Wat is plastische chirurgie?

esthetische plastische chirurgie 1
Geschreven door Erika

Plastische en esthetische chirurgie is de populairste ingreep ter wereld geworden. Technologische vooruitgang, lagere prijzen en een grotere neiging tot esthetische verbetering hebben allemaal bijgedragen aan de explosieve toename van de populariteit.

Voorbeelden van plastische en esthetische chirurgie zijnborstvergroting, botoxinjecties en huidvullers. Bij plastische en esthetische chirurgie gaat het in wezen om de correctie of reconstructie van functie, uiterlijk en vorm.

Welke soorten plastische chirurgie zijn er?

BesteKlinieken.com brengt u in contact met klinieken over de hele wereld die een scala aan plastische en cosmetische chirurgie in Turkije aanbieden. Hoewel plastische en cosmetische chirurgie als puur esthetisch wordt beschouwd, zijn de meeste procedures reconstructief; het behandelen van brandwonden, afwijkingen, traumatische verwondingen en infecties. Reconstructieve procedures kunnen mammoplastie en borstverkleining omvatten.

Hoewel reconstructieve chirurgie de meest voorkomende vorm van plastische en esthetische chirurgie is, is er een groeiende vraag naar esthetische behandelingen. Deze kunnen chirurgisch zijn, zoals neuscorrectie, of niet-chirurgisch, zoals botoxinjecties of laser skin resurfacing.

Met bijna 10 miljoen ingrepen per jaar in de Verenigde Staten is plastische en esthetische chirurgie een van de snelst groeiende medische industrieën.

Andere voorbeelden van populaire cosmetische ingrepen zijn

  • Ooglidchirurgie (blepharoplastie)
  • Buikwandcorrectie
  • Bilvergroting
  • Chemische peeling
  • Microdermabrasie
  • Tatoeage verwijderen
  • Facelift

Wat is de beste plaats voor plastische chirurgie in het buitenland?

Dankzij de vooruitgang in technologie, kennis en expertise zijn plastische en cosmetische chirurgische ingrepen van hoge kwaliteit nu overal ter wereld verkrijgbaar, vaak tegen aanzienlijk lagere prijzen dan in de Verenigde Staten en Europa.

Met de ontwikkeling van goedkope reizen is naar het buitenland gaan voor een plastische chirurgische ingreep nu een haalbaar alternatief geworden. BesteKlinieken.com is zich echter bewust van alle moeilijkheden die er nog zijn bij het vinden van een geschikte kliniek voor deze plastische chirurgie behandelingen. Daarom hebben wij een platform gecreëerd dat u voorziet van alle informatie die u nodig hebt om de meest geschikte kliniek voor uw cosmetische chirurgische ingreep te kiezen.

Wij bieden een lijst van talloze klinieken in landen zoals Turkije, Tunesië enSpanje, die allemaal betaalbare plastische chirurgie van hoge kwaliteit aanbieden. Bovendien bevinden veel van ‘s werelds meest geavanceerde klinieken voor plastische chirurgie zich nu in populaire toeristische gebieden, waardoor cosmetische behandelingen in het buitenland de meest ontspannende en stressvrije optie zijn.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️