Dijbeen-liposuctie in Turkije

prijs dijlift Turkije 1
Geschreven door Laurence

Liposuctie van de dijen of “cruroplastie” in Istanbul, Turkije is de meest effectieve manier om vet te verwijderen voor mensen die hardnekkig vet op het lichaam hebben, met name de dijen.

BesteKlinieken.com informeert u over Dijbeen Liposuctie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost liposuctie van de dij in Turkije?

De gemiddelde prijs van liposuctie van de dij in Turkije in Istanbul is €1.800, met een minimumprijs van €1.500 en een maximumprijs van €2.100. Dit is afhankelijk van de duur van de ingreep.

ProcedureKosten Turkije
Dijbeen liposuctie1800 €

Wat is liposuctie van de d ij?

Dijbeen-liposuctie of “cruroplastie” in Istanbul, Turkije is de meest effectieve manier om vet te verwijderen voor mensen die hardnekkig vet op het lichaam hebben, met name op de dijen.

Gewichtsverlies hangt af van verschillende factoren, van hormonen tot erfelijkheid. Mensen met een snelle stofwisseling kunnen heel gemakkelijk gewicht verliezen. Er zijn echter ook mensen die moeite hebben met afvallen, zelfs als ze veel bewegen of een streng dieet volgen.

Bovendien kan zelfs een slank persoon problemen hebben met plaatselijk opgehoopt vet, bijvoorbeeld op de dijen. In deze gevallen komt plastische chirurgie in Turkije om de hoek kijken, met een vetverwijderingsoperatie, namelijk de dijbeenlift.

Veel mensen kiezen voor een liposuctie in het buitenland, omdat het een snellere en goedkopere manier is om overtollig vet van de dijen te verwijderen. Omdat het land naast fascinerende resultaten ook goedkope liposuctie prijzen biedt, wordt liposuctie in Turkije steeds populairder.

Wat is liposuctie chirurgie?

Liposuctie in Turkije is een vetverwijderingsoperatie die gebruikt kan worden voor specifieke en verschillende gebieden van uw lichaam, waaronder de dijen. Het is mogelijk om een volledige of gedeeltelijke liposuctie van het lichaam te ondergaan voor gebieden zoals: de rug, armen, borst, buik, heupen, benen, billen, knieën of enkels.

Liposuctie in Istanbul kan ook gecombineerd worden met andere operaties om betere resultaten te bereiken. Zoals uit de statistieken blijkt, zijn liposuctie en buikwandcorrectie de populairste combinaties onder mensen die een platte buik willen. Dus, om de droom waar te maken, hoe werkt liposuctie?

In Turkije wordt bij liposuctie vet uit een lichaamsdeel gezogen met behulp van een speciale canule die op een vacuümmachine is aangesloten. De vetafzuigoperatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt tussen de één en twee uur, afhankelijk van de gebruikte liposuctie techniek.

Zie ook: Buikwandcorrectie liposuctie in Turkije

Dijbeen liposuctie technieken in Turkije

Liposuctie in Turkije maakt gebruik van de nieuwste technologieën en biedt een breed scala aan opties. Hoewel ze allemaal tot doel hebben om vet te verwijderen, werkt elke techniek anders dan de andere. Er zijn drie belangrijke liposuctie technieken in Turkije:

 • Traditionele liposuctie: Bij deze techniek wordt vet van de dijen verwijderd door afzuiging met behulp van fijne canules die onder de huid worden ingebracht via kleine incisies van 2 tot 3 millimeter. Traditionele liposuctie in Turkije heeft vooral de voorkeur wanneer de kandidaat een grote hoeveelheid vet heeft of op zoek is naar een goedkope liposuctie.
 • Laserliposuctie: Dit is een snelle en minder traumatische liposuctie techniek die de verwijdering van vet vergemakkelijkt door selectief in te werken op het vetweefsel en het vloeibaar te maken met behulp van ultrasone geluidsgolven. Op deze manier kunnen natuurlijkere liposuctie resultaten worden verkregen die met andere chirurgische procedures moeilijk in zo’n korte tijd te bereiken zijn.
 • High-definition laserliposuctie (Hi-def): Dit is een liposculptuursysteem dat gebruik maakt van ultrasone geluidsgolven in combinatie met resonantie. Dit stelt de chirurg in staat om vet te verwijderen en tegelijkertijd bepaalde delen van de dijen te modelleren, waarbij de anatomie van de patiënt zelf wordt gebruikt door zijn spieren bloot te leggen. Omdat het bijzonder effectief is in het verwijderen en definiëren van buikvet, wordt high-definition liposuctie in Turkije vooral door mannen geprefereerd als een zesbandsoperatie.

Postoperatieve follow-up voor cruroplastie

Hoewel elke plastische chirurgische ingreep in Turkije risico’s en complicaties met zich meebrengt, is liposuctie in Turkije een veilige ingreep zolang de patiënt aan de noodzakelijke voorwaarden voldoet en de ingreep wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde plastisch chirurg in een goed uitgeruste operatiekamer.

Omdat liposuctie in Turkije een minimaal invasieve ingreep is waarvoor geen grote incisies nodig zijn, is het herstel van liposuctie zacht en snel, maar ook geleidelijk. Patiënten moeten één tot twee weken rusten, afhankelijk van de omvang van het geopereerde lichaam.

De hechtingen zijn meestal oplosbaar, wat een groot voordeel is voor mensen die weinig tijd hebben om een liposuctie in het buitenland te ondergaan. Patiënten die een vetverwijderingsoperatie ondergaan, kunnen ook last hebben van blauwe plekken en zwellingen na de liposuctie, die in de daaropvolgende maanden geleidelijk zullen verdwijnen.

Wie moet liposuctie van de dijen ondergaan?

Het is essentieel om te benadrukken dat liposuctie geen operatie is om af te vallen, maar eerder een operatie om de dijen te hervormen. Liposuctie is geen behandeling voor obesitas, cellulitis of een gewichtsverliesoperatie en kan niet vervangen worden door lichaamsbeweging en goede eetgewoonten.

Liposuctie is een plastische chirurgische procedure waarbij vet uit bepaalde delen van het lichaam wordt verwijderd met behulp van een speciaal vacuüm. Het is een van de populairste plastische chirurgische ingrepen voor zowel mannen als vrouwen die worstelen met hardnekkige vetophopingen.

Deze aandoening kan gezondheidsproblemen veroorzaken, maar het kan mensen ook ongelukkig maken met hun lichaamsbeeld en hun vrijheid beperken om zich te kleden zoals ze willen. Deze operatie verwijdert dikke vetcellen van de dijen die zich verzetten tegen een dieet en lichaamsbeweging.

Liposuctie kan in veel gebieden worden toegepast, waaronder de buik, taille, dijen, heupen, billen, armen, nek, binnenkant knie, borst, kin, kuiten en enkels. De hoeveelheid vetweefsel die verwijderd kan worden, hangt voornamelijk af van de gezondheidstoestand van de patiënt en het gebied waar het vet zich bevindt.

Een liposuctieoperatie duurt ongeveer één tot vier uur, afhankelijk van de omvang van de operatie, en wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Voor de operatie wordt een smalle buis ingebracht via een kleine incisie dicht bij het doelgebied. Dit buisje wordt vervolgens aangesloten op een krachtig vacuüm dat door het overtollige vet heen en weer wordt getrokken om het te verwijderen terwijl de bloedvaten en zenuwen intact blijven.

Er kan wat pijn, zwelling en blauwe plekken zijn na de ingreep en uw arts kan u aanraden om een compressiekledingstuk te dragen om de weefsels bij elkaar te houden en u twee tot vier weken lang te ondersteunen.

U kunt na een paar dagen weer aan het werk en na een week of twee kunt u uw normale activiteiten hervatten. De uiteindelijke resultaten zijn na drie maanden zichtbaar.

Liposuctie kan alleen worden uitgevoerd of in combinatie met andere plastische chirurgische ingrepen, zoals een facelift, borstverkleining of buikwandcorrectie. Klik hier voor meer informatie over buikwandcorrectie liposuctie in Turkije.

Dij liposuctie resultaten

Indien uitgevoerd door een getalenteerde plastisch chirurg onder de juiste omstandigheden, is het heel goed mogelijk om bevredigende liposuctie resultaten te behalen in Turkije. Natuurlijk kunnen de resultaten van liposuctie variëren afhankelijk van de gebruikte techniek.

Met andere woorden, het zou gemakkelijker zijn om voor de Hi-Def techniek te kiezen als de kandidaat met liposuctie sixpacks wil, terwijl traditionele liposuctie de meest effectieve optie zou zijn voor mensen die een grote hoeveelheid vet verwijderd willen hebben in plaats van gedefinieerd.

Daarnaast verschillen Vaser-liposuctie en traditionele liposuctie ook wat betreft hersteltijd, waarbij de eerste snellere resultaten oplevert dan de tweede.

Desondanks wordt verwacht dat patiënten na een liposuctieoperatie in Turkije enige zwelling en blauwe plekken zullen ervaren, dus het duurt een paar maanden voordat ze de volledige resultaten van de liposuctie kunnen zien.

Tijdens de herstelperiode is het essentieel om de instructies van uw chirurg zorgvuldig op te volgen. De meeste patiënten kunnen binnen een paar dagen weer aan het werk en na ongeveer drie weken kunnen ze hun gebruikelijke activiteiten hervatten.

Tijdens de herstelperiode draagt de patiënt een speciaal soort compressiekleding. Het kan een paar maanden duren voordat de postoperatieve zwelling volledig is afgenomen en naarmate dat gebeurt, zal zich een nieuw figuur en een verbeterd zelfbeeld ontwikkelen.

Bovendien kunnen er tijdelijke drains over de incisies onder de huid worden geplaatst om overtollig bloed of vocht af te voeren. Klik hier voor meer informatie over de pre- en postoperatieve instructies voor liposuctie in Istanbul.

De resultaten van liposuctie zullen langdurig zijn, op voorwaarde dat u een stabiel gewicht en een goede algemene lichamelijke conditie behoudt.

De verbetering van uw figuur zal nog beter zichtbaar zijn zodra de bloeduitstortingen verdwenen zijn.

 • Naarmate u ouder wordt, is het normaal dat u wat stevigheid verliest, maar de meeste verbeteringen zouden relatief blijvend moeten zijn.
 • Verbeterde dijproporties.
 • Draag grotere kleding.
 • Een gezondere levensstijl aanmoedigen om de huidige lichaamsvorm te behouden.
 • Zich aantrekkelijker voelen.

Voordelen van liposuctie in Turkije

BesteKlinieken.com biedt internationale patiënten fascinerende operationele resultaten tegen goedkope liposuctie prijzen. De aangeboden pakketten omvatten niet alleen de behandeling, maar ook alles wat patiënten nodig kunnen hebben tijdens hun medische reis, zoals accommodatie, vervoer en het ontvangen van een internationale patiënt.

Liposuctie met hulp van BesteKlinieken.com biedt u de beste prijsgarantie:

 • Beste kwaliteit liposuctie van het dijbeen
 • 4 overnachtingen in een 4-sterrenhotel
 • 1 nacht in het ziekenhuis
 • Transfers van de luchthaven naar het hotel in een privéauto
 • Persoonlijke internationale gastheer
 • Regelmatige controles en follow-up
 • Medische ondersteuningskleding, enz.

Door te kiezen voor liposuctie in Istanbul, optimaliseert u uw kansen op succes.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️