Unica Clinic

Unica Clinic Praag kliniek 1

Unica Clinic is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze in 2017 opgerichte, ISO 9001:2008 gecertificeerde kliniek is gevestigd in Praag, Tsjechië. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag prijzen aan voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Unica Clinic, Praag, Tsjechië

De UNICA IVF kliniek in Praag is een zusterkliniek van de kliniek in Brno. De Unica Clinic in Praag richt zich voornamelijk op internationale patiënten die naar de luchthaven van Praag reizen en is gespecialiseerd in vruchtbaarheid, verloskunde en urologie, gynaecologie en embryologie.

Uw behandeling in de Unica IVF-kliniek kan in-vitrofertilisatie of kunstmatige inseminatie omvatten. U kunt er ook voor kiezen om uw sperma en/of eicellen te laten insemineren. Het personeel is volledig voorbereid op uw behoeften en zal er alles aan doen om uw reis tot een succes te maken.

Er zijn drie IVF-specialisten, een specialist reproductieve endocrinologie, een uroloog en een specialist genetica. Het team is hooggekwalificeerd en zowel de gezondheidswerkers als de kliniek hanteren de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

De overgrote meerderheid van de patiënten is zeer tevreden over het niveau van professionaliteit en de emotionele steun die ze ontvangen tijdens het hele proces voor en na de operatie.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Sperma invriezen
IMSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
MACS – Immunomagnetische Celselectie
Embryoscoop
Embryo overdracht
PGD – Pre-implantatiediagnose
IVF – In-vitrofertilisatie
Embryo invriezen

Diensten

Luchthaventransfer
Vlucht boeken
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Internationale kranten
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Overdracht van medische dossiers
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadpleging
Privékamers
Vertaling
TV op de kamer


Stad: Praag – Land: Tsjechië – Opgericht in 2017
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken taal/talen: Kroatisch, Tsjechisch, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Russisch, Servisch


Beoordelingen van Unica Clinic

Ina Terna
Ina Terna
01:27 24 Jun 23
Ik hoorde over de Unica Clinic van een van de vele gynaecologen die ik onderweg ontmoette.... Het personeel is erg behulpzaam en gastvrij, vooral de coördinator Nicole Zaccaria. Nicole was erg belangrijk voor me, ze stond dicht bij me en moedigde me aan en maakte me optimistisch, ook al is mijn leeftijd een beetje gevorderd 😊 Na 2 pogingen zonder goed resultaat 😢, lijkt het erop dat de derde keer geweldig ging 🥳 ! Fingers crossed🤞 met de hoop het einde succesvol te bereiken! 💪Voor vrouwen die hetzelfde probleem hebben als ik, stel ik voor dat je hulp krijgt van de Clinica Unica en ik raad je aan om dezelfde coördinator te vragen, Nicole Zaccaria, je zult er geen spijt van krijgen! Gefeliciteerd!!!
Angela Lamacchia
Angela Lamacchia
06:19 29 Jul 23
Voor de eerste keer dat ik mezelf toevertrouwde aan Clinica Unica Prague, ontmoette ik eerst dokter Nicole Zaccaria per telefoon, waar ze me onmiddellijk met volledig vertrouwen inspireerde omdat ze me mijn hele reis tot in de kleinste details uitlegde en als ik twijfels had, kon ik haar bellen en ze was direct beschikbaar. De dag van de afspraak brak aan en toen ik daar aankwam, afgezien van het 5-sterrenhotel…. Alles is prachtig Enorme kliniek en zeer vriendelijk personeel, wetende dat je je taal kunt spreken zonder moeite te hebben om alles te begrijpen is fantastisch, ik heb Nicole Zaccaria persoonlijk ontmoet en mijn verwachtingen stelden me helemaal niet teleur, een vriendelijke en zeer hartelijke zonnige persoon, vanaf daar mijn reis is begonnen, ik zou heel eenvoudig kunnen zeggen, nu ben ik zwanger van een prachtig meisje en ik ben in de vijfde maand. Dank aan het personeel en vooral aan Dr. Nicole die een grote steun is geweest! ❤️
Esther Ross
Esther Ross
20:23 07 Feb 21
Van begin tot eind een goed en warm gevoel.Na 9 jaar via Duitsland en Spanje in Praag terecht gekomen. Een kliniek waarbij je het gevoel krijgt dat het om jou gaat en niet om het geld. Ze kijken verder dan het maar “gewoon” nog een keer te proberen. Ze zijn vakbekwaam en geven je het gevoel dat je speciaal bent. De afstand is goed te overbruggen met de auto. Ik zelf kwam vanuit Tirol maar vanuit Arnhem maar 7 uurtjes rijden. Geen gedoe met vliegtuig en in Corona tijd erg fijn. Ik kan dan ook zeker de mensen met vruchtbaarheidsproblemen deze kliniek aanraden. In Nederland gaan veel mensen naar Spanje maar uit ervaring vind ik Tsjechië een verademing, ook aangeraden door mijn gynaecoloog van de universiteit in Innsbruck. Voor eiceldonatie zit je er erg goed voor een geschikte match. Zeker als je een typisch Nederlandse vrouw bent. Ze spreken er vloeiend Engels en Duits en nog meer talen maar die spreek ik niet.Bedankt Unica en ga zo door, kwaliteit, persoonlijkheid en vakmanschap maakt het verschil!
Flavia Mazzola
Flavia Mazzola
19:08 25 Jun 23
Om mijn kansen op succes te vergroten, besloot ik voor mijn eerste ervaring met geassisteerde voortplanting te vertrouwen op de Unica Clinic, aangezien het een expertisecentrum is dat geavanceerde technieken gebruikt.Mijn verwachtingen zijn niet teleurgesteld en ik ben nu in mijn eerste zwangerschap.De structuur, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, is schoon, modern en gastvrij.Tijdens de reis volgde de coördinator Nicole Zaccaria mij, die vanaf het begin van de behandeling altijd zeer punctueel en nauwkeurig is geweest. Al het personeel in de faciliteit leek vriendelijk en zorgde ervoor dat ik me altijd op mijn gemak voelde.
C K
C K
20:11 16 Oct 23
De kliniek is van buiten schoon, maar de hele procedure was geen € 100,- waard. Kritiek punt. Midden in de wachtkamer klinken details luid. Iedereen luistert...2Je ziet de dokter precies één keer gedurende 5 minuten. De rest loopt via een interface. 3. Als het om geld ging, kwam mijn contactpersoon altijd tekort. Voorbeeld. Het ging over welk medicijn en hoeveel te kopen? Er werd veel te veel gegeven. Toen ik vroeg waarom we zoveel moeten meenemen, was het antwoord dat de boekhoudafdeling ging sluiten. U moet nu beslissen of in Duitsland kopen. Later bleek dat ik voor € 600 minder ook aan de medicijnen kon, het is niet het geld van de consulent. Absoluut onprofessioneel. 4. Recepten komen vrijdag om 14.00 uur via e-mail binnen.Wij kopen alles. 900€. Het medische plan arriveert om 16.00 uur. Er staat niets op wat we moeten kopen. Op naar de apotheker. Apotheek heeft bijna alles teruggenomen, medicijnen voor 200 euro belanden in de prullenbak. Onprofessioneel! 5. Vrijdag om 16.00 uur komt er een e-mail binnenOf we dezelfde dag nog een bloedonderzoek kunnen doen. Natuurlijk niet! Vrijdag kregen we een mail dat we maandag in Praag zouden zijn. Dit is natuurlijk super slecht te combineren met werk!? Onprofessioneel. 6. Drie dagen vóór de procedure waren 4 eieren zichtbaar. Tijdens de procedure was er nog maar 1 over. Proceduretijd precies 5 minuten! Zeer twijfelachtig. Als laatste punt. Het duurste pakket wordt niet het “exclusieve pakket” genoemd, het gaat om mensen en niet om winst. Naar mijn mening is deze kliniek een gelddrukmachine. Niks anders.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️