Haartransplantaties bij beroemdheden

Cyril Lignac, Matt Pokora, Raphaël Nadal, Malik Bentalha, Elon Musk, David Beckham, Chris Martin, etc… Voor een ster is een onberispelijk uiterlijk essentieel voor zijn of haar carrière. Sommigen zijn geconfronteerd met kaalheid en hebben de juiste manier gevonden om dit te verhelpen: haartransplantaties.

Veel beroemdheden hebben haartransplantaties ondergaan om hun kaalheidsproblemen te corrigeren. Filmsterren, zangers en zelfs topsporters hebben voor deze radicale oplossing gekozen.

Wij hebben een niet-uitputtende lijst samengesteld van beroemdheden die volgens ons haarimplantaten hebben ondergaan. Laten we eens kijken naar 39 voor-en-na foto’s van internationale sterren en hun haartransplantaties om haaruitval tegen te gaan!

Haartransplantaties zijn niet alleen voor sterren. Het is voor iedereen die aan haaruitval heeft geleden en zijn natuurlijke haar zonder pijn of littekens wil terugkrijgen.

Vraag ons om een offerte voor een FUE of DHI haartransplantatie in Turkije. Tot 70% goedkoper dan in Europa.

Jean Dujardin: Haartransplantatie voor en na

De beroemde Franse acteur die OSS 117 agent werd, maakte in de jaren 2010 een periode van kaalheid door. Na een haartransplantatie kreeg hij weer dichtere manen, waardoor hij nu een van de aantrekkelijkste mannelijke acteurs van Frankrijk is.

Kaalheid volgens het mannelijk patroon, ook bekend als alopecia androgenetica, is de belangrijkste reden waarom mannen voor een haartransplantatie kiezen. Volgens het ISHRS heeft meer dan 95% van de mannen met kaalheid alopecia androgenetica.

John Travolta: Haartransplantatie voor en na

Tussen 2010 en 2016 vertoonde John Travolta een verandering in zijn haardichtheid, waardoor mensen dachten dat hij pruiken droeg. Maar in feite koos de Grease acteur voor haarimplantaten om een beginnende kaalheid te verbergen en zijn haar te verstevigen.

Elton John: Haartransplantatie voor en na

De Britse zanger Elton John was al op jonge leeftijd slachtoffer van haaruitval en heeft sinds de jaren ’70 voor verschillende haarimplantaten gekozen. Zijn haartransplantatie zal zijn leven veranderen en hem een nieuwe look geven.

Mel Gibson: Haartransplantatie voor en na

Hoewel Mel Gibson zijn haartransplantatie niet heeft bevestigd, heeft de gladiator wel een sterkere haarlijn, wat een haarimplantaat verraadt. De evolutie van zijn haar heeft zijn fans in staat gesteld om een progressieve dichtheid te ontdekken.

Volgens de American Society Of Plastic Surgeons ondergingen in 2019 meer dan 16.000 mannen een haartransplantatie in de Verenigde Staten.

Nicolas Cage: Haartransplantatie voor en na

Net als John Travolta vertoonde Nicolas Cage een opvallende haarevolutie tussen 2012 en 2014. De acteur heeft zijn haartransplantatie nooit bevestigd, maar een echt verschil in de haarlijn verraadde zijn haargeheim.

Rafael Nadal: Haartransplantatie voor en na

In 2016 ontdeed de tennisser zich van een esthetisch complex dat hem op het veld volgde. Rafael Nadal, die aan kaalheid leed, onderging cosmetische chirurgie en koos op 35-jarige leeftijd voor een haartransplantatie.

Elon Musk: Haartransplantatie voor en na

Om zichzelf de eeuwige jeugd te geven, onderging de Tesla-baas verschillende chirurgische ingrepen. Naast een baardimplantaat was zijn meest in het oog springende behandeling een haartransplantatie, waardoor hij die dichte haardos kreeg.

Volgens een onderzoek dat in 2020 werd uitgevoerd door de International Society Of Hair Restoration Surgery (ISHRS) zijn mannen goed voor meer dan 85% van de haartransplantatiepatiënten wereldwijd.

Tom Hanks: Haartransplantatie voor en na

Hoewel hij genetisch begiftigd is met een fijne haardos, koos de Forrest Gump acteur toch voor een haarimplantatie om zijn haarlijn subtiel te corrigeren en zijn slapen op te vullen. De Forrest Gump acteur kreeg zo weer een rechte haarlijn.

Sylvester Stallone: Haartransplantatie voor en na

In 2016 heeft Sylvester Stallone een veel lagere, meer harmonieuze haarlijn. Dit kan erop wijzen dat hij een paar jaar daarvoor een haartransplantatie en meer specifiek tijdelijke implantaten heeft ondergaan. Zijn schedel is vol en goed gemeubileerd.

Wayne Rooney: Haartransplantatie voor en na

In 2011 onderging de toen 25-jarige Engelse voetballer Wayne Rooney een haartransplantatie om zijn ernstige kaalheid te verhelpen. Maar het werkte niet echt. Daarom koos hij in 2014 voor een betere methode.

De gemiddelde leeftijd van mannen die een haartransplantatie ondergaan ligt rond de 40, hoewel dit kan variëren afhankelijk van het individu en de ernst van hun haaruitval.

David Beckham: Haartransplantatie voor en na

Naar verluidt heeft de Engelse voetballegende David Beckham in 2018 een haartransplantatie ondergaan. Hoewel hij het nooit heeft bevestigd, suggereert zijn haar, dat dicht is geworden en nog steeds is, dat hij cosmetische chirurgie heeft ondergaan.

Jude Law: Haartransplantatie voor en na

Omdat acteur Jude Law al op jonge leeftijd last had van kaalheid en haarproblemen, onderging hij tussen 2011 en 2014 verschillende haartransplantaties. Zijn vrij succesvolle haarimplantaties zijn discreet en zijn haarlijn is weer harmonieus.

Kevin Costner: Haartransplantatie voor en na

Kevin Costner heeft nooit beweerd dat hij een haartransplantatie heeft ondergaan, maar hij heeft het ook nooit ontkend. Zijn huidige haardichtheid suggereert dat hij nooit kaal is geworden. En toch had de Bodyguard acteur op 30-jarige leeftijd kalende slapen.

FUE (Follicular Unit Extraction) is de meest gebruikte haartransplantatietechniek voor mannen, goed voor meer dan 90% van de procedures, volgens de ISHRS.

Sam Smith: Haartransplantatie voor en na

Sam Smith is een van die beroemdheden die openlijk over zijn haaruitval heeft gesproken. In 2020 onthulde de Britse zanger in een video voor Vogue de haartransplantatie waardoor hij weer een dichte haardos had.

Ben Affleck: Haartransplantatie voor en na

In 2012 vertelde het tijdschrift GQ over de haarmislukkingen van Ben Affleck. De Amerikaanse acteur, die vroeger zijn haar verloor door dagelijks gel aan te brengen, heeft nu volle slapen en wervels na een haarimplantatie.

Bono: Haartransplantatie voor en na

De Ierse zanger van U2 heeft een lage, harmonieuze haarlijn en volle slapen. U raadt nooit dat hij tussen 2011 en 2014 een haartransplantatie heeft ondergaan. De muzikant heeft er nooit over gesproken.

Haartransplantaties kunnen een dure optie zijn, waarbij de gemiddelde kosten variëren afhankelijk van het land, de kliniek en de mate van haaruitval. De beste bestemming blijft Turkije (Istanbul)

Tom Brady: Haartransplantatie voor en na

NFL-speler Tom Brady is het onderwerp geweest van een aantal geruchten over zijn kaalheid en daarna zijn plotselinge dichte haar. De quarterback van New England onderging cosmetische chirurgie en koos voor een haarimplantatie.

Lebron James: Haartransplantatie voor en na

Terwijl Lebron James vroeger zijn kaalheid verborg met een hoofdband, omarmde hij het in 2015 duidelijk voordat hij koos voor een haartransplantatie. Sindsdien heeft de NBA-ster geen haarproblemen meer gehad en heeft nu een volle bos haar.

Gordon Ramsay: Haartransplantatie voor en na

Gordon Ramsay, de beroemde chef-kok met Michelin-sterren, onderging cosmetische chirurgie en koos voor een haartransplantatie om zijn kaalheid, die niveau 3 op de schaal van Norwood had bereikt, te verbergen. Sindsdien pronkt de chef trots met zijn dikke haardos.

Jamie Foxx: Haartransplantatie voor en na

De Amerikaanse acteur, die in zijn jeugd een volle bos haar had, vond het moeilijk om met zijn beginnende kaalheid om te gaan. Gelukkig heeft hij dankzij een haarimplantaat weer een prachtige haardos, met een lage, zeer natuurlijke haarlijn.

Robbie Williams: Haartransplantatie voor en na

Robbie Williams leed aan kaalheid en probeerde een aantal methodes om zijn haar te behouden. Na een haartransplantatie probeert de 48-jarige zanger niet langer tegen kaalheid te vechten. Hij heeft de beste oplossing gevonden om zijn haar dichter te maken.

Silvio Berlusconi: Haartransplantatie voor en na

De beroemde zakenman Silvio Berlusconi is een fan van cosmetische chirurgie en heeft de ene haartransplantatie na de andere ondergaan. In 2004 onderging hij een haartransplantatie op zijn hoofd om afscheid te nemen van zijn kaalheid, aldus zijn arts in een tv-interview.

Mannen staan steeds meer open voor haartransplantaties als oplossing voor hun haaruitval, met een gestage toename van het aantal procedures dat elk jaar wordt uitgevoerd.

Chris Martin: Haartransplantatie voor en na

Zoals veel sterren zou de leider van de groep Coldplay een haartransplantatie hebben ondergaan. Een cosmetische ingreep die hij nooit heeft bevestigd, maar die zijn vruchten heeft afgeworpen, gezien de bijna intacte haarlijn van de zanger.

Jurgen Klopp: Haartransplantatie voor en na

De voormalige Duitse voetballer zorgt graag voor zijn haar. In 2013 onderging de man die nu coach is in de Premier League een haartransplantatie om haaruitval tegen te gaan en zichzelf nieuw leven in te blazen.

Conclusie

Kies de beste kliniek voor haarimplantaten in Turkije voor een succesvolle procedure. Kom meer te weten over het werk van de chirurg. Er zijn verschillende criteria waarmee u rekening moet houden bij het maken van uw keuze:

  • Meningen van patiënten en getuigenissen
  • Voor- en na foto’s
  • De oprichtingsdatum van de kliniek
  • De accreditaties van de kliniek
  • Het aantal jaren ervaring van de arts
  • De specialiteit van de kliniek en de chirurgen

Als u moeite heeft met het maken van een keuze, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

1

Coordinatrice

Laat uw contactgegevens achter via het formulier. Onze coördinator zal per bericht via Whatsapp of per e-mail contact met u opnemen voor een gratis pre-diagnose van uw haar.

Zij zal u om voor- en profielfoto’s vragen, evenals uw doelstellingen, omde mening van de haarchirurg te verkrijgen.

2

Chirurgien

Als de chirurg aan uw doelstellingen kan voldoen en ons het groene licht geeft voor uw haartransplantatie, sturen wij u gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte.

En als u akkoord gaat, organiseren wij alles voor u: Vlucht, Taxi, Hotel, Haartransplantatie, Medicijnen en vooral een leuke rondleiding door Istanbul.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

William

Mijn naam is William Royer en ik ben een medisch schrijver met ervaring in het schrijven van complexe wetenschappelijke gegevens. Ik ben gespecialiseerd in immunologie en hematologie. Ik vind veel inspiratie in mijn nauwe samenwerking met verschillende professionals in de gezondheidszorg, waaronder artsen, verpleegkundigen en patiëntenvoorlichters. Ik publiceer ook recensies.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️