Maagband in Tunesië

maagband tunisia 1
Geschreven door Maria

Gastric Banding Tunesië : Uw chirurgische ingreep voor gewichtsverlies tegen de beste prijs, de leider in bariatrische chirurgie in het buitenland. Gegarandeerde resultaten. Gratis offerte.

BesteKlinieken.nl informeert u overmaagbanding in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Sommaire
 [show]

  Prijs van een maagband in Tunesië

  De gemiddelde kosten van een maagband in Tunesië in Tunis zijn €3.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 2400 euro tot 3600 euro.

  ProcedureKosten Tunesië
  Maagband3000 €

  Wat is een maagband?

  Een maagband in Tunesië maakt het mogelijk om de maag te verkleinen door een maagband rond het bovenste deel van de maag te plaatsen, waardoor een kleine maagzak wordt gevormd.

  Aangezien er maar weinig voedingsstoffen nodig zijn om deze maagzak te vullen, wordt er snel verzadiging bereikt. Deze restrictieve techniek zorgt ervoor dat de doorgang van voedsel wordt vertraagd door een langzamere stroom die de spijsvertering niet verstoort.

  Maagbanding in Tunesië is bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder die al verschillende afslankdiëten hebben geprobeerd en al minstens 5 jaar aan zware obesitas lijden, en van wie de body mass index (BMI) groter is dan of gelijk is aan 40 kg/m2, wat 45 kg (100 pond) meer is dan hun normale gewicht.

  Maagbandprocedure

  In tegenstelling tot sleeve- en bypassoperaties, die onomkeerbare technieken zijn, is maagbanding de enige instelbare techniek waarbij de band strakker en losser kan worden gemaakt dankzij een klein siliconen buisje dat de band verbindt met een controlekastje onder de huid. Door de huid heen wordt vloeistof in het doosje geïnjecteerd om voor de nodige aanpassing te zorgen.

  Op verzoek van de patiënt kan de bariatrisch chirurg bij ineffectiviteit of complicaties de band tijdens een nieuwe operatie verwijderen.

  Verwachte resultaten van een operatie voor gewichtsverlies

  Voor een persoon met een gemiddelde lengte van 1,70 m en een BMI van 40 kg/m2 kan na 6 maanden een gewichtsverlies van 20 tot 30 kg worden verwacht, wat ongeveer overeenkomt met een verlies van 40 tot 60% van het overtollige gewicht. Terugkeer naar een normaal gewicht als de band verwijderd wordt.

  Voordat een maagband wordt aangemeten

  De preoperatieve controle die de chirurg voor de operatie aanvraagt, omvat een bloed-, neurologische en endocrinologische controle en een endoscopie van de maag.

  Maagbandoperatie

  Een maagbandoperatie wordt uitgevoerd met een laparoscopische camera.

  Soort verdovingDuur van de operatieDuur van het klinische verblijfTotale verblijfsduur
  Algehele anesthesie1h3 nachten5 nachten

  Postoperatieve zorg

  Het wordt aanbevolen om 10 dagen na de operatie niet te werken. Het uiteindelijke resultaat hangt af van gezonde eetgewoonten en regelmatige, matige lichaamsbeweging.

  Maagband Tunesië: Postoperatieve follow-up

  Herstel van een maagband in Tunesië

  De dag na uw operatie ontmoet u de chirurg. Een verpleegkundige staat voor u klaar om uw verzorging in de kliniek en in het hotel te garanderen.

  Terug naar huis

  Zodra u weer thuis bent, houden onze chirurg en medisch assistenten contact met u via e-mail, telefoon of Skype om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Indien nodig kan onze chirurg ook een follow-up bij uw huisarts regelen.

  Profiteer van een GRATIS evaluatie!

  Op verzoek en
  zonder enige verplichting van uw kant.

  Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

  Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

  Over de auteur

  Maria

  Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

  ‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️