Liposuctie van de huid in Turkije

liposuctie heup prijs 1
Geschreven door Émilie

Liposuctie van de heupen in Turkije is een procedure die gebruikt wordt om de heupen een nieuwe vorm te geven. Er kunnen prothesen of vetinjecties aan te pas komen om ze te vergroten, of liposuctie om ze te verkleinen.

BesteKlinieken.com geeft informatie over heup-liposuctie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van liposuctie van de heup in Turkije

De gemiddelde kosten van een heup-liposuctie in Turkije in Istanbul zijn €1.600. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 800 euro tot 2400 euro.

ProcedureKosten Turkije
Liposuctie van de heupen1600 €

Wat is liposuctie van de heup?

Heupliposuctie in Turkije is een procedure die de heupen een nieuwe vorm geeft. Er kunnen prothesen of vetinjecties aan te pas komen om ze te vergroten, of liposuctie om ze te verkleinen.

Veel patiënten ondergaan een heupcorrectie om hun lichaam een meer evenredige vorm te geven die meer in harmonie is met de rest van het lichaam.

Patiënten die een liposuctie van de heupen in Turkije nodig hebben, worden eerst onderzocht, waarbij rekening wordt gehouden met hun wensen. De chirurgische methode wordt bepaald op basis van de lichaamscontour, de tailleomtrek en de vorm van de heupen ten opzichte van de benen.

Afhankelijk van de huidige vorm van de heupen en het gewenste uiterlijk, kunnen vetinjecties voldoende zijn. Bij sommige patiënten zijn siliconenimplantaten nodig om de heupen breder en rechter te maken. Siliconenimplantaten bestaan uit een gel en vloeibare oplossingen, waardoor lekken bijna onmogelijk is.

Zie ook: Cosmetische chirurgie in Turkije

Heupvergrotende chirurgie

Een heupvergrotende operatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd. De operatie duurt 2 tot 3 uur. Dit hangt af van de chirurgische eisen van de patiënt.

Na 2 weken heupvergroting wordt de patiënt ingepland voor regelmatige consulten met de arts om de voortgang te controleren.

Heupverkleinende operatie

Een heupverkleinende operatie wordt uitgevoerd om de heupen te verkleinen door vet te verwijderen. Het buikgebied, de dikte van de benen en de structuur van het lichaam zijn belangrijk. Het is misschien niet mogelijk om de heup zoveel te verkleinen als u zou willen. De natuurlijke grootte van de heup moet vóór de operatie worden bepaald.

Postoperatieve zorg

  • Het operatiegebied moet twee dagen droog blijven. Dit betekent dat u baden en douches moet vermijden.
  • Een gespecialiseerd korset moet gedurende 4 tot 5 weken na de operatie gedragen worden.
  • Sporten moet enkele maanden vermeden worden.
  • Er moeten voorzorgsmaatregelen genomen worden om het gebied rond de billen te beschermen. U moet vooral voorzichtig zijn als u gaat zitten.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️