Clinica Margen

Kliniek MARGen Granada kliniek 1

Clinica MARGen is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1992 en bevindt zich in Granada, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Kliniek MARGen, Granada, Spanje

De Clinica Mar&Gen is opgericht in 1992 en houdt zich uitsluitend bezig met geassisteerde voortplantingsbehandeling en onderzoek. Het is erkend en goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid, Junta de Andalucía, en is opgenomen in het nationale register van voortplantingscentra die erkend zijn door het Ministerie van Volksgezondheid en Consumentenzaken.

Hun expertise op het gebied van geassisteerde voortplanting begon in 1982 met het opzetten van verschillende onderzoeksprogramma’s in een poging om de verschillende problemen van vrouwelijke en mannelijke onvruchtbaarheid op te helderen.

Er werken 14 professionals met een grondige kennis van alles wat met geassisteerde voortplanting te maken heeft, die de nieuwste behandelingstechnieken gebruiken, waardoor MARGEN nationaal en internationaal een referentiecentrum is voor zijn hoge kwaliteit en professionaliteit, met 2 volledig uitgeruste spreekkamers en 3 kantoren.

Het beschikt ook over een ruimte met een operatiekamer, een voorkamer en een biologisch laboratorium om lange reizen en temperatuurwisselingen, die schadelijk zijn voor geslachtscellen en embryo’s, te vermijden.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Echografie van follikels
Spermogram
Vruchtbaarheidsonderzoek
Consultatie in voortplantingsgeneeskunde
Behandeling van retrograde ejaculatie
Invriezen van sperma
DNA-fragmentatietest van sperma
Hormonale testen
Geassisteerde uitkomst PMA
Cryopreservatie van testiculaire biopten
Kunstmatige inseminatie
Embryo invriezen
Embryoscoop
Sperma collectie
Invriezen van eicellen
IVF – In-vitrofertilisatie
PGD – Pre-implantatiediagnose
IMSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
Embryotransplantatie
ROPA-methode
IVF-consultatie

Diensten

Luchthaventransfer
Tolkdiensten
Raadpleging via internet


Stad: Granada – Land: Spanje – Opgericht: 1992
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Engels, Frans, Italiaans, Spaans


Beoordeling van Clinica MARGen

Taiana Fernandez Jiménez
Taiana Fernandez Jiménez
15:09 07 Mar 18
Ik hou van de behandeling, het hele proces, ik zou het niet veranderen.
Javier Guzman
Javier Guzman
12:10 09 Jun 19
Welnu, na 5 moeizame jaren van sociale zekerheid en nog twee privéklinieken, hadden we het geluk dat ze ons de Margen-kliniek aanbeveelden. Het is een andere wereld, het is net je tweede thuis, professionals op een ander niveau die erin geslaagd zijn om mijn vrouw 7 maanden oud te maken en mij de gelukkigste persoon ter wereld te maken. Bedankt voor je aanmoediging en je steun, we zullen altijd bij je in het krijt staan.
Gema Ruz Fernandez
Gema Ruz Fernandez
15:09 06 Jun 23
In de sociale zekerheid was er geen optie. En dankzij de Mar@Gen clinic is mijn kleine wonder thuis. Zeer duidelijke en professionele behandeling. Voor altijd dankbaar.
Juan Jose Julian Rodriguez
Juan Jose Julian Rodriguez
15:42 27 May 19
Ik raad het niet aan. Mijn beste vriendin ging al haar spaargeld en hoop erin steken.Eerst groeiden de obules niet, slechts drie maalden er niet omTen tweede was er slechts één van zeer slechte kwaliteitZe bleven er twee in stoppen, wetende dat dit niet het geval wasZe waren van kwaliteit, één was niet eens bevrucht, ik betaalde een fortuin zonder een tweede kans, de dokter verwaardigde zich niet om haar te behandelen om haar het antwoord te geven op de niet-zwangerschap, een triest telefoontje van de receptie, denk er eens over na veel bij het beslissen over deze kliniek, met vriendelijke groet, Maite
Mayte Puerta Hoces
Mayte Puerta Hoces
16:06 27 May 19
Hallo Goedenavond. Na enkele maanden durf ik te schrijven en te zeggen hoe verschrikkelijk de kliniek en sommige professionals daarin zijn, te beginnen met de receptioniste die alles haastig en met heel weinig empathie deed. Ik begon met de behandeling toen, tot mijn verbazing, mijn eicellen niet groeiden zoals ze zouden moeten en ze stuurden mij de maximale hoeveelheid medicatie. Mijn woorden waren: als het niet zo moet gaan, dan laat ik het liever een andere keer liggen, dan al mijn spaargeld te besteden aan een mogelijkheid die dat niet is. Ze bleven aandringen en bleven hormonen sturen om die follikels te laten groeien. Toen ze zagen dat ze niet groeiden, belden ze me op een middag, nadat ze 's ochtends in de kliniek waren geweest, met de mededeling welke behandeling ik moest volgen, en toen ze vertelde me, wat was er? Mijn andere verrassing was dat ze me vertelden dat ik die avond groeihormoon moest nemen, ze belden me 20 minuten nadat de kliniek was gesloten, en ik woon 35/40 minuten verderop, je kunt je voorstellen hoe ik rende op de snelweg, omdat de receptioniste het geluid op mij gooide. Maar toch belde hij me op een andere dag terwijl ik aan het werk was, om me te vertellen dat ik om 21.00 uur het andere hormoon moest innemen, wat super belangrijk was, en natuurlijk moest ik mijn familie bellen om te zien of er iemand kon komen. om mij dat hormoon te brengen omdat ik het op het werk niet had en ik woon ook 35/40 minuten van mijn werk met de auto (en dit allemaal de receptioniste die zo praat) geen empathie of zoiets. Ze halen 4 follikels eruit, 1 groeit niet, 2 vertonen geen tekenen van bevruchting en slechts één zegt dat hij bevrucht is. Ze stopten er 3 in mij, terwijl ze wisten dat 2 nutteloos zijn. En tot overmaat van ramp, om mij te informeren over het niet-zwangerschap... belt hij mij vanaf de receptie om het mij te vertellen, en zowel de dokter als de dokter weten niet eens van de patiënt af (in dit geval ik) terwijl we dat hebben gedaan. liet daar een weiland achter en al mijn spaargeld, want voor een enkele kans, slechts 1 terwijl het in de andere klinieken er minimaal 2 zijn, liet hij mij 5.300 euro na en zonder medicijnen en bloedonderzoeken die nog eens 3.000 euro uit elkaar lagen. Dus dat minder dan een beetje empathie, niets meer dan voor het geld dat men achterlaat. Voordat u naar deze kliniek gaat, zorg ervoor dat u dit aan anderen vraagt. Al het beste.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️