Kliniek Girexx

Kliniek Girexx Barcelona 1

Clinica Girexx is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1999 en gevestigd in Barcelona, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Kliniek Girexx, Barcelona, Spanje

De Kliniek Girexx is gespecialiseerd in geassisteerde voortplanting, met meer dan 20 jaar ervaring. Wij bieden u de beste vruchtbaarheidsbehandelingen zodat u uw droom om zwanger te worden kunt vervullen. Altijd met de maximale garanties en de meest humane behandeling, stellen wij u de nieuwste generatie technieken voor geassisteerde voortplanting ter beschikking, die slechts in enkele centra over de hele wereld beschikbaar zijn.

Embryoscoop, IMSI, MACS… stellen ons in staat om uw behandeling te optimaliseren en een uitzonderlijk succespercentage te behalen. U krijgt altijd een behandeling die zeer geschikt en humaan is. U zult zich altijd begeleid voelen door uw begeleider, zowel tijdens als na de behandeling.

Wij willen dat u zich op uw gemak voelt bij ons. Want wij zijn mensen die mensen helpen. Daarom bestuderen we elk geval zorgvuldig om u een persoonlijke oplossing op maat te kunnen bieden. Verzendkosten en patiëntenbeoordelingen weerspiegelen een goede dag werk. Bovendien zijn onze verzendkosten hoger dan gemiddeld. Wij zijn gespecialiseerd in geassisteerde voortplanting, met meer dan 20 jaar ervaring.

Wij bieden de beste vruchtbaarheidsbehandelingen, zodat u uw wens om zwanger te worden kunt vervullen. Wacht niet op de winnaars, en wij zullen niet wachten. Nu is het tijd om het te proberen. Wanneer u er klaar voor bent, beginnen we met de behandeling. Bij Girexx wijzen we u een coördinator voor uw behandeling toe, zodat we eventuele twijfels kunnen wegnemen. We bieden u ook onze chauffeursdiensten aan, zodat u optimaal kunt genieten van uw mogelijkheden op het gebied van eten, stress, enz.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Antilichaamtest sperma
Kunstmatige inseminatie
Geassisteerd PMA uitbroeden
Embryo overdracht
Invriezen van eicellen
Ophalen van eicellen
Invriezen van embryo’s
Embryo overdracht
Canule voor embryotransplantatie
Embryoscoop
Vruchtbaarheidstests voor vrouwen
Vruchtbaarheidsonderzoek
Echografie van de follikel
Hormoontest
Hysterosalpingografie
IVF – In-vitrofertilisatie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
IVF consultatie
MACS – Immunomagnetische Celselectie
Ovariële stimulatie
PCT – Test na de bevruchting
PGD – Pre-implantatiediagnose
Behandeling van retrograde ejaculatie
Spermogram
DNA-fragmentatietest van sperma
Invriezen van sperma
Tubuskatheterisatie

Diensten

Luchthaventransfer
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Restaurant
TV in kamer


Stad: Barcelona – Land: Spanje – Opgericht: 1999
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Spaans, Engels, Frans


Beoordelingen van Clinique Girexx

3.9
powered by Google
Tiffany R
Tiffany R
20:27 10 Aug 23
Dankzij Girexx konden we vanaf het begin ons gezin stichten. Ondanks de afstand zeer attent en aanwezig bij elke stap. Zeer responsief op elke verzonden e-mail. Nogmaals bedankt.
Mélanie Severe
Mélanie Severe
17:10 09 Jun 23
Een team van zeer competente en menselijke professionals. Altijd attent, vol vriendelijkheid en optimisme voor onze steun ondanks de twijfels die soms opkomen. We hebben altijd op al het personeel kunnen rekenen. Ze toonden een grote beschikbaarheid.Bedankt aan het hele team om onze grootste droom waar te maken.We komen binnenkort bij je terug om onze kleine familie uit te breiden.
Juvaron Lisa
Juvaron Lisa
08:16 16 Aug 23
Zeer leuke ervaring met Girexx, responsief, zorgzaam en zeer professioneel, dankzij hun hulp kregen we een kleine tweeling.De 2 clinics Girona en Barcelona zijn geweldig.De teams spreken Frans wat een groot pluspunt is!Dank aan hen voor hun bijdrage aan onze droom 😍
laura lorenzetti
laura lorenzetti
15:37 17 Jul 23
Ik heb vorig jaar contact opgenomen met de kliniek, ze hebben me ondanks de afstand uitstekend gevolgd en geholpen. Ik heb een eiceldonatie gedaan en vandaag hebben we onze kleine bij ons! Ik wil het hele team oprecht bedanken dat ze me de kans hebben gegeven om moeder te worden, een onbeschrijfelijke emotie. Laura
Milesha Markelova
Milesha Markelova
12:09 30 Dec 23
Ik heb al een recensie geschreven, maar deze is niet zichtbaar, deze is waarschijnlijk verwijderd, ik zie veel negatieve recensies en ik ben geschokt omdat ik dacht dat ik de enige was die problemen ondervond, ik heb je gevraagd om ons te geven en te sturen onze biomaterialen nu al meer dan een jaar, elke keer schrijven ze onzin om de tijd te vertragen. We zijn niet op de juiste leeftijd om jaren te wachten, en we kunnen niet meer terug naar de kliniek omdat het erg duur is en zonder resultaat, maar ze willen dat je weer langskomt en betaalt voor weer een mislukte overdracht. De transfer was vreselijk pijnlijk; ik schreeuwde en draaide in de stoel. Het is niet leuk om het zelfs maar te herinneren. Een normale overdracht zou pijnloos moeten zijn.Ik betwijfel ook of ze iets met ons embryo hebben gedaan, aangezien ze het op geen enkele manier aan ons zullen geven. Ik wacht op de laboratoriumgegevens van de kliniek om een ​​rechtszaak te openen en ze geven het niet aan mij. Ik vraag iedereen om goed na te denken voordat hij daarheen gaat.
MISTER MYSTERE
MISTER MYSTERE
18:55 07 May 22
Pas op voor 5***** beoordelingen, het is mogelijk om Google te betalen om ze te hebben. Deze kliniek is onzin, ze hebben een embryo van heel erg slechte kwaliteit geïmplanteerd in mijn vrouw, om Dr. ROCAS te horen, het is geweldig, het is geweldig... behalve dat als mijn Franse gynaecoloog naar de foto's van het embryo kijkt, ze NOOIT hadden moeten insemineren. .. Verder is de ontvangst correct maar helaas lijken ze helemaal niet serieus
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️