Lifemed Medical Centre

Lifemed Medisch Centrum Istanbul kliniek 1

Lifemed Medical Centre is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg, cosmetische chirurgie en haarimplantaten. Deze in 2004 opgerichte, ISO 9001:2008 gecertificeerde kliniek is gevestigd in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Lifemed Special Medisch Centrum, Istanbul, Turkije

Lifemed Medical Centre is een medisch centrum dat sinds 2004 werkzaam is in de gezondheidssector met behulp van deskundige artsen en een vriendelijke servicementaliteit onder begeleiding van de huidige technologie.

Ons centrum heeft sinds haar oprichting de innovaties in de geneeskunde op de voet gevolgd met meer dan 20 poliklinieken, esthetische en dermatologische klinieken, een mondhygiëneafdeling, een fysiotherapieafdeling, geavanceerde beeldvormings- en diagnosesystemen.

De esthetische en dermatologische kliniek bedient veel patiënten die haar-, baard-, snor- en wenkbrauwtransplantaties nodig hebben. Lifemed, dat over de nodige perfectie en competentie op dit gebied beschikt met het “Certificaat van Toelating van de Bemiddelende Autoriteit voor Internationaal Gezondheidstoerisme” en het “ISO 9001 Kwaliteitsbeheersysteemcertificaat” dat is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid, blijft op volle toeren draaien in deze sector.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Tandheelkundige implantaten
Facings
Extractie van tanden
Wortelkanaalbehandeling
Tanden bleken

Cosmetische chirurgie
Botox injecties
Lipofilling van het gezicht
Mastopexie
Liposuctie met laser
Maagband Sleeve
Maagband
Maag-Botox
Maagbypass
Secundaire neuscorrectie

Haarimplantaat
Haartransplantaties
DHI haartransplantatie
FUE haartransplantatie
FUE Gouden haartransplantatie
FUT haartransplantatie
BHT haartransplantatie

Diensten

Gratis Wifi
Internationale kranten
Toeristische gids
Parkeerplaats
TV in kamer


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht in 2004
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken taal/talen: Engels, Turks


Beoordeling van Lifemed Special Medical Center

Suna Atalı Er
Suna Atalı Er
16:05 29 Jan 24
We weten dat we in veilige handen zijn dankzij de ervaring van onze arts, zijn meelevende houding ten opzichte van kinderen en de altijd vriendelijke benadering van zijn team. De opvolging en behandeling van onze zoon vindt sinds zijn geboorte plaats bij onze leraar Murat. Mijn zoon is 7 jaar oud en dankzij de veilige band die hij met zijn arts heeft opgebouwd, kan hij zonder angst zijn controles en behandelingen ondergaan.
Gökşin Sumra
Gökşin Sumra
12:29 22 Feb 24
We ontmoetten mevrouw Didem via de laserservice die we voor mezelf en mijn dochter ontvingen, en daarna kreeg ik een huidverzorgingsservice van haar en ik was zeer tevreden. Ik wil mevrouw Didem en uw instelling bedanken voor haar lachende gezicht en interesse.
Berna Yılmaz Özden
Berna Yılmaz Özden
08:54 22 Jan 24
Op de kinderafdeling van Lifemed kunnen we bij elke noodsituatie snel een afspraak maken, de resultaten opvolgen, zeer tijdig feedback geven op patiëntinformatie, en onze geliefde arts Murat Bey helpt u snel bij elke kwestie, te bereiken op elk moment, en zijn communicatie met kinderen is uitstekend. Ik raad het zeker aan. We hebben veel artsen geprobeerd, maar meneer Murat is onmisbaar. Wij danken ook plaatsvervangend Dilan. Hij biedt ons snelle oplossingen voor elk probleem.
Serkan Erberksoy
Serkan Erberksoy
09:55 22 Jan 24
Op aanbeveling van een vriend gingen we naar onze kinderarts Murat Bey. Hij benadert ouders zonder ze te benadrukken, zoals onze vriend zei. Hij past altijd de noodzakelijke behandeling toe op ons kind, stap voor stap, afhankelijk van zijn behoeften en legt de redenen uit. Meneer Murat zorgt al 3 jaar voor onze zoon. Het is een voordeel dat het ziekenhuis over een kinderspeelplaats beschikt. De benadering van mevrouw Dilan en onze afdelingsverpleegkundigen jegens zowel mijn zoon als ons is geweldig. We hebben ook vrienden die we aanbevelen. Ze begonnen ook hun kinderen naar Murat Bey te brengen. Ook al zeggen we het elke keer in de hoop elkaar niet te zien (we zeggen het in de hoop dat we niet ziek worden), we zijn blij dat we onze dokter Murat hebben als we hem nodig hebben.
Işıl Sumra
Işıl Sumra
18:09 15 Apr 24
Allereerst hartelijk dank voor alles. Life med laser is zeker een gezondheidscentrum waar u gemakkelijk uit kunt kiezen. Ik zou de service die ik van Didem Kılınç heb ontvangen zeker aanbevelen. Zijn lachende gezicht en warme houding hebben mijn angst voor laser definitief geëlimineerd.Eindeloze dank en liefde voor uw instelling en vooral Didem Kılınç.
Selda Keleş
Selda Keleş
12:46 26 Aug 23
Als gezondheidszorgwerker ging ik naar Gynaecologie Dr. Space. Van het verwelkomen van de patiënt, al het personeel is vriendelijk en zorgzaam. Vooral mijn arts, mevrouw Oz, is een geruststellend, relevant en uitstekend persoon. Hartelijk dank vanaf hier.
Pınar Kuldaşlı
Pınar Kuldaşlı
13:40 19 Aug 23
Het was de eerste van drie projecties voor mijn dochter. We zouden de zogenaamde tip ontmoeten en beslissen. Mevrouw Elif, de verkoopster op de afdeling dermatologie, gaf zulke duidelijke en geruststellende uitleg dat ik me zelfverzekerd voelde als moeder, mijn dochter, die nergens van hield, zei dit is mijn moeder 🧿🙏🏻. We hopen dat we net zo blij zullen zijn met de service die we zullen ontvangen. (Hoewel de stijl van de dame aan de balie lelijk was toen we weggingen, waren we tevreden dankzij mevrouw Elif)
Nazim Uyar
Nazim Uyar
10:19 21 Jun 23
Hoewel de WhatsApp-lijn voor afspraken een medewerker is die zijn werk niet volgt, liegt hij ook en beantwoordt hij de verzonden berichten niet. Hij zegt dat het in deze periode niet is bereikt 😀😀 Dit soort werkkracht past niet bij deze instelling waar zoveel bekwame leraren zijn. Patiënten die het slachtoffer zijn.Dankzij mijn klacht was de vrouw van Neslihan opgelucht en kon ik worden onderzocht. Mijn dank gaat uit naar Neslihan hnm en mijn bekwame leraar Cüneyt.
Şaziye Kurtuluş
Şaziye Kurtuluş
15:19 25 Apr 24
Ik wil graag lieve verpleegster Canan en haar team bedanken.Vandaag opende verpleegster Ayşenur de vasculaire toegang vanaf een prachtige plek en mijn infusen gingen heel goed. Ik wil hem in het bijzonder bedanken en hem veel succes wensen.
zerrin guvensoy
zerrin guvensoy
18:56 20 May 23
Ik krijg al jaren laserepilatiediensten bij de dermatologische kliniek. Mevrouw Didem komt mijn sessies binnen. Allereerst wil ik hem bedanken voor zijn beheersing van zijn werk, zijn aandacht, nauwgezetheid, gedetailleerd werk, zorgzame houding en goede humor. Ik hoop dat het altijd in jouw instelling blijft.Hoewel we solliciteren op plaatsen waarvan we de bedrijfsidentiteit vertrouwen, zijn de beheersing van hun werk en hun houding door de medewerkers van groot belang voor ons. Het is van groot belang om met dezelfde deskundige te werken, vooral als het gaat om de uitvoering en opvolging van het laserepilatieproces. Ik heb deze situatie ook in een andere instelling meegemaakt. We vertrouwen uw instelling en uw apparaten, maar we willen dat uw diensten duurzaam blijven zonder de kwaliteit in gevaar te brengen door het personeelsverloop te verminderen.
Sevinç Dervişağaoğlu
Sevinç Dervişağaoğlu
14:18 16 Oct 23
Mijn zoon Oğuzhan Dervişağaoğlu zei dat hij vandaag door u is gebeld. Hij doet zijn doctoraat aan het Ege University Nuclear Sciences Institute en bevindt zich in de beginfase.Hij is zeer bereid om in uw organisatie te werken en ik geloof dat als u hem persoonlijk spreekt, uw ontmoeting positief zal zijn.
Gül
Gül
14:57 15 May 24
Ik heb één ster afgetrokken omdat ze het café 's avonds sloten. Ons werk duurde tot 11 uur 's avonds. Het café in de wachtkamer was gesloten, dus ik zocht een plekje buiten om warme en koude dranken en natuurlijk een snack te kopen. Eén ding dat ik niet begrijp, is dat toen ik vroeg of we iets in het café konden kopen, ze nee zeiden, het was gesloten. Maar de andere baliemedewerker hielp toen iemand anders erom vroeg. Hij nam zijn geld en deed een verkoop. Ze vertelden ons ook niets dat we 1,5 liter water moesten meenemen, ze verkochten het water aan ons. Daarnaast is het, ondanks dat ons werk lang duurt, dankzij het uitgevoerde onderzoek een zeer schone en gemakkelijk te vinden plek. De verpleegster die de vasculaire toegang opende had een heel lief en glimlachend gezicht.
Betul KISA
Betul KISA
12:14 30 Apr 24
Ze brachten me 1,5-2 uur te laat voor mijn MRI. De patiënt vóór mij arriveerde 10 minuten vóór mijn afspraak. Ik moest wachten omdat iemand anders te laat was. Het is niet eerlijk.Ik kom uit het buitenland en heb een beperkt aantal dagen en uren in Turkije.Mijn vriend, die geïnteresseerd was in dit onderwerp, heeft me geholpen mijn resultaten vroegtijdig te behalen, stelde me een beetje gerust en voorkwam dat ik mijn andere afspraken miste.Ik bedank hem.Bovendien waren de verpleegsters die de vasculaire toegang openden ongelooflijk hartelijk en lichtvaardig.
Sena Eğerci
Sena Eğerci
10:02 30 Apr 24
Ik kreeg een brandwond op mijn lichaam als gevolg van de laser bij Lifemed, waar ik ging epileren. Ik zal een brandwondenbehandeling starten. Om nog maar te zwijgen van de medewerkers die naar de klanten snauwden. Ik zal zo snel mogelijk juridische stappen ondernemen. Een schandelijk team, ga nooit epileren.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️