Liposuctie van de buik in Turkije

liposuctie 1
Geschreven door Émilie

Focus op buikwandcorrectie liposuctie in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een geslaagde buikwandcorrectie in Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over liposuctie van de buik in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van buikwandcorrectie liposuctie in Turkije

De gemiddelde prijs van een buikwandcorrectie in Turkije in Istanbul is €2.200, met een minimumprijs van €1.900 en een maximumprijs van €2.400. De operatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 2 uur. De verblijfsduur in Istanbul is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de medicijnen. Het uiteindelijke resultaat is binnen 6 maanden zichtbaar.

Liposuctie van de buik2200 €
Liposuctie van de heupen1600 €
Liposuctie van de billen2200 €
Liposuctie van het schaambeen1400 €

Herhaalde zwangerschappen, een opeenvolging van diëten of erfelijkheid, de buik kan overtollig vet ophopen. De buikriem is zeker het moeilijkste deel van het lichaam om weg te smelten. Een lelijke bobbel die zelfs sporten, laat staan diëten, niet kan laten verdwijnen.

Medisch toerisme komt steeds vaker voor. Liposuctie van de buik wordt uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. In Turkije wordt dit gecombineerd met uitstekende zorg en lagere prijzen dan in andere landen. Waarom niet naar Istanbul reizen voor een liposuctie van de buik in Turkije?

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Simulatie voor en na buikliposuctie

Wat is liposuctie van de buik?

Buikliposuctie is een cosmetische chirurgische procedure in Turkije waarbij overtollig vet uit de buikstreek wordt verwijderd. Het doel is om vetophopingen te verwijderen die door diëten of sportactiviteiten niet zijn verwijderd. Het doel is om een harmonieus figuur terug te krijgen of te verbeteren. Deze procedure is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Hoewel het overtollig vet verwijdert, behandelt buikliposuctie geen visceraal vet. Deze cosmetische chirurgische procedure is daarom niet geschikt voor de behandeling van overgewicht of obesitas. In plaats daarvan behandelt het love handles, zadeltassen en overtollig vet na zwangerschap, diëten of hormonale veranderingen.

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Simulatie voor en na liposuctie van de buik

Bij deze minimaal invasieve chirurgische procedure worden kleine incisies in de huid gemaakt om canules in te brengen. De canules zuigen de vetophopingen in bepaalde delen van de buik weg, vooral onder de huid onder en rond de navel.

Het vetweefsel dat daar gevonden wordt, heeft een zachte, schaarse textuur. Het wordt gemakkelijk opgezogen. Liposuctie heeft geen invloed op diep buikvet, in de buurt van de darm en in het binnenste van de buik.

Het wordt uitgevoerd als een poliklinische procedure en wordt toevertrouwd aan een ervaren plastisch chirurg voor bevredigende resultaten, lichaamscontouring en een gegarandeerd platte buik.

Voor- en na foto’s

Wat zijn de voordelen van liposuctie van de buik?

Hoewel de meeste kandidaten voor liposuctie van de buik een platte buik willen, helpt deze cosmetische ingreep vooral om het figuur te harmoniseren. Het maakt het mogelijk om van die lelijke plaatselijke vetrolletjes af te komen, vooral rond de heupen. Wanneer het overtollige vet verwijderd is, is de buik natuurlijk gladder en platter.

Video van buikwandcorrectie liposuctie
 • Bij mannen kan liposuctie van de buik gecombineerd worden met liposculptuur van de buik. Hierbij worden de spieren van de buikgordel opnieuw gevormd met behulp van een zeer specifieke techniek.
 • Bij vrouwen kan liposuctie van de buik gecombineerd worden met liposuctie van de dijen of knie voor een harmonieus figuur.

Wie komt in aanmerking voor een buikwandcorrectie liposuctie in Turkije?

Deze cosmetische operatie is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen met plaatselijk overtollig vet. Het is geschikt voor patiënten met een gemiddeld BMI en huid die zijn elasticiteit heeft behouden.

Calcul de l'IMC
BMI berekenen

De ingreep kan niet succesvol zijn voor mensen met overtollige huid of verslapping van de spieren na gewichtsverlies. In dit geval kan een ander type plastische en esthetische chirurgie worden overwogen: buikwandcorrectie.

Liposuctie van de buik in Turkije is mogelijk vanaf 18 jaar, bij patiënten met een stabiel gewicht en een elastische huid. Als u overgewicht heeft en een platte buik wilt, raden wij u aan af te vallen voordat u liposuctie van de buik overweegt.

Wat zijn de verschillende liposuctie technieken voor de buik in Turkije?

In Turkije, en in het bijzonder in Istanboel, zijn de klinieken uitgerust met de beste medische infrastructuur en de modernste technologie voor het uitvoeren van een onberispelijke liposuctie van de buik. U kunt kiezen uit meer dan één liposuctie techniek voor de buik:

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Simulatie voor en na liposuctie van de buik
 • Liposuctie: dit is de klassieke techniek voor het verwijderen van overtollig plaatselijk vet met behulp van canules.
 • Vaser lipo, een high-definition lasertechniek die gebruik maakt van ultrageluid om overtollige vetcellen te vernietigen, voordat het vet gemakkelijker wordt verwijderd met behulp van microcanules.
 • Zachte liposuctie: deze behandeling wordt gebruikt om een klein buikje met weinig vet te verwijderen. Er worden kleine canules of een injectiespuit gebruikt om een kleine hoeveelheid vet te verwijderen.

Hoe wordt buikwandcorrectie liposuctie in Turkije uitgevoerd?

Om liposuctie van de buik in Turkije te overwegen, moet u al een kliniek in Istanbul hebben gekozen. Zodra u een kliniek hebt gekozen, kunt u tijdens een eerste virtuele afspraak kennismaken met uw chirurg en uw doelstellingen en verwachtingen uitleggen.

Silhouette féminine
Vrouwelijk figuur

Het eerste consult

Dit eerste consult op afstand stelt ons in staat om uw lichaam te onderzoeken en de te behandelen gebieden te bepalen. Tijdens dit klinisch onderzoek zal de chirurg ook de risico’s en contra-indicaties van een dergelijke operatie uitleggen.

Hij zal u ook vertellen welke voorzorgsmaatregelen u vóór de operatie moet nemen (stoppen met roken, alcohol drinken, medicatie innemen, enz.) Hij kan u ook vragen om een pre-operatieve controle te ondergaan. Mensen met HIV komen in aanmerking voor deze operatie.

De tweede consultatie

Zodra u in Istanbul aankomt, heeft u een tweede consult met de chirurg. Tijdens deze afspraak kan hij of zij uw buik onderzoeken en een definitieve beoordeling van de operatie en de noodzakelijke voorbereidingen maken. U ontmoet ook deanesthesist om het type verdoving te bepalen dat op de grote dag zal worden gebruikt.

Tracé d'un chirurgien sur le ventre d'un patient
De tekening van de chirurg op de buik van een patiënt

De operatie

Op D-day wordt u verzorgd door het medische team. De behandeling wordt meestal onder algehele narcose uitgevoerd. In het geval van lichte liposuctie kan echter een plaatselijke verdoving worden gebruikt. De procedure duurt tussen de 1 en 2 uur.

Met een chirurgische viltstift zal de cosmetisch chirurg het te behandelen gebied markeren. Nadat hij de buik gedesinfecteerd heeft, maakt hij verborgen incisies in de plooi van de navel. Vervolgens brengt hij een canule in die verbonden is met een afzuigapparaat.

Zodra al het vet verwijderd is, maakt de chirurg de incisies zorgvuldig dicht. Aan het einde van de procedure verbindt hij het litteken.

Tracé pour une liposuccion des hanches et des cuisses
Schema voor liposuctie van de heupen en dijen

Nade buikoperatie volgt een herstelperiode van 2 tot 4 uur of een overnachting in de kliniek, gevolgd door 2 tot 3 dagen rust om goed te herstellen. U krijgt ook pijnstillers voorgeschreven. Na deze hersteltijd kunt u uw actieve leven hervatten. Er zijn regelmatige controles met de chirurg gepland.

Na de operatie

Gedurende enkele dagen moet u een compressiekorset dragen om ophoping van bloed of het ontstaan van oedeem en hematomen te voorkomen. In de eerste weken na de operatie kunnen er blauwe plekken ontstaan in het behandelde gebied.

Dit zal na 6 tot 8 weken afnemen. Na 6 maanden zullen alle sporen van uw liposuctie van de buik in Turkije verdwenen zijn. U kunt ook huidretractie opmerken.

Simulation avant et après une liposuccion du ventre
Simulatie voor en na liposuctie van de buik

Voor onberispelijke resultaten van een liposuctie van de buik in Turkije is het aan te raden om een gezond, evenwichtig dieet te volgen om te voorkomen dat u weer aankomt. U kunt uw figuur behouden door regelmatig te bewegen.

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s optreden bij liposuctie van de buik:

 • Blauwe plekken ;
 • Gevoelloosheid en blauwe plekken;
 • Huidnecrose;
 • Hart- en nierproblemen;
 • Veranderingen in de huidskleur;
 • Zwelling.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van uw chirurg in Istanbul, en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

In de islamitische religie is liposuctie van de buik niet haram. Het wordt geaccepteerd als het bedoeld is om een defect aan het lichaam te verwijderen.

U kunt een rolstoel huren om u te verplaatsen tijdens uw verblijf in Istanbul en in onze instelling.

Wat zijn de risico’s van liposuctie van de buik?

Afgezien van zwelling, oedeem en blauwe plekken is liposuctie van de buik een operatie met weinig risico’s. Het is een veilige ingreep wanneer deze wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Het enige risico is perforatie van de darm wanneer de canule door de buikholte gaat.

Daarom is het belangrijk om uw chirurg zorgvuldig te kiezen en te kiezen voor een gerenommeerde arts met ervaring.

Coordinatrice avec une patiente
Medisch coördinator met een patiënt

In Istanbul vindt u de beste beoefenaars van cosmetische chirurgie en geneeskunde ter wereld. Ze zijn overal gevraagd en hun reputatie reikt verder dan Europa. Ze hebben duizenden liposucties uitgevoerd met een succespercentage van 95%.


Als u het moeilijk vindt om een keuze te maken, kunnen wij u helpen om uw ingreep tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een liposuctie van de buik in Turkije?

Bij liposuctie van de buik worden vetcellen permanent verwijderd. In theorie kan het dus een leven lang duren. U moet echter oppassen dat u niet te veel aankomt, omdat dit tot een herhaling kan leiden.

Liposuctie is een chirurgische ingreep waarvan bekend is dat deze tijdens het herstel matige tot hevige pijn kan veroorzaken. De arts zal dit met u bespreken wanneer u contact opneemt, om u psychologisch voor te bereiden op de ingreep.

Met een geschat succespercentage van 90% is liposuctie een vrij goed gecontroleerde chirurgische ingreep in Turkije. Toch is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat u zich tot goede klinieken wendt, uitgerust met bekwame chirurgen.

Het voordeel van liposuctie is dat de vetcellen mechanisch, en dus permanent, verwijderd worden. U hoeft alleen maar te bewegen en gezond te eten om het gebied intact te houden.

Omdat bij liposuctie van de buik vetcellen worden verwijderd, is het logisch dat u daarna afvalt. Dit gewichtsverlies is echter matig en wordt geschat op 2 tot 5 kg.

De liposuctie van de buik duurt ongeveer 2 uur. Er moet echter ook rekening worden gehouden met pre- en postoperatieve procedures. Daarom vereist dit type operatie een verblijf van 7 dagen in Turkije.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️