Lipo Six Pack in Turkije

adbominal etsgids 1
Geschreven door Laurence

Alles wat u moet weten over buiketsen in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een geslaagde buikwandcorrectie in Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over 6 Pack liposuctie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Wat is de prijs van een liposuctie van het 6-pack in Turkije?

De gemiddelde kosten van een liposuctie van het Six Pack in Istanbul, Turkije zijn €2.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.000 tot €3.000.

Six Pack liposuctie2500 €
Buik liposuctie2200 €
Liposuctie van de heupen2400 €
Liposuctie van het schaambeen1400 €

Wat is Six Pack liposuctie?

6 Pack liposuctie is een liposuctie die voornamelijk gericht is op mannen. Net als traditionele liposuctie gebruikt 6pack lipo een zuigtechniek om vetophopingen onder de huid te verwijderen.

Wat liposuctie van de buik uniek maakt, zijn de resultaten die ermee worden nagestreefd. Buikwand-liposuctie is de op één na populairste cosmetische ingreep in Turkije, met meer dan 85.000 liposuctieoperaties die in 2021 werden uitgevoerd.

In het kort:

 • Definitie: Six pack liposuctie (of “abdominaal etsen”) is een liposuctieprocedure die beweert uw taille te modelleren en te verbeteren en six-pack buikspieren te creëren.
 • Veiligheid: Deze procedure wordt beschouwd als een procedure met een laag risico, maar er is een risico op bijwerkingen, zoals onregelmatige contouren, overmatige zwelling en infectie.
 • Gemak: Buik graveren wordt over het algemeen poliklinisch uitgevoerd, maar vereist wel enige hersteltijd. Het is ook van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de procedure wordt uitgevoerd door een getrainde en erkende chirurg met gedegen ervaring in Six Pack liposuctie.
 • Kosten: Deze procedure wordt meestal niet gedekt door de verzekering en uit onderzoek blijkt dat de kosten tussen de €3.000 en €9.000 liggen. De behandeling door een ervaren chirurg in Turkije kost gemiddeld ongeveer €3.500, vergeleken met €7.000 in Europa.
 • Effectiviteit: Onderzoek naar de effectiviteit van deze procedure is beperkt. Kleine onderzoeken geven aan dat tot 98% van de mensen tevreden is met de resultaten.

In plaats van vet uit het middengedeelte van uw lichaam te verwijderen om er slanker uit te zien, verwijdert buikliposuctie vetophopingen op een geavanceerde en strategische manier. Dit type liposuctie vormt uw buikwand zodat de buikspieren er prominenter uitzien.

Voor- en na foto’s

Een beetje geschiedenis …

Voor mensen die jarenlang tevergeefs hebben geprobeerd om buikspieren (de beroemde 6-pack) te krijgen door middel van een dieet en lichaamsbeweging, kan het idee van het graveren van de buikspieren erg aantrekkelijk zijn.

Buikgraveren werd populair in de jaren 1990. Sindsdien hebben nieuwe technologieën plastisch chirurgen in staat gesteld om dit type liposuctie met meer consistente en voorspelbare resultaten uit te voeren. Maar de resultaten zijn zeer variabel en niet iedereen is tevreden met het resultaat.

De ideale kandidaat

Zoals bij elke chirurgische ingreep bestaat er ook bij liposuctie van de twee ribben een risico op complicaties. De ideale kandidaat voor abdominale gravure is een persoon in goede gezondheid die niet rookt, geen levensbedreigende gezondheidsproblemen heeft en niet zwaarlijvig is.

Buikgravure is het meest geschikt voor mensen die minder dan 30% van hun ideale lichaamsgewicht hebben, met gezonde spieren en huid. Er moet ook rekening worden gehouden met uw leeftijd en de elasticiteit van uw huid om goede resultaten te behalen.

Mensen die een liposuctie ondergaan, moeten gezond genoeg zijn om veilig narcose te kunnen ondergaan.

Vergeet bij het schatten van de kosten van een liposuctie van de buik niet om rekening te houden met de tijd die u nodig hebt om te herstellen van de ingreep. De gemiddelde hersteltijd is 1 tot 2 weken.

Als u echter een baan hebt waarbij u veel moet lopen, of als uw herstel gecompliceerder is dan gemiddeld, is het niet ongewoon dat u extra tijd nodig hebt.

Hoe werkt buikgraveren?

Abdominale gravure, niet te verwarren metbuikwandcorrectie, werkt op dezelfde manier als traditionele liposuctie, maar er is een belangrijk verschil. De vetophopingen die uw buikspieren bedekken worden voorzichtig van uw lichaam weggesneden, met behulp van kleine incisies die zich meestal rond uw navel bevinden.

Wanneer deze techniek zorgvuldig wordt uitgevoerd, kan het de natuurlijke groeven van uw lichaam verdiepen en uw buikspieren veel prominenter doen lijken.

Er kunnen ook vetophopingen worden verwijderd aan de zijkanten boven uw schuine buikspieren om uw middengedeelte smaller te maken. Zodra de zwelling is afgenomen en het gebied is genezen, zou u een zichtbaar strakkere en prominentere middensectie moeten zien.

Buik graveren

Uw buikgravure-operatie duurt gemiddeld ongeveer een uur.

 1. Terwijl u staat, zal uw arts de gebieden markeren die gemodelleerd en verbeterd zullen worden. Uw buikspieren zullen goed gedefinieerd worden, maar met viltstift. Als u beiden tevreden bent met het resultaat, kunt u gaan liggen en u voorbereiden op de operatie.
 2. Er wordt dan een schuimverband dat overeenkomt met het ontwerp van uw lichaam op uw lichaam aangebracht. U wordt onder algehele of plaatselijke verdoving gebracht, afhankelijk van uw voorkeur en de aanbeveling van uw chirurg.
 3. De huid op uw buik wordt verdoofd terwijl de arts incisies maakt, poorten genaamd, om toegang te krijgen tot de vetophopingen en deze te verwijderen. Dit gebeurt met een scalpel en een canulepomp (een instrument dat vocht of vetophopingen afvoert). De gaatjes blijven open tot het einde van de operatie om het vet, de vloeistof en het bloed uit uw lichaam af te voeren.
 4. Daarna worden uw incisies gesloten en afgedekt. Er wordt een compressiekledingstuk op het middelste deel van uw lichaam aangebracht om de buik op genezing voor te bereiden. Het schuimverband dat voor de operatie werd aangebracht, blijft onder het compressiekleed zitten.
 5. Zodra het vet is verwijderd en de verdoving is uitgewerkt, moet u de compressiekleding aanhouden totdat uw chirurg toestemming geeft om de kleding te verwijderen, wat meestal 4-6 weken duurt.

Doelgebieden voor abdominaal graveren

Buik graveren richt zich alleen op de taille en het middengedeelte. De buik en de obliques worden het meest getroffen door dit type liposuctie.

Risico’s en bijwerkingen

Buikliposuctie wordt beschouwd als plastische chirurgie met een laag risico. Maar dat betekent niet dat er geen risico is op complicaties en bijwerkingen.

De meest voorkomende bijwerkingen na liposuctie zoals het etsen van de buik zijn:

 • Beschadiging van zenuwen en bloedvaten
 • Verkleuring van de huid
 • Onregelmatige genezing en sinaasappelhuid
 • Onregelmatige zwelling
 • Ophoping van vocht
 • Blauwe plekken of hoofdpijn door de verdoving

U kunt ook pus of afscheiding uit het geopereerde gebied opmerken. Als de pus groenachtig of geelachtig is, neem dan contact op met uw chirurg.

Koorts in de dagen na een buikincisie kan ook een teken van infectie zijn. Vertel uw chirurg over deze bijwerkingen en roep onmiddellijk medische spoedhulp in als u denkt dat u een infectie heeft.

Wat u kunt verwachten na een buikincisie

In 2019 volgen slechts drie gepubliceerde rapporten de resultaten van mensen die een abdominale incisie hebben ondergaan. De steekproefgroottes voor deze studies waren klein, maar de mensen die deelnamen waren tevreden met de resultaten van de procedure.

In een onderzoek uit 2019 onder 50 mensen die de procedure ondergingen, was 98% van de deelnemers 27 maanden na de procedure tevreden met de resultaten.

Het herstel van een buikgravure neemt enige tijd in beslag. Onmiddellijk na de procedure moet u mogelijk een compressiekledingstuk dragen om ervoor te zorgen dat het werk van de plastisch chirurg goed afsluit en geneest.

Twee weken na het abdominaal graveren kunt u waarschijnlijk de meeste van uw normale activiteiten hervatten.

Eén onderzoek heeft aangetoond dat u uw activiteiten al 5 dagen na de operatie kunt hervatten, maar het advies kan variëren afhankelijk van uw ingreep.

Vermijd in elk geval te zware oefeningen totdat uw arts u het groene licht heeft gegeven. Dit geldt ook voor alles waarbij de buikspieren kunnen samentrekken, zoals buikspieroefeningen.

Na twee tot vijf maanden zult u de volledige resultaten van uw buikliftoperatie kunnen zien. Naarmate de zwelling afneemt en uw huid zich aan zijn nieuwe vorm begint te hechten, zou u uw buikspieren zichtbaarder moeten kunnen zien en een strakkere, meer getonede buik.

Buikwandcorrectie beweert permanente resultaten te geven, maar er zijn wel een paar kanttekeningen. Gewichtstoename en zwangerschap kunnen de resultaten van deze procedure tenietdoen. Bovendien betekent het natuurlijke verouderingsproces van uw lichaam dat uw buikspieren na verloop van tijd mogelijk niet meer zo gedefinieerd en zichtbaar zijn als vlak na de ingreep.

Voor- en nafoto’s

Voorbereiding op buikgravure

De voorbereiding voor het graveren van de buik is vergelijkbaar met de voorbereiding voor een traditionele liposuctie. Het eerste deel van het proces omvat een gedetailleerd consult met een gediplomeerd plastisch chirurg in Turkije. U bespreekt uw verwachtingen voor de ingreep, evenals eventuele speciale voorzorgsmaatregelen met betrekking tot uw lichaamstype en gezondheidsproblemen.

Twee weken voor de ingreep moet u geen aspirine, kruidensupplementen of andere medicijnen innemen die uw bloed dunner kunnen maken en het risico op bloedingen kunnen verhogen. Uw arts moet vóór de operatie op de hoogte worden gebracht van alle medicijnen die u gebruikt. U kunt ook het advies krijgen om te stoppen met roken als u momenteel rookt.

Voor de operatie moet u een taxi regelen om u van en naar het ziekenhuis en terug naar huis te brengen. De pijn en zwelling zijn minimaal, maar u mag nog steeds niet zelf naar huis rijden. Voor degenen die deze operatie in Turkije of Tunesië ondergaan, staat er na de operatie een taxi klaar om u naar uw hotel terug te brengen.

Six Pack VS Liposuctie

Abdominaal etsen is vergelijkbaar met traditionele liposuctie in die zin dat de voorbereiding op de operatie, de hersteltijd en de vereisten voor de procedure erg op elkaar lijken.

De resultaten van abdominaal etsen zijn veel groter en dramatischer dan die van traditionele liposuctie. Het kan ook duurder zijn en minder handig om een aanbieder te vinden die in deze specifieke procedure getraind is.

Abdominaal etsen wordt beschouwd als een geavanceerde of 3D vorm van liposuctie, wat betekent dat de resultaten zeer specifiek en gericht zijn op bepaalde delen van uw lichaam.

Traditionele liposuctie is niet zo precies. Het betekent echter wel dat als de brandwond in de buik niet goed geneest, of als uw lichaam op een verkeerde manier geneest, u waarschijnlijk een corrigerende operatie nodig hebt.

In een onderzoek naar 512 gevallen van mannen die een abdominale etsing hadden ondergaan, hadden slechts 3 mensen een corrigerende operatie nodig.

Heeft u een 6pack nodig in Turkije? Wij kennen een bekende professor-chirurg in Istanbul, met een vrij indrukwekkend succespercentage. Aarzel niet om contact met ons op te nemen door het gepersonaliseerde offerteformulier in te vullen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️