Gingivectomie in Turkije

prijs gingivectomie Turkije 1
Geschreven door Laurence

Gingivectomie in Turkije is een parodontale chirurgische procedure waarbij ziek tandvlees wordt verwijderd. Deze procedure wordt ook gebruikt om invasief tandvleesweefsel te verwijderen.

BesteKlinieken.com geeft informatie over gingivectomie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een gingivectomie in Turkije?

De gemiddelde kosten van een gingivectomie in Turkije in Istanbul zijn €40. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 20 euro tot 60 euro.

ProcedureKosten Turkije
Gingivectomie40 €

Wat is een gingivectomie?

Deze informatie is alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en mag niet worden beschouwd als medisch advies van BesteKlinieken.com. Elke beslissing met betrekking tot medische behandeling, nazorg of herstel mag alleen worden genomen na overleg met en advies van een gekwalificeerde arts.

Gingivectomie in Turkije is een parodontale chirurgische ingreep waarbij ziek tandvleesweefsel wordt verwijderd en opnieuw gevormd om de contouren van het tandvlees te behouden.

Gingivectomie is de voorkeursbehandeling voor chronische tandvleesaandoeningen die niet behandeld kunnen worden met antibiotica, scaling en wortelkanaalbehandeling. De procedure wordt ook gebruikt om invasief tandvlees te verwijderen en het uiterlijk van het tandvlees te verbeteren.

Deze parodontale chirurgie wordt voornamelijk uitgevoerd om microbiële factoren en defecten in de weke delen te elimineren die leiden tot pockets of andere ernstige parodontale aandoeningen. Deze tandheelkundige ingreep in Turkije is erop gericht om de progressie van de ziekte te stoppen en de gezondheid van de zachte weefsels te behouden.

De procedure:

  • De tandarts verdooft eerst het te opereren gebied.
  • De tandarts scheidt de tandvleesflap van het bot om de wortels bloot te leggen.
  • De flap wordt losgemaakt door kleine incisies in het tandvlees te maken.
  • Tandsteen en andere zachte afzettingen op het tandoppervlak worden dan verwijderd.
  • Het omliggende alveolaire bot moet mogelijk ook hervormd en geremodelleerd worden om de juiste alveolaire contour te behouden.
  • De gingivaflap wordt dan teruggeplaatst en gehecht.
  • Er wordt een tijdelijke beschermkap over de hechting geplaatst om de genezing van het weefsel te bevorderen.

Hoeveel sessies zijn er nodig voor gingivectomie in Turkije?
Het aantal sessies dat nodig is voor de behandeling hangt af van de uitgebreidheid van de ziekte. Eén kwadrant van de mond wordt in één sessie geopereerd. Afhankelijk van het gebied van het tandvlees dat door de ziekte is aangetast, kan het aantal sessies variëren van één tot vier, gevolgd door een extra sessie om de hechtingen te verwijderen.

Hoe lang duurt de hele procedure?
Als door de ernst van de parodontale aandoening alle kwadranten behandeld moeten worden, kan de hele procedure één tot twee maanden duren.

Hoe werkt het?
De gingivectomie procedure in Turkije zal de progressie van de ziekte waarschijnlijk stoppen als er na de operatie een goede mondhygiëne wordt aangehouden. Het tandvlees zal uiteindelijk genezen.

Welk type tandarts voert een gingivectomie uit?
Gingivectomie chirurgie in Turkije wordt over het algemeen uitgevoerd door een gespecialiseerde parodontale chirurg.

Verdoving: plaatselijke verdoving

Herstel: De herstelfase van een gingivectomie duurt over het algemeen een week tot tien dagen. De hechtingen worden verwijderd zodra het weefsel genezen is.

Risico’s: Overmatig bloeden & Infectie

Postoperatieve tandheelkundige zorg:

De wondgenezing kan tot een week duren, waarin een beschermend mastiekverband de wond bedekt. Ontstekingsremmende medicatie is nodig om de pijn en zwelling als gevolg van de operatie te verminderen.

Zodra het tandvleesweefsel goed genezen is, worden de hechtingen verwijderd. Om het tandvlees na de operatie gezond te houden, moet de tandarts om de drie maanden worden geraadpleegd om tandsteen en tandplak te verwijderen, de belangrijkste oorzaken van de progressie van tandvleesaandoeningen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️