Kosten van een geslachtsverandering in Spanje

prijs geslachtsverandering spanje 1
Geschreven door Laurence

Dit is de chirurgische procedure die in Spanje wordt uitgevoerd om het fysieke uiterlijk en de functie van bestaande geslachtskenmerken van het ene geslacht in het andere te veranderen.

BesteKlinieken.com biedt informatie over geslachtsverandering in Spanje en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een geslachtsverandering in Spanje

De gemiddelde kosten van een geslachtsverandering in Spanje in Madrid zijn €15.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €12.000 tot €18.000.

ProcedurePrijs Spanje
Geslachtsverandering15 000 €

Wat is een geslachtsverandering?

Een geslachtsveranderende operatie in Spanje is een chirurgische ingreep die ontworpen is om het fysieke uiterlijk en de functie van de bestaande geslachtskenmerken van een persoon te veranderen van het ene geslacht naar het andere. Dit type operatie staat ook bekend als seksuele reconstructiechirurgie. Mensen die een geslachtsveranderende operatie ondergaan, worden over het algemeen transseksuelen genoemd.

Redenen voor geslachtsveranderende chirurgie in Spanje

  • Geboorteafwijkingen: Pasgeborenen met intersekse misvormingen moeten vanaf het begin van hun leven aan het ene of het andere geslacht toegewezen worden. Deze misvormingen vertegenwoordigen vrouwelijke genitaliën en de transformatie in mannelijke genitaliën die veroorzaakt wordt door de stimulatie van mannelijke hormonen. Pasgeborenen met ambigue organen worden bijna altijd aan het vrouwelijke geslacht toegewezen, tenzij de penis minstens een centimeter lang is.
  • Verkiezing: Soms geloven mannen en vrouwen dat ze lichamelijk van een ander geslacht zijn dan dat ze geestelijk en emotioneel zijn. Deze overtuiging gaat zo diep dat ze bereid zijn een operatie te ondergaan om te lijken op het geslacht waarmee ze zich identificeren.

Geslachtsveranderende chirurgie van man naar vrouw

  • Hierbij worden de mannelijke genitaliën hervormd om ze het uiterlijk en de functie van vrouwelijke genitaliën te geven. Patiënten in Madrid moeten eerst hormoonvervangingstherapie ondergaan en onthaard worden. Ontharing is afhankelijk van de leeftijd waarop de hormoonsubstitutietherapie begint. Patiënten kunnen ook andere chirurgische ingrepen ondergaan, zoals vervrouwelijking van het gezicht en borstvergroting.
  • De operatie bestaat uit het verwijderen van de testikels en vervolgens het omkeren van de huid van de penis en de voorhuid om een volledig gevoelige vagina te vormen. Deze ingreep staat bekend als vaginoplastiek en wordt uitgevoerd om de bloed- en zenuwtoevoer te behouden. Uit een deel van de eikel kan een clitoris worden gevormd. In zeldzame gevallen waarbij er te weinig huid is, kan er een vaginale bekleding worden gecreëerd met huidtransplantaten van de dijen, heupen of een deel van de dikke darm. Na de operatie hervormt het vrouwelijke hormoon oestrogeen de contouren van het lichaam en stimuleert het de groei van bevredigende schaamlippen.

Geslachtsverandering van vrouw naar man

  • Hierbij worden de vrouwelijke genitaliën hervormd om ze het uiterlijk en de functie van mannelijke genitaliën te geven.
  • Chirurgische ingrepen die ook bij patiënten in Spanje kunnen worden uitgevoerd, zijn bilaterale mastectomie (verwijdering van de borsten), hysterectomie (verwijdering van de inwendige geslachtsorganen) en borstomvorming (verkrijgen van een meer typische mannelijke borstvorm).
  • Voor de operatie ondergaat de patiënt over het algemeen een hormoonbehandeling op basis van testosteron, een mannelijk hormoon.

Seksuele bevrediging

Het vermogen om orgasmes te krijgen staat in direct verband met seksuele bevrediging. Na een geslachtsveranderende operatie zult u seksuele opwinding ervaren tijdens seksuele activiteit, inclusief masturbatie.

Risico’s

De risico’s van elke chirurgische ingreep zijn aanwezig bij een geslachtsveranderende operatie in Spanje. Deze omvatten postoperatieve pijn, infectie en ontevredenheid over de verwachte resultaten. Vernauwing van de nieuwe vagina is de meest voorkomende complicatie van een geslachtsveranderende operatie. Dit kan gecorrigeerd worden door dilatatie of door een deel van de dikke darm te gebruiken om een vagina te vormen. Penisdisfunctie is een veel voorkomende complicatie van een geslachtsveranderende operatie van vrouw naar man. De patiënt kan gedurende vele jaren na de geslachtsveranderende operatie psychiatrische zorg nodig hebben.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️