Bahceci Ivf Clinics

Bahceci Ivf Clinics Istanbul kliniek 1

Bahceci IVF Clinics is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze in 2010 opgerichte, ISO 9001:2008 gecertificeerde kliniek is gevestigd in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Bahceci IVF-klinieken, Istanbul, Turkije

De Bahceci Fulya IVF-kliniek werd in 2010 geopend en is de grootste in zijn soort in Turkije. De kliniek is al uitgeroepen tot “Kliniek van het Jaar” door het World Health Tourism Congress. De Bahceci IVF-kliniek is gespecialiseerd in vruchtbaarheid en in-vitrofertilisatie, waaronder gynaecologie, mannelijke onvruchtbaarheid en zwangerschap.

Ze ontvangen honderden internationale patiënten per jaar en bieden vlucht- en hotelreserveringsdiensten, luchthaven- en hotelreceptie, tolkdiensten en hulp bij lokale sightseeing tours voor mensen die van buiten Istanbul komen.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Kunstmatige inseminatie
Embryo invriezen
ERA-test – Baarmoederbiopsie
IVF – In-vitrofertilisatie
IMSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
PGD – Pre-implantatiediagnose met keuze van het geslacht van de baby
Sperma collectie
DNA-fragmentatietest van sperma

Diensten

Luchthaventransfer
Verblijf familie
Vlucht boeken
Hotel boeken
Tolkdiensten
Wasservice
Toeristische gids
Taxi reserveren
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadplegen
Apotheek
Telefoon op de kamer
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaaldiensten


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht in 2010
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken taal/talen: Bulgaars, Engels, Russisch, Turks


Beoordelingen van Bahçeci BIH IVF Centrum

Aida Nezić Ševar
Aida Nezić Ševar
18:58 22 Aug 23
Wij zijn oneindig dankbaar dat jij bestaat. Het beste team heeft geholpen onze grootste droom waar te maken en we kunnen er eindelijk van genieten. Voor ons is Bahceci als een grote familie die ons altijd enorme steun en wind in de rug heeft gegeven. Hartelijk dank aan alle artsen en de rest van het team. ❤
Violeta Krdjalic
Violeta Krdjalic
10:46 03 Oct 23
De beste kliniek en nog meer geweldig personeel.In de eerste plaats zijn het geweldige experts, en bovendien zijn ze een geweldige steun.Alleen maar lof voor het Bahceci-team.Blijf altijd zo en maak nog veel meer koppels blij.
Mirka Kovacevic
Mirka Kovacevic
12:50 19 Sep 23
Topteam, allereerst geweldige mensen en daarna topprofessionals die in hun werk aandacht hebben voor de kleinste details en daarom zo succesvol zijn. Alle aanbevelingen voor de kliniek. Het allerbeste en ga zo door!
Sanela Mostar
Sanela Mostar
08:17 02 Sep 23
Zonder enig nadenken kozen we voor de Bahçeci-kliniek. Dankzij de geweldige aanpak en vriendelijkheid van het kliniekpersoneel ging alles ongelooflijk snel. Zwangerschap is het mooiste dat ik ooit heb meegemaakt, we keken echt uit naar elke controle en we bedanken oprecht de artsen en het hele Bahçeci-team dat ons heeft geholpen onze al lang bestaande droom te verwezenlijken en ouders te worden van twee schattige meisjes 🤗 GROTE DANK aan Prof. Ümit, veel succes in ons toekomstige werk met oprechte wens dat zoveel mogelijk paren hun droom om ouders te worden waarmaken. Bedankt dat je bestaat, JIJ BENT DE BESTE ❤️
Aleksandra Nikolic
Aleksandra Nikolic
20:22 02 Oct 23
De procedure van in-vitrofertilisatie voor toekomstige ouders vertegenwoordigt in de eerste plaats een grote psychologische last. Op zulke momenten is het heel belangrijk om artsen en ander medisch personeel te hebben in wie u het volste vertrouwen kunt hebben. Dit team gaf ons precies dat: het vertrouwen dat alles goed komt als het voorbij is. We vertrouwden hen, zij vertrouwden ons de expertise, steun en vriendelijkheid toe gedurende de hele procedure, en het resultaat dat we samen bereikten, bracht ons een nieuwe dimensie van het leven. Dank aan het hele team dat we vandaag een geweldige jongen hebben, met jou was ons succes gegarandeerd.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️