IVF met keuze van geslacht van baby in Dubai

fiv kies sex baby dubai 1
Geschreven door Maria

Voor sommige koppels is het geslacht van hun baby belangrijk. Dankzij dezelfde technologie die gebruikt wordt voor pre-implantatie genetische screening (PGD), kunnen we hier in Dubai het geslacht van een embryo bepalen nog voordat het in de baarmoeder geïmplanteerd wordt. U kunt er dus zeker van zijn dat als u een kind krijgt, het het geslacht van uw keuze zal zijn.

BesteKlinieken.com geeft informatie over geslachtsselectieve IVF in Dubai en helpt u bij het boeken van een operatie bij een gerenommeerde kliniek. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost genderselectieve IVF in Dubai?

De prijs van IVF met geslachtsselectie in Dubai begint bij €4.500. Afhankelijk van uw behoeften kan het all-inclusive pakket variëren van €4.500 tot €9.500.

ProcedurePrijs Dubai
IVF met keuze van het geslacht van de baby6500 €

Wat is gezinsbalans?

Op het gebied van medisch geassisteerde voortplanting is family balancing de term die in Dubai gebruikt wordt voor IVF met geslachtskeuze. Het is een proces dat gericht is op een evenwichtigere vertegenwoordiging van de twee geslachten in een gezin.

Als een koppel bijvoorbeeld een dochter heeft en graag een zoon wil, of omgekeerd, kanfamily balancing helpen om het gewenstegeslacht te selecteren tijdens een IVF-procedure.

Door gebruik te maken van de technologie die bekend staat als Preimplantatie Genetische Diagnose (PGD), waarbij de chromosomale opmaak van een embryo getest wordt, worden alleen embryo’s van het gewenste geslacht teruggeplaatst in de baarmoeder van de patiënt, wat een hoge nauwkeurigheid garandeert.

Hoe werkt het?

Gezinsbalans dankzij IVF-NGS

Dankzij de geavanceerde voortplantingstechnologieën van vandaag is het mogelijk om het geslacht van uw embryo’s vóór de zwangerschap te bepalen dankzij IVF en New Generation Sequencing (NGS), ook wel Preimplantation Genetic Testing (PGT) genoemd. Het wordt ook gecombineerd met de MicroSort-methode voor het sorteren van spermatozoa.

In Dubai is de gecombineerde methode van NGS en IVF de meest nauwkeurige methode die momenteel beschikbaar is, met een nauwkeurigheid van bijna 100%, waardoor gezinsbalancering veilig en efficiënt is voor het koppel.

Lees ook: IVF met keuze van het geslacht van de baby in Turkije

Wat is volledig chromosoomonderzoek?

Volledige chromosoomscreening (CCS) met behulp van Next Generation Sequencing (NGS), ook wel Embryo Screening genoemd, is een test die wordt uitgevoerd op een paar cellen die van het embryo zijn verkregen en biedt de volgende voordelen:

  • Screening van alle 24 chromosomen op chromosomale afwijkingen zoals het syndroom van Down en het Edward-syndroom.
  • Het geslacht van embryo’s vaststellen
  • Embryo’s zonder chromosoomafwijkingen hebben een kleiner risico op een miskraam.

Het proces

Het voltooien van de CCS met een IVF-ICSI-cyclus verandert niets aan de duur van de behandeling. Na de eicelpickup wordt, als de eicellen succesvol bevrucht zijn, van elk embryo een biopsie genomen en getest met SCC. De gezonde embryo’s van het gewenste geslacht worden dan in de baarmoeder geplaatst.

De volgende fasen vinden plaats gedurende 15 tot 20 dagen.

Fase 1

Ovariële stimulatie (dag 1 tot dag 12)

Op de eerste dag van de menstruatiecyclus wordt medicatie voorgeschreven om de groei van verschillende follikels in de eierstokken te stimuleren. Tijdens deze periode wordt de follikelgroei met behulp van echografie gevolgd terwijl ze in eicellen verandert. De medicatieprotocollen worden indien nodig aangepast.

36 tot 40 uur voor de geplande eicelpickup wordt een “trigger”-injectie met hCG gegeven om de rijping van de eicellen binnen een bepaalde tijd te stimuleren.

Fase 2

Eicelpickup (OPU)

De eicellen worden met behulp van een fijne echogeleide naald in een korte procedure onder sedatie teruggehaald. Het aantal gewonnen eicellen hangt af van de reactie van het lichaam op het medicijn.

Stap 3

Sperma verzamelen en ICSI

Op de dag van de eicelpickup wordt een spermamonster genomen om de gepickte eicellen te bevruchten. Om de kans op bevruchting te vergroten, wordt één zaadcel in elke eicel geïnjecteerd met behulp van een precisienaald in een methode die ICSI wordt genoemd.

Stap 4

Volledige chromosoomscreening (CCS) met behulp van Next Generation Sequencing (NGS)

Er wordt een volledige chromosoomscreening (CCS) uitgevoerd om de familie in balans te brengen of om te screenen op chromosoomafwijkingen. 3 tot 5 dagen na de eicelpluk wordt van elk embryo een biopsie genomen en in het geneticalaboratorium getest. De gezondheid en het geslacht van de embryo’s worden vastgesteld en met u besproken vóór de embryotransfer.

Stap 5

Embryotransplantatie

De embryotransfer is een kleine ingreep waarvoor geen sedatie nodig is en die meestal onder echogeleiding wordt uitgevoerd. Na de procedure worden de hormoonspiegels gecontroleerd met een bloedtest om de zwangerschap na 10-12 dagen te bevestigen.

Conclusie

Wij kunnen u helpen om uw procedure tot een succes te maken, en dat tegen lagere kosten.

Als u geïnteresseerd bent in IVF met geslachtsselectie in Dubai of een andere geassisteerde voortplantingsbehandeling, kunt u contact opnemen met de coördinator. Onze diensten zijn ook beschikbaar voor internationale patiënten.

1

Coordinatrice

Laat uw contactgegevens achter via het formulier. Onze coördinator zal via Whatsapp of e-mail contact met u opnemen voor een gratis pre-diagnose.

2

Médecin

Als de arts aan uw doelstellingen kan voldoen, sturen wij u gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte.

En als u akkoord gaat, organiseren wij voor u: Taxi, Hotel, Behandeling, Medicijnen en een leuke rondleiding door Dubai.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️