Borstreconstructie in Turkije

prijs borstreconstructie Turkije 1
Geschreven door Émilie

Borstreconstructie in Turkije is een reeks chirurgische ingrepen die worden uitgevoerd om een borst te herstellen. Reconstructies worden meestal uitgevoerd na de verwijdering van één of beide borsten als onderdeel van een behandeling tegen borstkanker.

BesteKlinieken.com geeft informatie over borstreconstructies in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een borstreconstructie in Turkije?

De gemiddelde kosten van een borstreconstructie in Istanbul, Turkije zijn €2.600. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.100 tot €3.100.

ProcedureKosten Turkije
Borstreconstructie2600 €

Wat is borstreconstructie?

Het meest voor de hand liggende symbool van “vrouwelijkheid” in het lichaamsbeeld van een vrouw zijn de borsten, die staan voor sociale identiteit en persoonlijkheidsvorming. Door de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen kunnen de borsten echter gedeeltelijk of geheel verwijderd worden, afhankelijk van het stadium van de kanker.

Borstreconstructie in Turkije is een reeks chirurgische ingrepen om een borst te herstellen. Reconstructies worden meestal uitgevoerd na de verwijdering van één of beide borsten als onderdeel van de behandeling voor borstkanker.

Hoewel de behandeling voor kanker succesvol is afgerond, hebben borstmisvormingen een aanzienlijk effect op iemands psychologie.

De laatste tijd is het bewustzijn over borstkanker in de gemeenschap ook snel toegenomen, en de vraag naar borstreconstructies is snel gestegen.

Wanneer kan een borstreconstructie in Turkije worden uitgevoerd?

 • Tegenwoordig kunnen deze operaties in Istanbul, Turkije tegelijkertijd met een borstverwijderingsoperatie (mastectomie) worden uitgevoerd. Na de operatie heeft ze dus een nieuwe borst en is ze ook verlost van het psychologische leed dat een niet-mastectomie kan veroorzaken.
 • Maar het is belangrijk om te onthouden dat borstreconstructie na een mastectomie geen eenvoudige operatie is. Hier zijn het de artsen die beslissen welke procedure de juiste is voor het individu. Daarom kunnen borstkankeroperaties en chemotherapie zoals radiotherapie na de voltooiing van een bijkomende behandeling het onderwerp zijn van een borstreconstructie.

De periode voor de operatie

 • De voorbereidingsfase voor deze operatie in Turkije is vergelijkbaar met alle andere voorbereidingsfasen voor borstesthetiek.
 • Een grondig onderzoek van de borsten is noodzakelijk vóór de operatie. De arts moet vooraf in detail worden geïnformeerd over alle procedures die worden uitgevoerd.
 • Bepaalde routinematige bloedtests moeten voor de operatie worden uitgevoerd en door de anesthesist worden gecontroleerd.
 • De anesthesist kan tijdens het onderzoek om bepaalde aanvullende onderzoeken vragen en deze moeten vóór de operatie worden uitgevoerd.
 • Borstreconstructie-operaties na borstkanker variëren afhankelijk van het type kanker en de hoeveelheid weefsel die uit de borst is verwijderd.

Borstreconstructie-operatie na borstkanker

 • De eerste methode is het verwijderen van al het borstweefsel bij mastectomieën waarbij het kankergebied verwijderd is, of injecties met olie of vulmiddel om de ontstane leegte in dit gebied op te vullen. Als de borst echter nog groot genoeg is na verwijdering van het borstweefsel, kan evenwicht worden bereikt door de andere borst te minimaliseren.
 • In gevallen waarbij het borstweefsel is verwijderd maar de borsthuid en tepelpunt zijn achtergebleven, kunnen de borsten gesynchroniseerd worden met de vervangende prothese.
 • De derde en moeilijkste methode is totale mastectomie, waarbij het borstweefsel, de huid en de tepel verwijderd worden. In dit geval moet de borsthuid geëxpandeerd worden. Hiervoor wordt een methode gebruikt die een expander wordt genoemd. Het doel hierbij is om de huid in de prothese te brengen door de intacte huid op te blazen. Zodra de huid voldoende is geëxpandeerd, wordt de expander uit de prothese verwijderd en worden de borsten gelijk gemaakt.
 • Andere opblaasbare prothesen dan de expander kunnen ook worden geïmplanteerd met een prothese die aan de andere borst wordt opgeblazen, waarbij de prothese binnenin blijft.

Tepelreparatie in Turkije

Reconstructie van de tepel en het tepelhof is een laatste stap om het uiterlijk van de borst na een borstamputatie te verbeteren en u beter te laten voelen.

Tepelcorrectie is een kleine chirurgische ingreep in Turkije die onder plaatselijke of algehele verdoving kan worden uitgevoerd.

Aan het einde van de borstoperatie kan de geplande tepelesthetiek gemaakt worden van het borstweefsel of van de uitzettende borsthuid wanneer al het weefsel verwijderd is.

Omdat de tepelcorrectie echter vanuit de borsthuid wordt gedaan, zullen de tepel en het tepelhof niet in de vorige gepigmenteerde staat zijn, maar in hun huidskleur. In dit geval zorgt de operatie van de tepelpunt vlak na het einde van de operatie voor volledige gelijkheid. Borstreconstructie in Turkije kan bij bijna alle vrouwen worden uitgevoerd die hun borst aan kanker hebben verloren.

Planning van de operatie

Reconstructie kan worden overwogen na een kankerdiagnose. Na een evaluatie van de operatie en de kankerbehandeling zal de plastisch chirurg tijdens het onderzoek beslissen welke reconstructiemethode voor de persoon geschikt is. Borstreconstructie na een mastectomie zal iemands imago verbeteren en de psychologische problemen die door de mastectomie veroorzaakt zijn, helpen elimineren. Het borstreconstructieproces kan worden uitgevoerd terwijl de borst wordt genomen en, als het niet geschikt wordt geacht, wordt het gepland voor een bepaalde periode na de operatie.

Postoperatieve follow-up voor borstreconstructie

 • De pijnlijke postoperatieve periode varieert afhankelijk van de operatietechniek.
 • Alleen operaties met vet of fillers kunnen in zeer korte tijd onder plaatselijke en algehele verdoving worden uitgevoerd. Dit proces vereist geen verblijf in het ziekenhuis en de patiënt kan dezelfde dag nog naar huis.
 • De patiënt moet echter mogelijk 1 tot 2 dagen in het ziekenhuis blijven, afhankelijk van de toestand van de prothese. Er worden drainages aangebracht om ophoping van bloed in de operatie te voorkomen. Deze worden na 1 tot 2 dagen verwijderd onder toezicht van de Turkse chirurg.
 • De reconstructie resulteert niet in een normaal gevoel in de borsten; na verloop van tijd kan er echter wat gevoel verschijnen.
 • De meeste sporen kunnen na verloop van tijd vervagen. Deze periode kan echter 1 tot 2 jaar duren.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️