Clinica Juaneda

Kliniek Juaneda Palma kliniek 1

Clinica Juaneda is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg, cosmetische chirurgie, PMA / IVF en haarimplantaten. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1923 en bevindt zich in Palma, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Kliniek Juaneda, Palma, Spanje

Clínica Juaneda werd in 1923 opgericht. Het is volledig gemoderniseerd en onlangs uitgebreid en heeft momenteel meer dan 90 gespecialiseerde artsen voor alle medische specialismen, waaronder: Oogheelkunde, mond- en kaakchirurgie, chirurgie, orthopedische traumatologie, kindergeneeskunde, plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie, psychiatrie, borstpathologie, onderwater- en hyperbare geneeskunde, revalidatie, reumatologie, urologie, cardiologie, cardio-angiografie / stents, gynaecologie, voortplantingsgeneeskunde en antiveroudering.

Hun hoge deskundigheidsniveau garandeert u een hoge zorgstandaard, van diagnose tot behandeling. Het ziekenhuis heeft een gerenommeerd team van toegewijde gespecialiseerde artsen, die lokale en internationale patiënten verwelkomen.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Tandreiniging
Tanden bleken
Tandheelkundige check-up
Tandheelkundige consulten

Cosmetische Chirurgie
Borstvergroting
Consult plastische chirurgie
Buikwandcorrectie

MAP / IVF
IVF – In-vitrofertilisatie
Consultatie in voortplantingsgeneeskunde

Haarimplantatie
Behandeling van haaruitval
Haartransplantatie
Consultatie haaruitval

Diensten

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Gratis Wifi
Tolkdiensten
Wasserij
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadplegen
Apotheek
Privé kamers
Revalidatie
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaling
TV in kamer


Stad: Palma – Land: Spanje – Opgericht: 1923
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch, Zweeds


Beoordelingen van Clinica Juaneda

Ana Garcia Mendoza
Ana Garcia Mendoza
15:54 05 Feb 24
Uitstekende en zeer menselijke behandeling door al het personeel dat ons heeft geholpen vanaf het eerste contact met de receptie op de eerste hulp tot de laatste dag van opname, via administratie, artsen, verpleging, straal, bewakers, schoonmaakpersoneel, personeel van de bar ... Bedankt iedereen voor het zo aangenaam maken van ons verblijf ondanks onze omstandigheden.Ana Garcia.
David Marjalizo
David Marjalizo
12:02 26 Jan 24
De laatste 3 keer dat ik met een familielid naar de spoedeisende hulp moest, zijn we zeer snel en met de juiste behandeling behandeld. Vroeger gebruikte ik een ander centrum, van een andere gezondheidsgroep, en het wachten was altijd irritant geweest. Eerlijk gezegd is er geen kleur. Goed werk!
Nila Crespi
Nila Crespi
18:42 14 Sep 23
We zijn al bijna 6 jaar gebruiker van de dienst Kindergeneeskunde in de Juaneda-kliniek en de zorg die Dr. Madroñero en zijn collega's op de afdeling Spoedeisende Hulp ontvangen, is altijd uitstekend. Ook de behandeling van alle meisjes bij de receptie Kindergeneeskunde - vooral Yolanda die altijd goede woorden en een glimlach voor onze zoon heeft - is zeer efficiënt en prettig. Hartelijk dank voor uw geweldige werk en professionaliteit.
Leandra Binimelis
Leandra Binimelis
20:28 14 Sep 23
Een kliniek met zeer goede service en zeer goede aandacht. De meisjes bij de receptie zijn charmant, in het bijzonder is er Antonia Bennasar die haar uiterste best doet om voor de patiënt te zorgen, ze zorgde voor een aantal oudere heren voor mij en de waarheid is dat ik onder de indruk was van de humane behandeling die ze gaf hen. Een waar genoegen. Wat betreft netheid moet ik een 10 zeggen, het is altijd brandschoon, zoals het hoort in een ziekenhuis.
Catalina Alemany
Catalina Alemany
20:08 03 Oct 23
Buitengewone aandacht: wendbaar en efficiënt. Tijdens hetzelfde bezoek aan Radiologie behandelden ze mijn afspraakverzoek en de medische test, met vriendelijkheid en een goed humeur.Werken in een ziekenhuis zou niet gemakkelijk moeten zijn, maar het vinden van een positieve houding onder het personeel helpt enorm om van onze tijd in de kliniek als patiënten een drama-vrije ervaring te maken.Dit team verdient een loonsverhoging!
AUDIOVISOR
AUDIOVISOR
14:31 21 Sep 23
Ik had de gelegenheid om Juaneda Palma te bezoeken, ik had gehoord van de solide reputatie op het gebied van de gezondheidszorg.Toen ik de kliniek binnenkwam, kon ik de moderne infrastructuur waarderen en me concentreren op het bieden van kwaliteitszorg. De faciliteiten waren goed uitgerust en er was betaald parkeren.Hoewel mijn ervaring niet noodzakelijkerwijs positief was, moet ik zeggen dat ze hun uiterste best deden om mij persoonlijke aandacht te geven. Ik ging een oogonderzoek ondergaan en na ongeveer 20 minuten wachten realiseerden ze zich dat ze mij een specialist hadden toegewezen die niet mijn taak was.De oogarts was zeer professioneel en prettig. Ik zal zeker terugkeren
Ariane van Dongen-Middelkoop
Ariane van Dongen-Middelkoop
20:17 11 Aug 23
Fijn geholpen door de eerste hulp van Juaneda en ambulancedienst.
Olga
Olga
15:28 01 Feb 24
DE ONTVANGEN BEHANDELING IS EEN SCHANDE. Ze rechtvaardigen dat het consult te laat komt omdat de professional te laat is gekomen, wat op zichzelf een absoluut gebrek aan respect voor de cliënt betekent. Hier wordt op geen enkel moment melding van gemaakt en er worden ook geen alternatieven aangeboden, wat blijk geeft van absolute minachting voor de klant. Immens beter bediend in het referentieziekenhuis, Hospital Universitario Son Espases, een ziekenhuis met een veel groter werkvolume en zowel menselijke als professionele aandacht waardoor deze kleine kliniek in een zeer slechte positie verkeert.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️