Penisvergroting in Spanje

penisvergroting spanje 1
Geschreven door Émilie

Penisvergroting in Spanje, ook wel male enhancement genoemd, omvat een verscheidenheid aan methoden die ontworpen zijn om de stijfheid, omtrek of lengte van de menselijke penis te vergroten.

BesteKlinieken.com informeert u over penisvergroting in Spanje en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van penisvergroting in Spanje

De gemiddelde kosten van een penisvergroting in Spanje in Madrid zijn €3.100. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.800 tot €3.400.

ProcedurePrijs Spanje
Penisvergroting3100 €

Wat is penisvergroting?

Penisvergroting, ook wel mannelijke verbetering genoemd, omvat een verscheidenheid aan methoden die zijn ontworpen om de erectiestijfheid, omtrek of lengte van de menselijke penis te vergroten. De procedures variëren van handmatige oefeningen tot rekoefeningen en chirurgische behandelingen, met rapporten van positieve resultaten en mislukkingen over de hele wereld.

Vereisten voor een kandidaat

 • Ouder zijn dan 21 jaar
 • Besneden zijn
 • Geen ernstige gezondheidsproblemen hebben (bijv. constant gebruik van antistollingsmedicatie, slecht gecontroleerde diabetes, ernstige infectieziekten en hoge bloeddruk, enz.)
 • Als u in het verleden een penisoperatie hebt ondergaan (vetinjectie, huidtransplantaties, AlloDerm en injectie met PMMA/silicone), moet u dit bespreken met een deskundige penisvergrotingsconsulent in Spanje.

Procedure voor penisvergroting in Spanje

 • Ziekenhuisopname: Poliklinisch
 • Verdoving: Algehele anesthesie of sedatie
 • Duur van de ingreep: 45 tot 60 minuten
 • Duur van het verblijf: Terugkeer naar huis dezelfde dag, follow-up op de praktijk de volgende 2 of 3 dagen.
 • Ongemak: Verschillend; licht tot matig; te behandelen met voorgeschreven pijnstillers.
 • Verwacht: Ontsteking gedurende de eerste twee weken; blauwe plekken waarschijnlijk; erectiepijn waarschijnlijk gedurende de eerste twee weken (behandeld met medicijnen).
 • Eindresultaat: Onmiddellijke verbetering in slappe omtrek en lengte, evenals in erectomtrek; verbetering in erectielengte 3 tot 6 maanden na de operatie.
 • Duur van de resultaten: Blijvend

Chirurgie

De twee belangrijkste basisoperaties voorpenisvergroting in Spanje

 • Penisvergroting. De meest voorkomende operatie bestaat uit het doorsnijden van het ligament dat de penis met het bekken verbindt. Hierdoor wordt een extra deel van de schacht, meestal minder dan een centimeter, zichtbaar buiten het lichaam. Om te voorkomen dat het ligament weer vastgroeit, moet de man ongeveer 6 maanden lang elke dag rekoefeningen of gewichten gebruiken.
 • Penisvergroting. Voor mannen die vinden dat hun penis erg dun is, zijn er meer controversiële procedures om de penis dikker te maken met behulp van weefseltransplantaten, geïmplanteerd vet of siliconen.

Supplementen en pillen

Zalfjes, pillen en pleisters voor penisvergroting zijn vaak online verkrijgbaar. Hoewel sommige producten ongevaarlijke ingrediënten bevatten, zijn de meeste niet getest op bijwerkingen en veiligheid, en van geen enkel product is aangetoond dat het helpt.

Fysieke procedures

Er zijn verschillende fysiotherapeutische procedures gebruikt om te proberen de penis te vergroten. Tot op heden is er nog geen enkele succesvol gebleken. Normaal gesproken bestaan de methoden uit het verhogen van de bloeddruk en/of het verhogen van de bloedstroom naar de penis, rekken en strekken met behulp van kleine gewichten.

Penisvergrotingspomp op waterbasis

Een penispomp is een cilinder die op de penis is gemonteerd, met een gemotoriseerde of handmatige pomp om normaal gesproken een gedeeltelijk vacuüm rond de penis te creëren, waardoor de penis voller wordt als er bloed wordt aangezogen. Wanneer het vacuüm toeneemt, neemt ook de druk in de bloedvaten van de penis toe; het verhoogde vacuüm leidt tot vaatbeschadiging. Er moet een tourniquet-achtige ring worden gebruikt om het bloed in de penis opgesloten te houden, anders verdwijnt de erectie onmiddellijk.

Afklemmen

Afklemmen is een gevaarlijke en riskante methode. Het doel van afklemmen is om de penis te vergroten met behulp van een vernauwend apparaat, zoals een strakke penisring, schoenveter of kabelbinder, om de bloedstroom naar de buitenkant van de penis te beperken. Het apparaat wordt stevig aan de basis van het erecte orgaan bevestigd, en de man voert een ‘erectie’ uit (langdurige masturbatie). Een metalen penisring is gevaarlijk omdat het in de penis opgesloten bloed het moeilijk kan maken om de ring te verwijderen zonder dat een spoedoperatie of amputatie nodig is. Het straktrekken kan op lange termijn verwoestende schade aan de penis veroorzaken.

Jelqing

Jelqing is een fysiotherapeutische methode in Madrid die ontworpen is om een “natuurlijke vergroting van de penis” te bereiken door de bloedsomloop en de bloeddruk te verbeteren. Hierbij wordt de penis voortdurend gestreeld, waarbij druk wordt uitgeoefend van de basis van de schacht tot de top van de eikel; er zijn ook apparaten ontworpen om hetzelfde effect te bereiken. Deze activiteit kan worden omschreven als “melken”.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️