Buikwandcorrectie in Spanje

buikwandcorrectie spanje 2
Geschreven door Maria

Alles wat u moet weten over buikwandcorrectie in Spanje! Wat is de gemiddelde prijs in Madrid of Barcelona? Ons advies voor een succesvolle buikwandcorrectie in Spanje.

BesteKlinieken.com informeert u overbuikwandcorrectie in Spanje en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijzen van buikwandcorrectie in Spanje

De gemiddelde kosten van een buikwandcorrectie in Spanje zijn €3.900. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €3.500 tot €5.200. Het is belangrijk om te weten dat de expertise, opleiding en vaardigheden van de chirurg de totale kosten van uw buikwandcorrectie zullen variëren.

Geïsoleerde buikwandcorrectie3900 €
Mini-abdominoplastiek4100 €
Volledige buikwandcorrectie4300 €
Lipo buikwandcorrectie5200 €

64% van de vrouwen wil een verandering aan hun buik. Maar wat houdt het precies in? Onder welke omstandigheden moet deze chirurgische ingreep worden uitgevoerd? Waarom kiezen voor Spanje? Vind de antwoorden op uw vragen in het artikel.

Voorwoord

Veel Europeanen hebben complexen over hun lichaam. Volgens cijfers zou 39% een andere buik willen hebben. Mannen en vrouwen zijn niet gelijk als het gaat om deze bron van complexen.

Mensen zoeken een buikwandcorrectie :

 • Na een zwangerschap;
 • Na groot gewichtsverlies
 • Na overtollig vet;
 • Om littekens, striae, enz. te verwijderen.

Wat houdt buikwandcorrectie in?

Buikwandcorrectie wordt beschouwd als cosmetische en reconstructieve chirurgie. Het wordt gebruikt om het uiterlijk van de buik te verbeteren. Het staat ook bekend als dermolipectomie of buikwandcorrectie.

De operatie geeft de buik een nieuwe vorm. De chirurg verwijdert overtollig vet en huid uit dit deel van het lichaam. Het helpt ook om de spieren van de buik te versterken.

De operatie wordt voornamelijk om esthetische redenen uitgevoerd. Het kan echter ook functioneel zijn.

De doelstellingen van buikwandcorrectie zijn :

 • Het verminderen van overtollig vet in dit gebied. Dit geldt voor mannen en vrouwen boven de veertig.
 • Om overtollige huid te verminderen. Dit is welkom na een zwangerschap. Dit geldt ook voor mensen die net een vermageringsdieet hebben gevolgd.
 • Spieren aanspannen. Spieren trekken uit elkaar tijdens de zwangerschap.

De verschillende technieken die voor deze operatie gebruikt worden

Vóór de operatie voert de plastisch chirurg een klinische diagnose uit. In deze fase kan de juiste techniek worden bepaald. De arts neemt de beslissing op basis van verschillende parameters:

 • Het gewicht van het overtollige vet,
 • De conditie van uw huid,
 • De toestand van uw spieren, enz.

Zodra de diagnose is gesteld, kan de arts kiezen uit drie technieken.

Geïsoleerde liposuctie van de buik

Deze is bedoeld voor mensen met een goede spiertonus in de buik. Dit is het geval bij patiënten die nog jong zijn. De huid is nog niet aangetast door veranderingen of striae. Liposuctie is daarom voldoende om weer een perfecte buik te krijgen.

Mini-abdominoplastiek

Als de chirurg overtollige huid op de onderbuik vaststelt, kan hij of zij besluiten om een mini-abdominoplastie uit te voeren. Bij deze operatie wordt liposuctie van de buik uitgevoerd. De huid wordt dan plaatselijk verwijderd.

Volledige buikwandcorrectie

Dit is nodig wanneer er grote beschadigingen aan de buik zijn, zoals verlies van tonus, vergevorderde uitrekking van de huid, verandering van de buik, enz. De arts voert een volledige operatie uit.

De operatie verloopt in verschillende fasen:

 • Liposuctie van het maaggebied om de vetmassa te verwijderen,
 • Verwijdering van overtollig weefsel,
 • Versterking van de buikspieren,
 • Verwijderen van huidweefsel,
 • Verplaatsen van de navel, enz.

Wat is het profiel van de ideale kandidaat voor deze operatie?

Dit type operatie is voorbehouden aan mensen die aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Ouder zijn dan 18 jaar,
 • Een stabiel gewicht hebben,
 • In goede gezondheid verkeren.

Vrouwen kunnen dit type operatie ook ondergaan na een zwangerschap, of u nu via een keizersnede of vaginale bevalling bent bevallen. In dit geval is een buikoperatie een beter alternatief voor liposuctie.

Hoe werkt de operatie?

Voordat de patiënt de operatie ondergaat, moet hij of zij een postoperatief consult bijwonen. Dit is een gelegenheid voor patiënten om hun motivaties en verwachtingen te bespreken. De buik kan lelijk worden als gevolg van hormonale onbalans, gewichtsverandering of de menopauze.

De plastisch chirurg voert een medisch onderzoek uit. Hij zal een aantal parameters bestuderen, zoals het vetvolume in het gebied, morfologische gegevens, de tonus van de buikspiergordel, enz.

Vóór de operatie moet u de instructies van de arts opvolgen:

 • Stop een maand voor de operatiemet roken: roken kan het genezingsproces vertragen;
 • Stop met het innemen van orale anticonceptiemiddelen als u last heeft van stollingsproblemen;
 • Het is verboden om aspirine te nemen gedurende 10 dagen voor de operatie;
 • Een jong persoon mag niet meer dan 6 uur voor de operatie eten of drinken;
 • Desinfectie van de huid.

De operatie wordt vaak onder algehele narcose uitgevoerd. In zeldzame gevallen kan de arts een epidurale verdoving aanbieden. U wordt minstens 24 uur in het ziekenhuis opgenomen.

U moet ook gedurende twee dagen een postoperatief verband dragen. Dit wordt dan vervangen door een steungordel voor één tot twee maanden. De hechtingen verdwijnen na twee weken.

Voorzorgsmaatregelen na de operatie

De operatie veroorzaakt twee soorten littekens:

 • Het eerste is verticaal en loopt tot aan uw schaambeen. Het is het resultaat van het verwijderen van overtollige huid,
 • Het tweede is rond en ligt rond de navel.

De littekens rijpen binnen 12 maanden na de operatie. Na twee jaar verdwijnen ze definitief. Gedurende deze tijd moet u blootstelling aan de zon in dit gebied vermijden.

U kunt pijn voelen bij lichamelijke inspanning. Pijnstillers kunnen deze pijn echter verminderen. Plan om 7 tot 30 dagen vrij te nemen van uw werk voor de operatie. Op die manier zult u zich goed genoeg voelen om weer aan het werk te gaan.

Hoeveel kost een buikwandcorrectie in Spanje?

In Spanje liggen de gemiddelde kosten van een buikwandcorrectie tussen de €3.500 en €5.200. Uw uiteindelijke rekening hangt af van de kwaliteit van de zorg, de duur van de operatie, het type operatie en de honoraria van de kliniek en de anesthesist.

coordinatrice à Istanbul

Waarom Spanje kiezen voor buikwandcorrectie?

De prijs is het eerste argument dat naar voren wordt gebracht door patiënten die naar Spanje gaan. In het geval van cosmetische chirurgie onderscheidt het land zich vooral door de kwaliteit van zijn diensten. Met de ontwikkeling van het medisch toerisme passen reisbureaus hun aanbod aan dit soort klanten aan.

Dus als u op deze bestemming geopereerd wilt worden, kunt u het beste rechtstreeks via een gespecialiseerd reisbureau gaan. Zij zorgen voor uw transfer van de luchthaven naar het hotel. Het bureau biedt ook ondersteuning na de operatie.


Als u het moeilijk vindt om een keuze te maken, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️