Hollywood Smile in Tunesië

hollywood smile award tunesië 1 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over Hollywood Smile in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Onze tips voor een geslaagde Hollywood Smile in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over Hollywood Smile in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld als vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een Hollywood Smile in Tunesië

In Tunesië bedragen de gemiddelde kosten van een Hollywood Smile €3.400. De procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en duurt 6 dagen. De verblijfsduur is 7 dagen. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de medicatie. Het eindresultaat is onmiddellijk zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Hollywood Glimlach3400 €

Wat is de Hollywood Smile?

De Hollywood-glimlach in Tunesië is een cosmetische tandheelkundige term die vele cosmetische tandheelkundige procedures definieert die erop gericht zijn om de beste vorm, kleur en grootte van uw tanden te krijgen zodat ze perfect in uw mond passen.

De populairste cosmetische behandelingen voor de Hollywood glimlach zijn kronen of bruggen, implantaten, gingivoplastiek en tanden bleken.

Aanvullende tandheelkundige behandelingen zoals wortelkanaalbehandeling, composietvullingen en tandextractie zijn ook beschikbaar om de mondconditie zo gezond te maken als nodig is voor het smile makeover-proces en om ervoor te zorgen dat er geen problemen zijn die voorafgaand aan het proces aangepakt moeten worden.

De kernpunten van Hollywood tanden zijn het corrigeren van tandkleurproblemen en het perfectioneren van de vorm. Hollywood-fineers, kronen of bleken van tanden kunnen worden gebruikt om de kleur, grootte en positie van de tanden van een patiënt te veranderen.

Vaak kan cosmetische tandvleeschirurgie (zoals gingivoplastie) nodig zijn om de tandvleesranden te veranderen en ze in lijn te brengen met uw nieuwe glimlach.

Waarom Hollywood Smile?

Deze therapieën zijn niet medisch noodzakelijk als set van cosmetische tandheelkundige procedures. Sommige patiënten kunnen zich ook afvragen waarom ze deze behandelingen nodig hebben. Dunne, witte tanden zijn het resultaat van cosmetische tandheelkundige ingrepen.

Na de behandelingen voelen patiënten zich zelfverzekerder over hun uiterlijk. Een slechte glimlach kan uw gevoel van eigenwaarde vernietigen, u zelfbewuster maken en uw sociale relaties negatief beïnvloeden.

Deze behandelingen kunnen de defecten aan uw gebit corrigeren en ervoor zorgen dat u weer blij kunt zijn met uw glimlach. Deze behandelingen zijn ook geliefd bij patiënten die in zeer sociale beroepen werken, zoals public relations, omroepjournalistiek, reclame of marketing, en natuurlijk bij mensen in de showbusiness, zoals social media influencers en fotomodellen.

Een visueel onaantrekkelijke glimlach kan van invloed zijn op de kansen op een baan in carrières met televisieoptredens of veelvuldige “meet and greets”. Deze operatie kan ook gunstig zijn voor patiënten die een beter presenteerbaar gebit willen voor professionele doeleinden.

Hoe wordt de Hollywood Smile uitgevoerd?

De Hollywood Smile in Tunesië bestaat vaak uit porseleinen facings. Dit is een dun laagje porselein dat de tandarts op het oppervlak van het tandglazuur plaatst. De procedure duurt maximaal twee sessies; tijdens de eerste sessie controleert de arts de tanden.

Soms wordt er een digitale glimlachapplicatie gebruikt, zodat de tandarts een schoonheidsplan voor u kan opstellen. Het digitale ontwerp is vergelijkbaar met een architectuurvisualisatie waarbij mensen in 3D-animatie zien hoe hun huis eruit ziet voordat ze het bouwen.

Vervolgens kan de tandarts afdrukken van uw tanden nemen om gelamineerde porseleinen facings te maken. Hij stuurt de afdrukken naar het laboratorium zodat de modellen gemaakt kunnen worden.

Dit duurt maximaal een week, en de arts kan u bellen voor uw tweede afspraak. Tijdens uw tweede bezoek zal uw arts de materialen verder aanbrengen. Maar voordat het zover is, zal hij of zij het oppervlak schoonmaken en wat van het glazuur afsnijden.

Tandartsen doen dit met een reden. Het is om ruimte te maken voor de porseleinen facings en om een ruw oppervlak te hebben waarop de porseleinen facings geplaatst kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de fineer lang blijft zitten. Na deze operatie voegt de tandarts een speciale lijm toe aan de facings om ze aan de tanden te hechten.

Daarna snijdt hij of zij gewoon het overschot weg zodat de tanden er normaal uitzien. Dit is een belangrijke stap, omdat de facings perfect in uw mond moeten passen. De tandarts kan u ook vragen om na het aanbrengen van de facings nog een afspraak te maken om te controleren of alles goed werkt.

Tandheelkundige facings

Als u niet tevreden bent met de natuurlijke kleur van uw tanden en op zoek bent naar een duurzame oplossing, kunnen facings de esthetiek verbeteren. Onze genetica bepaalt grotendeels de kleur van onze tanden.

Sommige mensen winnen de genetische loterij voor helderwitte tanden, terwijl anderen tanden hebben die eerder geel zijn. In sommige gevallen kunnen dode zenuwen het glazuur van uw tanden geel of grijsachtig maken, in welk geval witmakende producten niet effectief zullen zijn.

Het doel van facings is niet om de kleur van uw tanden te herstellen. Als uw tanden geel zijn, kunnen ze bedekt worden met facings om ze witter te laten lijken dan ze van nature zouden zijn.

Facings zijn gemaakt van dunne omhulsels van porselein of hars die zo ontworpen zijn dat ze in de vorm van uw tanden passen. Een tandarts kan facings permanent aan het oppervlak van uw tanden bevestigen om het uiterlijk ervan drastisch te verbeteren.

U kunt normaal wassen, flossen, eten en spreken nadat de facings zijn aangebracht. Facings vereisen geen speciale zorg. Bij het ontwerpen van de facings kunnen de tandarts en de patiënt de kleur kiezen.

Ze kunnen er natuurlijk wit uitzien om de kleur van uw tanden te verbeteren. Uw glimlach zal parelwit zijn wanneer de facings zijn aangebracht.

Ze kunnen ook gebruikt worden om de vorm van uw tanden te herstellen. Als uw glimlach verpest wordt door een scheve of gebarsten tand, kan een facing de vorm gemakkelijk herstellen zodat uw glimlach er natuurlijker uitziet.

Veneers zijn een van de meest gewilde tandheelkundige producten om uw glimlach mooier en esthetischer te maken. Het proces is relatief eenvoudig en ongecompliceerd. Er zijn twee of drie bezoeken voor nodig. Bij uw eerste bezoek kunt u terecht bij een van de gespecialiseerde tandartsen, die uw gebit zal onderzoeken en een afdruk zal nemen. Hij gebruikt deze afdruk om de facings te ontwerpen.

De tandarts bespreekt de markeringen op de facing en het materiaal dat u het liefst gebruikt. Hij zal u ook een kleurengids geven om de kleur van de facings te kiezen. Zodra het ontwerp door u en uw tandarts is afgerond, wordt het naar het laboratorium gestuurd waar de schelpen worden gemaakt.

Het duurt twee dagen om de facings te maken en u krijgt bericht zodra ze klaar zijn. Bij uw tweede bezoek gebruikt de tandarts hightech precisiemachines om de facings op uw tanden te hechten.

Zodra de facings zijn vastgehecht, bent u klaar. De nieuwe look, versterkt met materialen van de hoogste kwaliteit, zal onmiddellijk zichtbaar zijn.

Tandheelkundige kronen

Net als facings worden kronen op uw tanden bevestigd om het uiterlijk ervan te verbeteren. Een tandkroon bedekt de hele tand, in tegenstelling tot facings, die alleen het oppervlak van de tand bedekken. Om de perfecte Hollywood-glimlach te krijgen, worden kronen sterk aanbevolen om zowel de kleur als het uiterlijk van uw tanden te verbeteren.

De kroon is een soort kapje dat uw tanden bedekt. Kronen worden in onze kliniek op maat gemaakt en lijken op facings. Om een lelijke kleur of een ander aspect dat uw glimlach zou kunnen verpesten te bedekken, kunt u kronen krijgen voor al uw voortanden. Kronen worden ook ten zeerste aanbevolen om één of twee tanden te herstellen die uw glimlach zouden kunnen bederven.

Is Hollywood Smile geschikt voor mij?

Een van de meest invloedrijke aspecten van deze operatie is de one-size-fits-all functie. Ongeacht de conditie van uw tanden, het uiterlijk van uw gebitselementen en uw gebitsproblemen, als de conditie van uw gebit uw zelfvertrouwen aantast, zal een Hollywood Smile makeover in Tunesië uw probleem oplossen. Of het nu gaat om tandvlekken, chips, gaatjes of misvormde tanden, een Hollywood smile verwijdert bijna elk gebrek voor een natuurlijk resultaat.

Hoe lang duurt de Hollywood Smile?

Dit hangt af van factoren zoals het medische team dat de operatie uitvoert, de aard van de gebruikte apparatuur en de follow-up van de patiënt. Dit is een levenslange behandeling en het tandheelkundige team gebruikt producten en apparatuur van hoge kwaliteit in een goed uitgeruste tandheelkundige kliniek.

Met behulp van een röntgenfoto omvat het consult een grondig onderzoek om te bepalen welke behandelingen nodig zijn om u een langdurige Hollywood-glimlach te geven.

Behandelopties zoals tandheelkundige implantaten of kronen zijn ontworpen om langer mee te gaan, in plaats van vullingen of facings. Zodra de behandeling is voltooid, zal de medische staf u gedetailleerde informatie geven over de verdere verzorging.

Is de Hollywood Smile behandeling pijnlijk?

Dit is een veelgestelde vraag door veel patiënten. Het is in feite een pijnloze behandeling. Sommige patiënten melden echter een zeker ongemak bij het voorbereiden van hun tanden op facings.

Terwijl de tandarts een deel van het glazuur verwijdert, moet hij of zij een klein instrument gebruiken om het oppervlak bij te snijden. En het is dit moment dat patiënten als ongemakkelijk kunnen omschrijven.

Na de behandeling

Het is belangrijk om uw facings te behandelen alsof het uw normale tanden zijn. Ze moeten gereinigd, verzorgd en gehygiëniseerd worden. Het is niet normaal dat uw tanden na de behandeling vlekken vertonen, maar misschien wel de randen die de tand raken.

Probeer dus in het algemeen voedsel te vermijden dat vlekken kan veroorzaken, en probeer van harde materialen af te blijven om de kwaliteit van uw operatie te behouden.


Hebt u moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator zal u gratis helpen om het succes van uw operatie in Tunesië te garanderen. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️