet onder de kin, waardoor de onderkin verdwijnt.

Hoeveel van ons hebben wel niet geleden onder de vernedering van een onderkin die uit het niets verscheen op een vage selfie of trouwfoto, waardoor we degene die zei dat ‘de camera nooit liegt’ vervloekten?

Een onderkin wordt vaak geassocieerd met overgewicht of een slecht dieet, maar de waarheid is dat leeftijd en genetica net zo goed een rol spelen bij een verslapte huid.

Wat veroorzaakt een onderkin?

Gezondheidsdeskundigen noemen deze aandoening “submentale volheid”. Het wordt veroorzaakt door overtollig volume onder de kin en in de nek. Het hoopt zich op rond de hals en zakt naar beneden om een rimpel te creëren die een andere kin lijkt te creëren.

Een gebrek aan kaakdefinitie kan ook een dubbele kin doen lijken, net als snel gewichtsverlies, en submentale volheid kan zowel mannen als vrouwen treffen.

Overtollig volume wordt vaak door een aantal factoren veroorzaakt:

  • Overtollig nekvet
  • Losse huid
  • Kleine of zwakke kin
  • Verslapte platysmaspier
  • Doorgezakte speekselklier

Een veel voorkomende misvatting is dat overtollig vetweefsel alleen de oorzaak is van zichtbare dubbele kinnen, terwijl het meestal een combinatie van bovenstaande factoren is.

Natuurlijke veroudering is ook een belangrijke oorzaak; de huid verliest elasticiteit naarmate u ouder wordt, waardoor deze gevoeliger wordt voor verslapping. Sommige mensen hebben genetisch gezien meer kans dan anderen om een gezwollen onderkin te ontwikkelen. Gewichtstoename kan ook een effect hebben, en mensen merken vaak dat vet in dit gebied bijzonder moeilijk te verwijderen is ondanks strenge oefeningen en een dieet.

De psychologische gevolgen van een onderkin kunnen verwoestend zijn en het zelfvertrouwen echt schaden; mensen durven niet te glimlachen of op de foto te gaan. Een onderkin kan jaren aan een gezicht toevoegen, of het zelfs zwaarder doen lijken dan het in werkelijkheid is.

Er zijn talloze factoren die hieraan kunnen bijdragen, dus een onderkin is een veelvoorkomend probleem. Onze kliniek heeft echter een reeks behandelingen beschikbaar om u te helpen uw glimlach terug te krijgen.

Procedures voor het verwijderen van een onderkin

Er zijn in Turkije een aantal cosmetische operaties beschikbaar om een onderkin te verwijderen. Deze omvatten

1- Tumescente liposuctie (of microlipo): Vet onder de huid wordt verwijderd terwijl de contouren van de kin en hals worden gebeeldhouwd. De Turkse chirurg maakt een kleine incisie onder de huid, brengt een kleine canule in en zuigt het vet eruit. Liposuctie vereist over het algemeen alleen een plaatselijke verdoving om het algemene gebied te verdoven.

2 – Vaser-lipo: Op dezelfde manier is laserlipo voor de kin en hals een optie voor dit gebied die de kin en hals snel opnieuw definieert met deskundige precisie. De resultaten zijn vaak zichtbaar in het hele ondergezicht.

3 – Facelift: Met deze operatie kunnen artsen vet en losse, verslapte huid rond de kin en hals verwijderen, waardoor een onderkin verdwijnt. De facelift kan onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd, maar de meeste mensen ondergaan een algehele narcose.

4 – Halslift: Er zijn verschillende soorten halsliftprocedures. Cervicoplastie verwijdert overtollige huid en platysmaplastie spant de nekspieren aan om de contouren van de hals en kin te verbeteren. Sommige chirurgen combineren vaak een traditionele facelift met deze procedure, waardoor de nek enkele maanden strak kan aanvoelen.

Micro-liposuctie van de onderkin in Turkije

Een plaatselijk verdovingsmiddel, adrenaline en zout water, bekend als tumescente vloeistof, worden in het te behandelen gebied geïnjecteerd. Deze vloeistof verdooft het gebied en zorgt ervoor dat het doelgebied of de doelgebieden opzwellen en steviger worden, waarbij de vetcellen van het omringende weefsel worden gescheiden.

Vervolgens wordt er een kleine, bijna onzichtbare incisie gemaakt en wordt het vet met behulp van microcanules verwijderd. Over het algemeen wordt met deze methode ongeveer 10 tot 20 ml vet verwijderd, wat vaak meer dan genoeg is om een onderkin of submentale zwelling te verminderen. De procedure duurt tussen 45 minuten en 2 uur.

Als u direct na de ingreep in de spiegel kijkt, zult u direct een verandering zien. Het duurt echter ongeveer drie tot vier weken voordat de zwelling volledig is afgenomen en het uiteindelijke resultaat duidelijk wordt.

De resultaten van deze operatie in Istanbul zijn blijvend door de verwijdering van vetcellen. Maar zoals we al onze patiënten adviseren, is het aannemen van een gezonde levensstijl het belangrijkste aspect van de zorg na de operatie, en moet u uw ideale gewicht behouden.

Turkije staat wereldwijd bekend om de niet-invasieve liposuctie om deze geavanceerde procedure uit te voeren. Microliposuctie is een van de beste opties, zo niet de beste, voor het verminderen van een onderkin vanwege de snelheid, veiligheid en kwaliteit van de resultaten.

Hersteltijd

De hersteltijd met microlipo is minimaal en veel mensen kunnen binnen 48 uur weer aan het werk. Velen voelen zich binnen zeven dagen in staat om hun gebruikelijke activiteiten te hervatten. De Turkse chirurg zal u regelmatig controleren en u helpen om u weer aan te passen na de operatie. Patiënten kunnen na 10 tot 14 dagen hun normale activiteiten hervatten en vanaf twee weken kunnen ze weer sporten.

Vaser liposuctie van de onderkin

De Vaser Lipo techniek is een andere vorm van liposuctie van de onderkin in Turkije dan de hierboven beschreven microlipo techniek, maar wordt meestal onder plaatselijke verdoving of sedatie uitgevoerd.

Er worden kleine microincisies gemaakt in het te behandelen gebied, waar een tumescente vloeistof wordt ingespoten om de weefsels uit te zetten. Er wordt een kleine sonde in de incisies ingebracht om ultrasone energie uit te zenden, die het vetweefsel in het gebied in trilling brengt en scheurt.

Vervolgens wordt een canule gebruikt die heen en weer wordt bewogen om het vet met behulp van een zacht zuigapparaat te verwijderen. De incisies worden gesloten en verbonden, en er wordt een compressiekledingstuk gedragen om zwelling en lekkage te helpen verminderen.

De resultaten van lipo vaser zijn ook onmiddellijk, hoewel er een periode van zwelling en blauwe plekken is, en het meestal vijf tot zes weken duurt voordat de uiteindelijke resultaten zichtbaar zijn. De resultaten van lipo vaser zijn ook blijvend, als u uw ideale gewicht behoudt.

Patiënten kunnen meestal na twee tot drie weken herstel van Vaser-lipo hun normale activiteiten hervatten. De kliniek raadt aan om ongeveer een week vrij te nemen om zwellingen en blauwe plekken te laten verdwijnen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️