Saluss Medical Center

Saluss Medical Center Antalya kliniek 1

SALUSS Medical Center is gespecialiseerd in haarimplantaten. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2018 en gevestigd in Antalya, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Saluss Medical Center, Antalya, Turkije

De kliniek in Antalya is officieel geopend in 2018 en heeft als doel patiënten te helpen veilige en weloverwogen beslissingen te nemen over kosteneffectieve medische opties. De kliniek is gespecialiseerd in haarherstel, plastische chirurgie en tandheelkundige behandelingen en is erg populair bij lokale patiënten en medische toeristen.


Specialiteit van de kliniek:

Plastische chirurgie
Rhinoplastie
Borstvergroting
Borstverkleining
Bilvergroting
Liposuctie
Tandheelkundige facings

Tandheelkundige zorg
Tandheelkundige implantaten
Gebitsreiniging
Kronen
Bruggen

Haarimplantaten
Haartransplantatie
Baardtransplantatie
Wenkbrauw transplantaties

Diensten

Luchthaven transfer
Gratis Wi-Fi
Internationale kranten
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveringen
Parkeerplaats
Vertaling
TV in kamer


Stad: Antalya – Land: Turkije – Opgericht in 2018
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Engels, Turks


Recensie van SALUSS Medical Group

Dennis Koch
Dennis Koch
17:16 20 Feb 24
Ik heb een geweldige tandarts gevonden! Ik had problemen met mijn tanden en de dokter heeft uitstekend werk geleverd (veneers). Ik was zeer tevreden over zowel het behandelproces als de resultaten. Mehmet stond altijd voor mij klaar en hielp mij op verschillende vlakken. Hij zorgde voor mijn accommodatie en transfer, en Mehmet hielp me bijvoorbeeld ook met privé-evenementen. Kapper, winkelen, etc. Ik voelde me de hele dag heel op mijn gemak. Bedankt voor de vriendelijke en professionele service. Ik kan het zeker aanbevelen!😊
Kamil Bravv
Kamil Bravv
15:56 11 Jul 23
5 sterren service. Ik ben erg blij met mijn haartransplantatieteam (Büşra, Rabia, Melisa) ze doen geweldig werk 🤝, ik ben erg blij met mijn patiëntencoördinator İpek.Iedereen erg vriendelijk en altijd antwoord op alle vragen, ze houden contact met je na de operatie om te controleren of alles in orde is. Ik zal die kliniek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een haartransplantatie nodig heeft. Nog een keer heel erg bedankt voor het hele team.
Mohsin B
Mohsin B
15:32 21 May 23
Ik had een professionele ervaring met SALUSS MEDICAL GROUP, waarbij Dr. Busra en haar team een ​​haartransplantatie van ongeveer 6000+ grafts ondergingen. Voor alle afspraken werd ik met zorg opgehaald en afgezet. Het consultatieproces, de operatie en de nazorg zijn uitstekend geweest. De procedure is goed verlopen en de nazorg is uitstekend. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Юлия Саварин
Юлия Саварин
09:11 16 Jun 23
De angst voor de tandarts is waarschijnlijk bij iedereen aanwezig. Dat was bij mij ook zo. Maar als je bij de kliniek van de Saluss Medical Group in Antalya aankomt, wordt je ziel kalm en vertrouw je volledig op de professionele dokter, die vriendelijk, kalm en vriendelijk is. benaderbaar uw situatie uitleggend, en u in zijn bekwame handen, doorloopt u deze complexe procedure zonder pijn of angst.Het hele team van deze groep werkt harmonieus en uitstekend!Alles is inbegrepen in het behandelingspakket: ontmoeting op de luchthaven met een vriendelijke chauffeur, rijden met lichte muziek, levering aan het hotel met een moderne kamer en goede service, uitstekend ontbijt, een wandeling naar het prachtige landschap aan zee duurt 5 minuten. , transfer naar de kliniek van het hotel, medicijnen zijn ook inbegrepen in het pakket.Ik zal je afzonderlijk over mijn arts vertellen, maar nu wil ik mijn coördinator Mehmet bedanken. Hij legde me alles uit nog voordat ik in Antalya aankwam, beantwoordde al mijn vragen, hielp me met verschillende kleine dingen, hij is een geweldige gesprekspartner en coördinator. Elke dag zorgt hij voor mijn gezondheid. Oprechte dank aan hem.Ik zal mijn vrienden alleen deze kliniek aanbevelen met een zeer professioneel team! Trouwens, er zijn hier allemaal vertalers die je zullen helpen het behandelingsproces goed te begrijpen! Nu heb ik alleen spijt dat ik hier niet eerder ben gekomen! Bedankt voor de gecoördineerd werk van de Saluss Medical Group!De angst voor de tandarts is waarschijnlijk bij ieder mens aanwezig. Bij mij ging het net zo. Maar wanneer u naar de Saluss Medical Group-kliniek in Antalya gaat, wordt uw ziel kalm en vertrouwt u volledig op de professionele arts, die vriendelijk, kalm en benaderbaar uw situatie uitlegt, en u in zijn bekwame handen doorloopt u deze complexe procedure zonder pijn of angst.Het hele team van deze groep werkt harmonieus en uitstekend! Alles is inbegrepen in het behandelingspakket: ontmoeting op de luchthaven met een vriendelijke chauffeur, rijden met lichte muziek, levering aan het hotel met een moderne kamer en goede service, uitstekend ontbijt, een wandeling naar het prachtige landschap aan zee duurt 5 minuten. , transfer naar de kliniek van het hotel, medicijnen zijn ook inbegrepen in het pakket.Ik zal je afzonderlijk over mijn dokter vertellen, maar nu wil ik mijn coördinator Mehmet bedanken. Hij legde me alles uit nog voordat ik in Antalya aankwam, beantwoordde al mijn vragen, hielp me met verschillende kleine dingen, hij is een geweldige gesprekspartner en coördinator. Elke dag zorgt hij voor mijn gezondheid. Oprechte dank aan hem.Ik zal mijn vrienden alleen deze kliniek aanbevelen met een zeer professioneel team! Overigens zijn er hier allemaal vertalers die je helpen het behandelproces goed te begrijpen! Nu heb ik alleen spijt dat ik hier niet eerder ben gekomen! Bedankt voor het gecoördineerde werk van de Saluss Medical Group!
Bogdan
Bogdan
09:36 20 Jun 23
Ik had onlangs het genoegen een opmerkelijke tandheelkundige kliniek te bezoeken waar ik de installatie van zes keramische veneers onderging. Mijn ervaring in de kliniek was ronduit uitzonderlijk, aangezien het hele proces binnen een week snel en naadloos werd afgerond. Dit omvatte consultaties, gebitsreiniging, bleken en andere essentiële procedures.Ik was vooral onder de indruk van de toewijding van de kliniek om uitstekende klantenservice te bieden. Ze organiseerden voor elk bezoek vervoer vanuit mijn hotel, wat zorgde voor een probleemloze ervaring. Bovendien werd ik vergezeld door een ijverige coördinator, Dilan, ze was ongelooflijk attent en reageerde op al mijn vragen. De hulp van Dilan bleek van onschatbare waarde bij het navigeren door het hele proces.Ik moet mijn oprechte dank betuigen aan mijn tandarts, Beyza, wiens expertise en precisie tijdens de behandeling duidelijk waren. Haar nauwgezette aanpak en toewijding aan haar vak resulteerden in een vlekkeloos resultaat, waarvoor ik oprecht dankbaar ben.Het voltallige personeel van de Saluss-kliniek toonde uitzonderlijke professionaliteit en toewijding om eersteklas service te bieden. De ambiance van de kliniek was gastvrij en comfortabel, wat mijn algehele ervaring nog verder versterkte.Ik kan de Saluss-kliniek van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige tandheelkundige zorg in een professionele en gastvrije omgeving.
utg u
utg u
21:37 01 Nov 22
Ik heb nieuwe tanden laten maken bij de medische groepsklinieken van Saluss in Istanbul. Veel van mijn vrienden in Nederland hebben een tandheelkundige behandeling gehad, nadat ze mijn tanden hadden gezien, lieten ze het opnieuw doen. De artsen wiens klinieken dichtbij zijn in Istanbul Bahçelievler 20 minuten van de stad met een metro ben je zo in de stad dus het is een aanrade en ze werken als een geweldig team, ze zijn geweldig.
Victor D
Victor D
14:10 22 Mar 24
Ik heb een afspraak gemaakt voor de PRP-procedure. Helaas belde het personeel van de kliniek niet meer terug nadat ik mijn afspraak vele malen had uitgesteld, onder vermelding van verschillende redenen. Hoewel ik dagenlang wachtte, kreeg ik mijn procedure niet gedaan.
candaş yılmaz
candaş yılmaz
07:35 07 Dec 23
Ik raad het zeker niet aan. Ik heb 1 jaar geleden een haartransplantatie gehad, het resultaat was slecht en het zag er mager uit. In eerste instantie zeiden ze dat ze zouden helpen in geval van problemen, maar ze vroegen opnieuw om een ​​vergoeding en niemand was geïnteresseerd in de periode van 1 jaar. Niemand belde om het te vragen.Ik ontmoette de dokter en zij zeiden dat de transplantatie slecht was uitgevoerd en dat ik hierdoor geen resultaat kon krijgen.Ik raad het niet aan, ik voeg een foto toe die je kunt zien.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️