Hd Dental Clinic

Hd Dental Clinic Mosonmagyarovar kliniek 1

HD Dental Clinic is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze in 2000 opgerichte, ISO 9001:2008, TEMOS gecertificeerde kliniek is gevestigd in Mosonmagyarovar, Hongarije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

HD Dental Clinic, Mosonmagyarovar, Hongarije

HD Dental Clinic Hungary, opgericht in 2000, ligt vlak bij de Oostenrijkse grens en biedt een breed scala aan tandheelkundige diensten. Hun belangrijkste specialiteit is tandheelkundige restauratie, die ze snel en tegen een prijs die past bij elk budget uitvoeren. Ze zijn uitgerust met de modernste technologie en alle tandartsen zijn opgeleid voor alle aspecten van algemene tandheelkunde. Hun kwalificaties worden volledig erkend in de Europese Unie en velen van hen werken zelfs internationaal.

De kliniek begrijpt dat het kiezen van de juiste tandarts veel geld kan besparen. Dankzij hun lage bedrijfskosten kunnen ze hun hoogwaardige diensten aanbieden tegen prijzen die twee tot drie keer lager zijn dan die van hun westerse tegenhangers, maar zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de behandelingen die ze bieden.

In tegenstelling tot andere zorgverleners zijn er bij HD dental geen wachtrijen of wachtlijsten. Wanneer u een afspraak wilt maken, of gewoon op zoek bent naar advies of informatie, staan ze klaar om u te helpen op de manier die u het beste uitkomt, per telefoon, e-mail of fax.

Naast hun uitzonderlijke tandheelkundige behandelingen, breiden hun diensten zich ook uit tot gratis luchthaventransfers en het boeken van accommodatie, zodat internationale patiënten een unieke tandstoeristische ervaring hebben!


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Wortelkanaalbehandeling
Gebitsreiniging
Tand extractie
Tandvulling
Frenectomie
Transplantatie van tandvleesweefsel
Corono-radiculaire reconstructie
Gnathologische behandeling
Tandkronen
Inlays / Inlays prothese
Tand
Bleken van tanden
Veneer
Implantaat retentiebeugel
Sinus transplantaat
Tandheelkundige implantaten
Tandheelkundig consult

Diensten

Luchthaven transfer
Vlucht boeken
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Telefoon op de kamer
Verbouwing
Vertaaldiensten
TV op de kamer


Stad: Mosonmagyarovar – Land: Hongarije – Opgericht in 2000
Accreditatie: ISO 9001:2008, TEMOS – Gesproken taal/talen: Chinees, Nederlands, Engels, Duits, Hongaars, Koreaans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans


HD Dental beoordeling

4.8
powered by Google
Amalia
Amalia
14:04 21 Mar 19
Ik kwam Dr. Kannmann tegen op aanbeveling van veel vrienden, van wie er één een normaal angstige patiënt is die enthousiast is over de dokter. Ik ben zelf vaak bij Dr. geweest. Ik ben Kannmann (ik kom al twee jaar) en ben meer dan tevreden, hij kan en weet zoveel en beschikt bovendien over topapparatuur en biedt de nieuwste technologie. De reis van Wenen naar de kliniek in Hongarije is het meer dan waard en ik wil niet naar een andere tandarts want voor mij is Dr. Kannmann de beste :)!!!!!
Manfred Pfänder
Manfred Pfänder
10:27 06 Aug 19
Ik zie Dr. Dr. af en toe sinds november 2004. Kannmann in behandeling, voor mij is hij de beste tandarts die ik ooit heb gehad. Er werd een behandel- en kostenplan opgesteld, ingediend bij de Duitse zorgverzekeraar en we vertrokken naar Hongarije. Hier wachtte mij een ultramoderne tandartspraktijk met een supervriendelijk team. Deze praktijk is gewoon geweldig en is niet bedoeld als afzetterij.Kan dr. Wij kunnen Kannmann en het team alleen maar met een gerust geweten aanbevelen.Mijn laatste bezoek in maart 2019 was zoals altijd uitstekend, nogmaals bedankt voor de geweldige behandeling. Groeten uit de Starnberger See
Elvira Wippel-Zoller
Elvira Wippel-Zoller
16:00 19 Sep 19
Ik ben een bange kat als het gaat om naar de tandarts gaan. Maar met dr. Kannmann alles was anders. Ik ben zo blij een tandarts te kennen die aan de ene kant heel professioneel en bekwaam is, maar aan de andere kant ook heel meelevend als mens. Op elke vraag krijg ik een bevredigend antwoord. Ik vind het resultaat van zijn werk mooi en kan er goed mee omgaan. Telkens wanneer ik zijn advies nodig had, hem om iets vroeg, reageerde hij snel en behulpzaam. Echt een uitzonderlijke arts, alleen jammer dat ik zo ver van zijn kantoor woon. ik kan dr. Kannmann en zijn team prijzen alleen en bevelen het ten zeerste aan.
Manfred Pfaender
Manfred Pfaender
06:18 08 Sep 21
Ik ga sinds 2004 naar Dr. Kannmann voor behandeling. Pas maandag ging ik terug naar Dr. Kannmann. Zoals altijd een echte aanrader en alles is weer prima verlopen. Ik aanvaard graag de afstand van 561 km. Een geweldig team en een allround tevreden behandeling, ik ga altijd weer naar Dr. Kannmann en zijn team.Hartelijk dank voor de geweldige behandeling door de jaren heen.
Daniel Gröber
Daniel Gröber
06:36 23 May 22
Absoluut geweldig. Wij adviseren. Ik heb mij nooit op mijn gemak gevoeld bij de tandarts. Bij HD Dental worden angstige patiënten zeer goed behandeld. Elke stap wordt duidelijk uitgelegd. Prijsprestaties zijn onverslaanbaar. Ik aanvaard de reis graag. Met dr. Kannmann, je bent in de beste handen.
yvonne Palfner
yvonne Palfner
18:18 24 Jan 22
Ik ben bij Dr. Kannmann in behandeling. Na een trauma was ik jarenlang bang voor de tandarts. Helaas is dit er nog steeds, maar voor mij is er geen betere arts dan Dr. Kanmann. Hij is erg gevoelig, zeer bekwaam en doet erg zijn best, probeert elke angst weg te nemen en zo pijnloos mogelijk te werken. Zijn hele team doet echt heel erg zijn best. Ik bedank hem en zijn team uit de grond van mijn hart en ik kan eindelijk weer zorgeloos lachen.
Nina Ecker
Nina Ecker
14:02 25 Sep 22
Dr. Kannmann is de beste en meest empathische tandarts waar ik ooit ben geweest!! Hij neemt de tijd voor je, kijkt naar de algehele situatie van het gebit en adviseert holistisch en gaat ontzettend professioneel te werk! Ik heb al een brug laten maken en ben erg blij met het resultaat. Tandartsbezoeken aan dr. Kannmann zijn een plezier voor mij en ik hoop dat hij nog lang blijft oefenen :-))
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️