All-on-6 prijzen in Tunesië

all on 6 tunesië 1
Geschreven door Laura

De all-on-6 tandheelkundige implantaatprocedure in Tunesië wordt gebruikt om de mond van een patiënt te herstructureren wanneer deze een aanzienlijk aantal tanden in één of beide kaken heeft verloren.

BesteKlinieken.com informeert u over all-on-6 in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Tunesische chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van All-on-6 in Tunesië

De gemiddelde kosten van een All-on-6 in Tunesië in Tunis zijn €6.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €5500 tot €6500.

ProcedureKosten Tunesië
Alles-op-6 6000 €

Wat is All-on-6?

Deze procedure wordt over het algemeen uitgevoerd om de mond van een patiënt te herstructureren wanneer deze een aanzienlijk aantal tanden in één of beide kaken heeft verloren. De procedure stelt de patiënt in staat om al zijn tanden te vervangen door zes natuurlijk uitziende tandheelkundige implantaten.

All-On-6 tandheelkundige implantaten in Tunesië vereisen over het algemeen geen bottransplantatie, wat betekent dat ze de perfecte oplossing zijn voor patiënten met weinig kaakbot of kaakvolume. Sinds het begin hebben veel patiënten baat gehad bij herstelde tanden, en de All-On-6® tandheelkundige implantaten bieden patiënten een sterkere, gezondere vervanging voor een kunstgebit.

HOE WERKEN ALL-ON-6® DENTALE IMPLANTATEN?

De All-On-6 tandheelkundige implantatie procedure in Tunesië creëert een permanente prothese door het gebruik van zes tandheelkundige implantaten. Deze dienen als ankers voor een brug of een gebitsprothese. Er worden zes implantaten in de boven- of onderkaak geplaatst om de prothetische tanden permanent te verankeren. Na een grondig onderzoek met behulp van digitale röntgenstralen en een 3D cone-beam scanner beoordeelt de tandarts de anatomische structuren van de mond. De tandarts beoordeelt dan het botverlies en neemt afdrukken om een nieuwe glimlach te creëren.

Na verloop van tijd zullen de implantaten die in de kaak worden geplaatst met het kaakbot vergroeien, waardoor de natuurlijke wortels worden hersteld en er weer een natuurlijke glimlach ontstaat.

VÓÓR DE ALL-ON-6® TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATIEPROCEDURE

Voor de All-On-6® procedure is over het algemeen geen bottransplantatie nodig. Dit kan echter wel nodig zijn, afhankelijk van de botdichtheid van de patiënt. De tandarts zal de mond beoordelen en controleren voordat de procedure begint en zal u hierover informeren.

TIJDENS DE ALL-ON-6 TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATIEPROCEDURE

De arts plaatst tandheelkundige implantaten in de kaak terwijl de patiënt onder plaatselijke verdoving of intraveneuze sedatie is. Vervolgens kan er een tijdelijke prothese op de implantaten worden bevestigd terwijl ze genezen, zodat u dezelfde dag nog een prachtige glimlach heeft.

NA DE ALL-ON-6 TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATIEPROCEDURE

Tijdens de eerste drie maanden na de ingreep zal de mond genezen. Het bot en tandvlees zullen van vorm veranderen om zich aan te passen aan de nieuwe bevestiging. Tijdens deze periode moeten patiënten voorzichtig zijn met het eten van hard of zeer kauwend voedsel. Zodra de implantaten in de kaak zijn vastgegroeid, wordt er een permanente oplossing overheen geplaatst, zoals een tandheelkundige brug of een uitneembare prothese.

VOORDELEN VAN DE ALL-ON-6 TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN

  • Snel herstel.
  • Geniet weer van maaltijden en gesprekken.
  • Parelwitte glimlach.
  • Geen uitneembaar kunstgebit meer nodig.
  • Onmiddellijke omkering van leeftijd.
  • Kan op voedsel bijten en kauwen net als natuurlijke tanden.
  • Een oplossing voor het leven. Tandheelkundige implantaten zijn vaak een permanente oplossing voor ontbrekende tanden.

WIE HEEFT ALL-ON-6® TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN NODIG?

Een behandeling met All-On-6® tandheelkundige implantaten wordt aanbevolen voor patiënten met een volledige boog van ontbrekende tanden. Het is ook geschikt voor patiënten met gedeeltelijk ontbrekende tanden die een volledig tandheelkundig implantaat willen ter vervanging van de bestaande tanden. De All-On-6® procedure biedt een stabiel, langdurig alternatief voor traditionele prothesen.

HOE LANG DUURT EEN ALL-ON-6® TANDHEELKUNDIG IMPLANTAAT EN HOEVEEL KOST HET?

De procedure wordt in één dag uitgevoerd en duurt vaak tussen de 2 en 4 uur, afhankelijk van de patiënt. Dankzij deze procedure op dezelfde dag kunnen patiënten de volgende dag weer aan het werk met een prachtige glimlach!

In Europa kosten All-On-6® tandheelkundige implantaten gemiddeld €7.000 tot €9.000 per kaak. Deze prijs omvat over het algemeen alle prechirurgische onderzoeken, waaronder een cone-beam scanner, de eerste cyclus van All-On-6® en de laatste cyclus van All-On-6®. Om uw specifieke kosten te weten te komen, moet u een bezoek brengen aan onze tandartspraktijk in San Francisco.

ROUTINEBEZOEKEN AAN DE TANDARTS NA HET PLAATSEN VAN EEN ALL-ON-6® TANDHEELKUNDIG IMPLANTAAT.

Na de ingreep moeten patiënten hun tandarts regelmatig bezoeken, vooral tijdens de eerste drie maanden en daarna twee of drie keer per jaar. Om complicaties of infecties te voorkomen, is het essentieel dat u onmiddellijk contact opneemt met uw tandarts als er iets niet in orde lijkt. Zodra uw tandheelkundige implantaten gestabiliseerd zijn, zult u door voortdurende zorg in combinatie met een goede mondhygiëne een perfecte glimlach en een uitstekende mondgezondheid krijgen.

Een juiste diagnose en nauwkeurige implantaatplanning zijn essentieel voor een succesvolle implantaatrevalidatie. Nauwkeurige afdrukken en nauwgezette aandacht voor details vormen de basis van succesvolle implantaatprothetiek. Een grondige kennis van de verschillende prothetische componenten is essentieel en wordt vaak alleen door klinische ervaring verworven.

Wanneer patiënten geen tanden meer hebben, ziet het gezicht er uitgehold uit waardoor de persoon er veel ouder uitziet dan hij of zij is; de ideale plaatsing van tanden keert het leeftijdseffect onmiddellijk om. Tandheelkundige implantaten kunnen onmiddellijk een evenwichtige, natuurlijke en stralende glimlach veranderen en herstellen. Alleen al door dit proces ziet u er minstens 15 tot 20 jaar jonger uit!

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️