Ooglaseren in Turkije

prijs ooglaserbehandeling turkije 1
Geschreven door William

Alles wat u moet weten over ooglaseren in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle ooglaserbehandeling in Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over ooglaseren in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld om het advies van een medische professional te vervangen.

Hoeveel kost ooglaseren in Turkije?

De gemiddelde kosten van ooglaseren in Istanbul zijn 1400 euro. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 1200 tot 1600 euro.

ProcedureKosten Turkije
Ooglaseren1400 €

Wat is ooglaseren?

LASIK (laser in situ keratomileuses), algemeen bekend als ooglaseren, is een soort refractieve oogchirurgie om zichtproblemen te corrigeren. De procedure vervormt het hoornvlies zodat licht dat het oog binnenkomt goed op het netvlies wordt gericht voor een beter, helderder zicht. LASIK wordt voornamelijk gebruikt om verziendheid, bijziendheid en astigmatisme te behandelen. In sommige gevallen kan LASIK ook worden uitgevoerd bij mensen met lichte tot matige refractieafwijkingen.

In principe is een LASIK operatie pijnloos en snel. De resultaten maken een beter zicht met bril of contactlenzen mogelijk. De operatie kan worden uitgevoerd bij mensen tussen 21 en 40 jaar. Soms kunnen ook mensen boven de 40 de ingreep ondergaan.

Het is belangrijk om te weten dat LASIK niet voor iedereen geschikt is. In sommige gevallen wordt patiënten afgeraden om de procedure te ondergaan, waaronder keratoconus, aandoeningen van het immuunsysteem, grote pupillen, vergevorderd glaucoom, diabetische oogproblemen, eerdere herpes ooginfectie, auto-immuunziekten en droge ogen. Raadpleeg uw oogarts voordat u dit type operatie overweegt.

Voorafgaand aan LASIK kunt u bijziend, verziend of astigmatisme hebben en waarschijnlijk afhankelijk zijn van een bril of contactlenzen. Het dragen van een bril of contactlenzen beperkt uw activiteiten. Na LASIK kunt u helder zien en een actief leven leiden, bijvoorbeeld door aan sport te doen. De procedure zal uw levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Wat houdt de procedure in Turkije in?

Voor de ingreep zal uw oogarts u instructies geven over hoe u zich op de ingreep kunt voorbereiden. Uw hoornvlies wordt opgemeten en uw medische geschiedenis wordt beoordeeld. Als u regelmatig contactlenzen draagt, moet u daar minstens een paar weken voor de ingreep helemaal mee stoppen, omdat contactlenzen de vorm van uw hoornvlies kunnen veranderen.

Tijdens de LASIK-operatie ligt u op uw rug in een luie stoel. De procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, die uw ogen verdooft. Er wordt een instrument gebruikt om uw oogleden open te houden.

Uw chirurg gebruikt een klein chirurgisch instrument, een microkeratoom of een femtosecond laser, om een klein scharnierend flapje aan de voorkant van uw oog (hoornvlies) uit te snijden. Het scharnierende flapje wordt vervolgens teruggevouwen om toegang te krijgen tot het onderliggende hoornvlies. Uw oogarts hervormt vervolgens uw hoornvlies met behulp van een geprogrammeerde laser.

Het hoornvlies wordt opnieuw gevormd zodat het licht dat het oog binnenkomt, zich preciezer op het netvlies richt om het zicht te verbeteren. Nadat het hoornvlies opnieuw gevormd is, wordt het flapje weer teruggeplaatst. Het flapje geneest normaal zonder hechtingen.

Hoe lang moet ik in Turkije blijven voor een ooglaserbehandeling (LASIK)?

LASIK wordt vaak poliklinisch uitgevoerd, wat betekent dat u het ziekenhuis kunt verlaten zodra de effecten van de plaatselijke verdoving en sedatie zijn uitgewerkt. De procedure zelf kan tot 30 minuten duren voor beide ogen. U mag Turkije echter niet onmiddellijk na het verlaten van het ziekenhuis verlaten. De aanbevolen verblijfsduur is ongeveer 3 tot 5 dagen, zodat uw lichaam kan herstellen en u een nacontrole kunt bijwonen. Tijdens deze controle zal uw oogarts de gezondheid van uw oog en uw gezichtsscherpte beoordelen.

Wat is de hersteltijd voor ooglaserprocedures (LASIK) in Turkije?

Op de dag van de ingreep kan uw zicht wazig of onscherp zijn. Uw zicht zal echter in de loop van de twee dagen na de procedure verbeteren. Als uw werk niet fysiek zwaar is, zou u binnen 2 tot 3 weken na de ingreep weer aan het werk moeten kunnen. Uw ogen zullen tot ongeveer 6 maanden na LASIK blijven genezen en verbeteren.

Wat voor nazorg is er nodig voor ooglaseren (LASIK) in Turkije?

Zorg ervoor dat u alle instructies van uw oogarts opvolgt om het beste resultaat te krijgen en complicaties te voorkomen. Het kan zijn dat u zich tijdens uw herstelperiode moet onthouden van inspannende activiteiten om ervoor te zorgen dat uw ogen goed genezen. Bescherm uw ogen altijd tegen verwondingen, omdat ze over het algemeen gevoeliger zijn voor trauma na LASIK. Het kan zijn dat u regelmatig follow-up bezoeken moet afleggen om uw zicht te controleren, maar dit gebeurt normaal gesproken bij uw plaatselijke oogarts.

Vergeet niet dat LASIK niet voorkomt dat u andere oogziekten krijgt, dus bescherm uw ogen altijd. Eet gezond voedsel om de kwaliteit van uw zicht te behouden, draag een zonnebril om uw ogen tegen de zonnestralen te beschermen, neem pauzes wanneer u aan de computer werkt of uw mobiele telefoon gebruikt om uw ogen niet te vermoeien, neem voldoende slaap na een lange dag en ga regelmatig naar uw oogarts.

Wat is het succespercentage van ooglaseren (LASIK) in Turkije?

LASIK heeft een zeer hoog succespercentage. Studies hebben aangetoond dat 95% van de bijziendheidspatiënten 20/25 zicht kunnen bereiken na hun operatie. Meer dan 8 van de 10 mensen die een LASIK operatie hebben ondergaan, hebben geen bril of contactlenzen meer nodig bij hun dagelijkse activiteiten.

De resultaten die u behaalt zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder uw specifieke brekingsafwijking. Mensen met bijziendheid bereiken over het algemeen de beste resultaten. De resultaten zijn minder voorspelbaar voor mensen met hypermetropie, hoge bijziendheid en astigmatisme.

Sommige LASIK-patiënten hebben een tweede operatie nodig om hun zicht te verbeteren, omdat de resultaten van de operatie tot ondercorrectie hebben geleid. In zeer zeldzame gevallen kunnen de ogen van sommige mensen langzaam terugkeren naar het gezichtsniveau van voor de operatie als gevolg van bepaalde omstandigheden, zoals een ander oogprobleem, abnormale littekenvorming en hormonale onevenwichtigheden.

LASIK brengt ook bepaalde risico’s met zich mee waar u zich bewust van moet zijn, zoals droge ogen, schitteringen, dubbelzien, halo’s, ondercorrecties, overcorrecties, flapproblemen, astigmatisme, regressie, gezichtsverlies en veranderingen in het gezichtsvermogen. Zorg ervoor dat u deze risico’s met uw oogarts bespreekt.

Zijn er alternatieven voor ooglaseren (LASIK) in Turkije?

Het belangrijkste alternatief voor LASIK is de implantatie van een phakische intraoculaire lens en Epi-Lasik. Bij fakische intraoculaire lensimplantaten worden de lagen van het hoornvlies niet afgepeld of doorgesneden. In plaats daarvan wordt er een kunstlens van siliconen of plastic geïmplanteerd om uw zicht te verbeteren.

Bij Epi-Lasik wordt uw natuurlijke kristallijne lens met een laser verwijderd en vervangen door een kunstmatige intraoculaire lens. Omdat de kunstlens helder blijft en niet veroudert, blijven de resultaten langer zichtbaar dan bij andere refractieve ingrepen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

William

Mijn naam is William Royer en ik ben een medisch schrijver met ervaring in het schrijven van complexe wetenschappelijke gegevens. Ik ben gespecialiseerd in immunologie en hematologie. Ik vind veel inspiratie in mijn nauwe samenwerking met verschillende professionals in de gezondheidszorg, waaronder artsen, verpleegkundigen en patiëntenvoorlichters. Ik publiceer ook recensies.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️