Hollywood Smile in Turkije

hollywood glimlach Turkije 1
Geschreven door Laurence

Spotlight op de Hollywood glimlach in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Onze tips voor een succesvolle Hollywood-glimlach in Turkije.

BesteKlinieken.com informeert u over de Hollywood Smile in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een Hollywood Smile in Turkije

De gemiddelde kosten van een Hollywood Smile in Turkije zijn €3.800. De procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en duurt één week. De verblijfsduur in Istanbul is 7 dagen. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de medicatie. Het eindresultaat is onmiddellijk zichtbaar.

Zirkonia fineer180 €
Keramische fineer200 €
Emax tandveneer250 €
Lumineers tandveneer350 €

Hoe kunt u uw mooiste glimlach laten zien met asymmetrische tanden? Vergeelde of beschadigde tanden zijn niet langer een probleem. Zelfs als ze niet goed uitgelijnd zijn of een onregelmatige vorm hebben, is de Hollywood Smile in Turkije de oplossing.

Hier volgt een korte blik op de technieken die gebruikt worden door kaakchirurgen in Turkije.

Voor- en na foto’s

avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
photo avant apres facette dentaire turquie
Photo avant après
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Wat is de Hollywood glimlach?

Hollywood Smile is de naam die gegeven wordt aan wetenschappelijke technieken die ontworpen zijn om deesthetiek van de tanden te verbeteren. Het verwijst naar de glimlach van Hollywood-acteurs, met smetteloos witte tanden die perfect uitgelijnd zijn.

Specialisten bieden een oplossing voor elk probleem met betrekking tot de vorm of kleur van de tanden. Het doel is om eventuele complexen te verminderen, zodat u kunt pronken met uw onbevangen glimlach.

Patiente se faisant opérer
Patiënt die een operatie ondergaat

Er bestaan enkele vooroordelen over de Hollywood-glimlach. De term impliceert vaak een volledige hervorming van de tanden om de glimlach te verbeteren. Dit is geen verplichting. Geïsoleerde diensten of diensten aan slechts enkele tanden zijn mogelijk.

Aan de andere kant denken sommige mensen ten onrechte dat cosmetische chirurgie alleen voor vrouwen is. Ook mannen kunnen met deze methode hun glimlach herstellen.

Wanneer moet u kiezen voor een Hollywood Smile?

Tot de mannen en vrouwen die voor de Hollywood Smile kiezen behoren vaak rokers en mensen die last hebben van gaatjes of afstervende tanden. Overlappende tanden, ontbrekende tanden, buitenproportionele of uit elkaar staande tanden, gummy smile, vergeelde of bruine kleur, enz.

Choix de la teinte des dents
Keuze van tandkleur

De Hollywood Smile maakt het mogelijk om al deze gebreken te corrigeren om deesthetiek van de tanden te verbeteren en een natuurlijk uiterlijk te verkrijgen. Gingivectomie kan dus worden toegevoegd aan tandheelkundige chirurgische procedures.

Welke technieken worden gebruikt voor een Hollywood Smile?

De Hollywood Smile maakt gebruik van een aantal verschillende technieken. Het doel is niet alleen om het uiterlijk van de tanden te veranderen, maar ook om ze gezonder te maken zodat het resultaat duurzaam is. Soms is een volledige reconstructie nodig.

Tanden bleken voor een onbevangen glimlach

Een perfecte glimlach begint met het bleken van de tanden. Bij deze techniek worden vlekken uit het glazuur verwijderd. Voor het bleken van tanden wordt waterstofperoxide in gelvorm gebruikt.

Blanchiment des dents
Tanden bleken

Met een uitneembaar, op maat gemaakt mondstuk kan de oplossing effectief op de tanden werken. Afhankelijk van de mate van glazuurdegradatie moet u rekenen op 20 minuten tot anderhalf uur.

Facings voor nieuwe tanden

Veneers zorgen ook voor een nieuwe laag op tanden die vergeeld, verkleurd of afgebroken zijn. Ze worden ook gebruikt om glazuurbederf te corrigeren en diastemen te corrigeren.

Hiervoor brengt de kaakchirurg een lichte laag witte folie aan op de voorkant van de tand. De 2 beste merken tandheelkundige facings in Turkije zijn Emax en Lumineers.

Tandheelkundige kronen voor een vernieuwde glimlach

Terwijl facings een puur esthetisch doel hebben, zorgen kronen voor een betere bescherming van de tanden. Het principe blijft hetzelfde, behalve dat kronen de hele tand bedekken. De keuze tussen deze twee technieken hangt af van de mate van glazuurbeschadiging. Wat cosmetische tandheelkunde betreft, is het resultaat aan de buitenkant hetzelfde: een stralende, harmonieuze glimlach.

Illustration d'une dentition avant et après un hollywood smile
Illustratie van tanden voor en na een Hollywood-glimlach

Implantaten om ontbrekende tanden te vervangen

Hollywood Smile in Turkije zorgt voor alle gebitsproblemen. Een ontbrekende tand kan spijsverteringsproblemen of spraakproblemen veroorzaken.

De operatie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Vervolgens brengt de chirurg het implantaat met een speciale schroef in het bot in het tandvlees in. Als het botvolume onvoldoende is, kan een transplantaat nodig zijn voordat het tandheelkundig implantaat wordt geplaatst. Na de operatie ziet het implantaat eruit als een echte tand.

Hoe werkt de Hollywood Smile?

De Hollywood Smile in Turkije volgt specifieke procedures. Dit is nodig om het succes van de operatie en de levensduur van de gerestaureerde tanden te garanderen.

De consultatiefase

De eerste stap is het analyseren van de mondgezondheid van de patiënt aan de hand van een röntgenfoto. Dit helpt de professional om een beter beeld te krijgen van de configuratie van de kaak en de toestand van de tanden van de patiënt. Een röntgenfoto toont de kronen, wortels en het tandvlees.

Un sourire parfait
Een perfecte glimlach

Op dit punt wordt besloten welk type facings zal worden aangebracht. De expert en de patiënt worden het eens over de kleur van de kronen, het materiaal en de vorm.

De voorbereidingsfase

Deze fase is cruciaal voor de behandeling van gaatjes. Afhankelijk van de situatie zijn professioneel poetsen en schrapen noodzakelijk. Gingivitis en andere infecties kunnen voor de operatie behandeld worden.

Facings in Turkije worden op maat gemaakt. Ze worden ontworpen aan de hand van een mal van de tanden en moeten daarom van tevoren ontworpen worden.

Een mal die direct in de mond wordt geplaatst, geeft de exacte grootte van de tanden en de kaak. De facings, kronen of prothesen worden dan in het laboratorium met dezelfde afmetingen gereproduceerd.

Platre d'une dentition d'un patient
Gipsafdruk van het gebit van een patiënt

Nieuwe tanden kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Keramiek en zirkonium zijn sterk. Porseleinen facings zijn met hun witheid en glans vergelijkbaar met authentieke tanden.

Emax, gemaakt van lithium, is transparanter dan zirkonia en is ook erg sterk. Het wordt echter niet aanbevolen voor bruine tanden.

Het kan een paar dagen duren voordat de producten in het laboratorium zijn gemaakt van de mal van de tanden. De specialist kan dan overgaan tot de bevestiging.

De dag van de aanpassing

Een Hollywood Smile-operatie duurt ongeveer een half uur tot twee uur, afhankelijk van de vereiste technieken en voorzorgsmaatregelen. Het is gebruikelijk om operaties onder plaatselijke verdoving uit te voeren om pijn te voorkomen. De chirurg begint met het lichtjes vijlen van de tanden.

De conditie van het glazuur is niet het enige criterium dat de duur van de operatie beïnvloedt. Terwijl het aanmeten van facings relatief eenvoudig is voor een specialist, vergt het aanmeten van een prothese meer tijd. Bovendien moet er bij sommige operaties een zenuw verwijderd worden of moet de botstructuur verstevigd worden.

Dentiste en plein traitement dentaire
Tandarts midden in een tandheelkundige behandeling

De herstelperiode

Het hoge succespercentage van de Hollywood Smile getuigt van de veiligheid van de operatie in Turkije. Er is geen herstelperiode nodig na een operatie. U kunt uw dagelijkse routine de volgende dag weer oppakken, hoewel u voorzichtig moet blijven. U moet echter wel een week wachten voordat u weer gaat werken of sporten.

Tandartsen raden ook aan om gekleurd voedsel de eerste paar dagen na het plaatsen van facings te vermijden. Hieronder vallen koffie, zwarte thee, rode bieten, curry en rode wijn. Deze pigmenten lopen het risico om lelijke vlekken achter te laten op facings.

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er zijn enkele zeldzame risico’s verbonden aan een Hollywood Smile:

 • Gevoeligheid van de tanden ;
 • Algemeen ongemak ;
 • Slechte adem;
 • Ontstoken tandvlees ;
 • Risico op schade aan de tandvleesspoel;
 • Verkeerde plaatsing van facings.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van de juiste chirurg in Istanbul en kies voor een gerenommeerde en ervaren behandelaar.

In de Islam wordt de Hollywood Smile als halal en aanvaardbaar beschouwd zolang het bedoeld is om een defect te corrigeren. Het is dus niet haram.

Un magnifique sourire hollywoodien
Een prachtige Hollywood-glimlach

Om het voor mensen met beperkte mobiliteit (PBM’s) gemakkelijker te maken om naar de Hollywood Smile te komen, hebben we een faciliteit ontworpen die toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Net als de valide mensen wordt u opgehaald op de luchthaven en naar het hotel en de kliniek gebracht.

Wat bepaalt de prijs van een Hollywood Smile?

De prijs wordt over het algemeen bepaald door :

 • Het type dienst dat nodig is;
 • De geschatte duur van de operatie;
 • De te gebruiken materialen;
 • De stappen die bij de procedure betrokken zijn;
 • De keuze van de kliniek;
 • Kwaliteitscontrole;
 • Enz.

Hoe lang gaat een Hollywood Smile mee?

De levensduur van Hollywood Smile-oplossingen hangt voornamelijk af van de levensstijl van de patiënt na de ingreep. Dit betekent een goede mondhygiëne en dagelijks onderhoud, alsof het echte tanden zijn.

Een prothese heeft een levensduur van 30 jaar. Dit houdt in: poetsen na de maaltijd zonder schuurmiddelen, flossen en regelmatige bezoeken aan de tandarts.

Een keramische facing heeft een levensduur van 15 jaar. Met de juiste tandverzorging zal noch de kleur noch de vorm van de tanden veranderen. Een composietveneer daarentegen verslechtert na vijf jaar.

Choix de la teinte d'un hollywood smile
De kleur van een Hollywood Smile kiezen

Waarom een Hollywood Smile in Turkije?

Turkije is een benchmark voor tandheelkundige chirurgie. Dit type operatie is hier betaalbaarder dan elders. U hoeft dus niet al uw spaargeld te investeren om een vlekkeloze glimlach te krijgen als u voor Turkije kiest. Mensen met HIV komen in aanmerking voor deze operatie.

De meeste klinieken in Turkije garanderen optimale resultaten. Turkije is ook beroemd op het gebied van tandheelkunde. Het heeft de beste technologie en een overvloed aan tandheelkundige specialisten.

Turkse tandartsen staan bekend als echte experts. Bovendien is de kwaliteit van ziekenhuizen en andere medische faciliteiten van het grootste belang voor de Turkse overheid.

Florilège de sourire
Een scala aan glimlachen

Medisch toerisme is booming in Turkije. Bovendien zijn de cultuur, geschiedenis en gastronomie van het land bijzonder aantrekkelijk voor bezoekers. De lokale infrastructuur is ontworpen om toeristen te verwelkomen. Een verblijf in Turkije belooft een heerlijke vakantie.

Hoe lang duurt het verblijf in Istanbul voor een Hollywood Smile?

Voor een Hollywood Smile in Istanbul moet u de hele procedure aanwezig zijn. Dit omvat de eerste afspraak tot en met de postoperatieve fase.

Een verblijf van ongeveer een week is voldoende voor prothetische behandelingen of facings. Voor implantaten moet u een paar dagen langer blijven of na een paar maanden terugkomen.

Vue panoramique de Istanbul
Panoramisch uitzicht op Istanbul

Een medisch toerismebureau biedt hulp bij het organiseren van de reis en de Hollywood Smile procedures. De ontmoeting met de behandelend arts vindt plaats op de dag van uw aankomst of de volgende dag, afhankelijk van de organisatie.

Wat moet ik weten voordat ik aan een Hollywood Smile begin?

Er is geen minimum- of maximumleeftijd voor een Hollywood Smile. Het wordt echter aanbevolen voor mensen van 21 jaar en ouder. Dit type procedure wordt ook niet aanbevolen tijdens de zwangerschap.

Het aanbrengen van veneers moet zorgvuldig overwogen worden, omdat de vorm van de betrokken tanden aan de voor- en zijkanten licht gewijzigd moet worden.

De postoperatieve fase gaat soms gepaard met ongewenste effecten zoals hoofdpijn, pijn of bloedingen. Deze gevolgen kunnen echter vermeden worden door naar een erkende medische kliniek te gaan. Een ervaren chirurg zal alle nadelige gevolgen voor patiënten beperken of voorkomen.

La coordinatrice médicale
De medisch coördinator

Als u moeite heeft met het maken van een keuze, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een Hollywood Smile in Turkije?

Als u een bekwame chirurg inschakelt die goed werk levert, kunnen Hollywood-fineers meer dan 10 jaar meegaan. Hiervoor moeten de tanden echter wel goed behandeld worden.

De Hollywood smile-operatie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Het is daarom pijnloos. Het is echter mogelijk om tijdelijk lichte pijn te ervaren na de operatie, hoewel dit zelden voorkomt.

De Hollywood Smile is een gerenommeerde operatie, vooral in Turkije. Het succespercentage in Turkije wordt geschat op 100%. Met andere woorden, het is vrijwel onmogelijk dat een operatie van dit type mislukt.

Facings en kronen zijn niet hetzelfde. Een tandvernis bedekt, zoals de naam al zegt, alleen de voorkant van de tand. Een kroon bedekt daarentegen de hele tand of kies.

Er is geen leeftijdsgrens voor het ondergaan van Hollywood smile surgery in Turkije. Met andere woorden, u kunt het doen zodra u meerderjarig bent. Over het algemeen raden artsen echter aan om te wachten tot na de leeftijd van 21 jaar.

De geschatte tijd tussen de eerste afspraak met uw arts, die slechts een eerste contact is om te verduidelijken hoe de operatie zal worden uitgevoerd, en de voltooiing ervan is 7 dagen. U zult dus een week in Turkije moeten doorbrengen.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️